A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Úgy látom, elég friss a téma..... Nekem egy olyan kérdésem van, hogy én szedek már jó ideje fogamzásgátlót és nem tervezzük még a babát, viszont a legutóbbi megvonásos vérzésem kimaradt.... Hétfőn kellett volna megjönnie, esetleg kedden, de semmi. Sosem volt még ilyen. Csináltam 2 terhességi tesztet, mindkettő negatív volt. Teherbe eshettem bogyó mellett? Különösebb jeleket nem észlelek... Járt már valaki így a csoportban?
Oh.. most ez vajon jó vagy rossz jel.. én azért drukkolok hogy ne jöjjön meg.😊
nekem sajnos megjött előbb mint kellett volna, és olyan szinten görcsölök meg hányingerem van, hogy nem is értem az egészet. Mi boríthatta vajon fel az eddigi rendszert a ciklusomban? Februárban kezdtünk bele a gyerekprojektbe párommal és ennyi elég ahhoz hogy az eddigi napra pontos ciklusom meghülyüljön?
Sziasztok!
ma reggel mensihez hasonló pecsételésem volt, de nagyon enyhén és nem a megszokott módon. A cicim kicsit feszül, a derekam is picit fájdogál, de mensis görcsök nincs csak max nagyon gyengén.Nem értem hogy ha eddig napra pontos volt a mensim akkor miért pecsételek a várt mensi előtt pár nappal. Szerintetek mi lehet az oka? Valaki tapasztalt már ilyet?
Sziasztok! :)
A párommal februárban kezdtünk bele a babaprojektbe, nyilván nem programozottan, hanem kedvünk szerint voltunk együtt. Ez meg is történt amikor középidős voltam. Most szombaton kéne megjönnie a mensimnek (ami remélem, hogy elmarad :)). Tegnap este szintén együtt voltunk és amikor elmentem utána pisilni, egy kicsit rózsaszínes volt a belőlem távozó "cucc". Ennek mi lehet az oka szerintetek? Kicsit megijedtem. Ez lehet attól, hogy kicsit szárazabb voltam és felsértette a nyálkahártyámat?
Nagyon várom a hétvégét, remélem, hogy nem fog megjönni és csinálhatom a tesztet. :)
Sziasztok. 3 napja késik, de a reggeli tesztem negatív lett.
Szerintetek lehet baba?
24-25 naposak a ciklusaim. Köszönöm
Köszönöm :D
Fú ez a hányinger teljesen kicsinál ,ha hányok jobban leszek? :)
Értem :D tehát mondott valamit, és mégsem mondott semmit :D
Esetleg pár naponta csinálhatsz tesztet hátha azóta pozitív, vagy ha nem akkor csak a várakozás marad hogy megjön e. :/
akkor 56.napom!
csináltam már meg orvos is látott de azt mondta vagy meg fog jönni a mensim vagy korai terhessèg lenne mert hogy a méhnyálkahàrtya 13 mm
Az utolsó mensi első napja a ciklus 1. Napja.
Bíztatóak a jelek, de majd a teszt megmondja a tutit. Csináltál már tesztet?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?