A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Az igazság az, hogy én egyáltalán nem próbáltam még a reggeli hőm mérni. Hétköznap nagyon korán kelek, hétvégén kb 3 órával később. Gondolom ez nem lenne megfelelő.
Vagy az a 3 óra nem befolyásolja?
Sziasztok :)
Pszfk93 gratulálhatunk? ☺
Sajnos az ovu teszttel kapcsolatban nincs tanácsom,mivel én is csak ebben a honapban vettem.
Felidőben ereztem fajdalmat arra gondoltam akkor volt ovum(de meg tesztem nem volt).Viszont 24 en kellett volna megjönnie de azóta sem jött meg,teszt negatív.
Jövőhónapban remélem a teszttel már többet fogok tudni,de nem ertem ha tényleg akkor volt ovum akkor miert nem jött meg meg....
A fastest.hu oldalon a zöld 20-as tesztcsík a legjobb. Próbáltam már többet, de ez az ami mindig mutatja normálisan :)
Jah, és a két tizedesjegyű hőmérővel meg tök izgi :D
LH teszt hőgörbével pedig tökéletes eredményt mutat ovuláció tekintetében.
Ha a teszt pozi (a két csík egyforma erősségű), és erre rá 1-2 nap után elkezd felmenni a reggeli testhő, és fent is marad minimum 4 napig, akkor megrepedt a tüsző.
A hő nem mindig esik le ovuláció előtt, csak akkor látod a leesést, ha hajnalba reped meg. Ha napközben van a repedés, akkor a hőgörbéden ez nem rajzolódik ki :)
én jártam így az előző ciklusban. sőt nekem a hőm sem esett le a pé előtt. viszont az elméleti pé utáni nap 0,2 fokot emelkedett, rá következő napra megint 0.2-t, és ezt tartotta 14 napig.
szóval nem tudom mitől lehet. ha nem lett volna tüszőrepedés, akkor nem is maradt volna magasan a hő, nem? rosszul tudom? én arra gondoltam h most majd egy kicsit érzékenyebb teszttel próbálkozom (20-as).
Sziasztok. Minden nap csináltam ovu tesztet az elmúlt 5 napban, de nekem egyszer sem volt olyan erős a tesztcsík, mint a control vonal. Elméletileg pénteken volt peteérésem, a teszt akkor már erősebb csíkot jelzett (de annyira sötét akkor sem volt mint a felső vonal), tegnap meg már halványabbat a péntekinél. Járt már így más is?
Fél éve voltam progreszteron szint mérésen, ott minden tökéletes volt a három fázisban.
Szintén zenész :)
Akkor Te sem húsz éves vagy gondolom ;)
Majdcsak mihamarabb összejön itt mindenkinek.
Nem tudom, csak ennyire nem szoktam kirügyezni. Nem mondom hogy sosincs. Max mensi előtt pár nappal ha észreveszem. Ez is szervezetfüggő lehet. Van aki azt írta hogy egy hétig fájt a feje, van akinek három napig. Van aki szerint csodálatos lett a bőre, mert oda is kent. Őszintén? Ha ez az ára hogy baba legyen, lesz...om a ragyákat :)
Első pár reggel még hasmenésem is volt, de az elmúlt.
Na kíváncsi vagyok :) én a méhpempőtől ragyásodok. Már egy hete esszük, de minden nap találok valami lehetetlen helyen pattanást, ahol pl eddig még nem volt... A fenekemen :D Az arcomon is van, de remélem elmúlik :)
Nektek is első baba lesz?
Szia :) kb 10 percet bootoltam mire leesett mi az hogy macázol :) először perverz gondolataim voltak... hagyjuk :D én nem ismerem, barátnőm ajánlotta, nekik volt bioboltjuk, meg ismerősének segített. Ahogy nézem a képet, neked jó hosszú ciklusaid vannak 😐
Mit hallottál róla, mint hatékonyság?
Drukkolok hogy hátha baba van :) tesztet még nem csináltál? Tünetek?
Igen, én is úgy tudom hogy a mensitől vissza 14 nap az ovu.
Én a Womanlog-ot használom, abba jegyzem minden tünetemet :)
Ez lenne az első, én lassan 37 párom 33. Most van az 5. próbálkozós ciklus.
40 alatt szeretnék kettőt! Ő csak egyet, de rajta vagyok :D
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?