A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Tuuuudom :) turelem, turelem :)
Nekem van egy felnőtt fiam, ő becsúszott 17 évesen, de kb 7 hetes terhesen mentem el tesztet csináltatni, (akkor még nem is votl házi teszt), és 12 hetes terhes voltam, amikor megmondtam otthon, és elcipelek dokihoz :)
én is barnázgattam anno, de semmi baja nem lett a bébikének :)
Sajnalom :(
A 6 hetes terhesseget honnan szamoltad? Az ovutol vagy az elozo mensitol?
Én nem bírom ki hétfőig az tuti :)
Pénteken megróbálom megint, az már a 32. nap lesz.
De olvastam regebben, h van, akinek nem mutatja ki a teszt, csak tök sokára... nem tudom, mi lehet ennek az oka...
Uh-ra tök felesleges menni ilyenkor sajna :(
Még a petezsákot se igen látják...
Nekem is érzékeny a mellbimbóm, és fáradékonyabb is vagyok... Olyan jó lenne, ha sikerülne :)
Tesztre nem pisiltél?
Amikor tavaly októberben műtöttek akkor írtak fel mèhfalerősítőt mivel egy megvastagodott nyálkahártyát kapartam le ami okozta a vérzést.Es a műtét után kb mèg 10 napig vèreztem de azután elállt és beállt magától.Mert én fogamzásgátlót nem szedek.Semmilyen hormonkèszítmènyt nem szedtem vèdekezès gyanánt,pont amiatt mert babát akartunk (ami most sikerült) 😃😃
De én orvoshoz nem magánúton mentem.Es nem is szakrendelèsrle.A nőgyógyászati osztályt hívtam fel,felvette egy nővér és elmondtam a panaszom.Erre behívott,az ügyeletes orvos megvizsgált az osztályon és mondta ezt műteni lehet csak altatásban.Megijedtem.De egyik nap reggel bementem és aznap du.haza is engedtek.Igy utána nyugodtabb lettem.2-3 hónapig erősödik a mèhfal addig a magzat se tudna megtapadni hiszen gyenge.Ezert szedtem a mèhfalerősítőt,de azt akkor is adják ha akarsz babát ha nem mert kell.Hogy helyre álljon a rend ott.Szoval kell,nem jó dolog,kellemetlen,rossz.De kell!!!Nekem utána a természet által beállt.Es vártuk a kis csodát,aki per pillanat a pocimban 7 hetes. 😃😃😃Hidd el,utána járkálós de fontos.Nekem segített.
kézeljétek, nekem késik... egyelőre azt gondolom, h a méhpempő tolta el a menszeszem... ma tartok a 30. napnál, pedig 25 naposak a ciklusom. tegnap teszteltem, de negatív lett sajnos :(
tegnap előtt úgy fájt a hasam, mintha megjönne, de semmi... illetve a cicim nagyon érzékeny, a hasam alja kicsit be van leményedve... úgy izgulok... tudom, pms is lehet, de azért reménykedem picit, h mégiscsak sikerült... szorítsatok! :)
pénteken tesztelek legközelebb (ha kibírom addig :)
Sztem keress másik dokit. Aki kideríti miért is van ez így.
Nagyon nem kell a teszthez érteni. Babatervezés előtt én se hallottam róluk. Keress rá neten ovulációs teszt néven. Mivel összevissza a ciklusod nagyobb tételt rendelj vmi olcsóbb fajtát. Kikeresem s privibe elküldöm az oldalt ahonnan annó én rendeltem-bevált 😉. (Lehet időbe telik előkeresnem) De a hormonsor vizsgálat is fontos! Lehet vmi olyan hormonod alacsonyabb ami az esetleges babó megtapadását v megmaradását is befolyásolja. S ez össz-vissz 2v3 vérvétel megadott napokon (3,/14/,21)
Összevissza menzesszel is teherbe lehet esni csak mondjuk használj ovu tesztet.
Meg mondjuk egy cikluson át nézetnék hormonsort.
Legelőször viszont a folyamatos menzesszel megkeresném a nődokim.
Nincs veszve semmi de ess neki kivizsgáltatni magad. Lehet sitty-sutty helyreraknak 😉
Szorítok ezerrel! Sztem bíztatóak a jeleid! 😉
Azt viszont szeretném megérdeklődni h a 100%-os eredmény párodnál pontosan mit takar?? Mennyi az annyi? S csak a clostyt szedte?
Akkor az összeférhetetlenség se volt igaz?
Szia!Hát először is le a kalappal a kitartásotokèrt és a kálvária sem semmi.
Amit én mondani tudok a tüneteidre,azok lehetnek a terhesség tünetei,de addig mèg a menszesz nem késik addig kar szerintem bármibe is bocsátkozni.Mire én is elhittem hogy terhes vagyok addigra 8 napot késett és 2 +teszt után is kètelkedtem.A doki mondja meg úgyis.Viszont a kezdődő menszesz tünetei is lehetnek mivel azok is szoktak megtèvesztő lenni.Nalam is volt olyan hogy mintha terhes lennék tünetek de közben barnáztam és megjött.En annyit mondok hogy ha pénteken és azt követő hétvégén nem jön meg akkor hétfőn egy korai teszt ami érzékeny vagy ha a dokiddal megvagy elégedve egyenesen mehetsz oda is.Az a biztosabb.Èn drukkolok nektek!!! 😊😊
Sziasztok! Leírnám kis történetünket. Tavaly szeptemberben döntöttünk úgy, hogy kisbabát szeretnénk! Neki is láttunk! Mind a ketten sportolunk egeszssegesen taplalkozunk stb.. sajnos még mindíg nem sikerült. Idén januárban ugy döntöttem ilyen nincs h két egészséges embernek nem jön össze a baba így elindultam, hogy vizsgaltassuk ki magunkat! Sajnos veszítettünk fél évet mert január 3.an itt ahol lakunk Szolnokon a párom eredménye (tökéletes) volt! Ezután dr Tekse Istvánt kerestem meg a Róbert Károly magankorhazban h segítsen! Minden vizsgálatom jó lett. S júniusban kellett mennünk DNS, összeférhetetlenség vizsgálatra! Júliusban ennek eredménye igen rosszul érintett! Ugyan is a paromnak a spermaszama 0 volt! Mint kiderült a januári eredmény is mar csak 20millio volt ami nem számít jónak, csak elcsereltek az eredmenyunket egy másik ugyan ilyen nevűvel... igaz a két ember közt 20 év van! (Na megdicsertem) mondhatom az itteni doktort!
Augusztusra kaptunk időpontot egy pesti Andrologushoz! A dr eleg rendesen lebaszarintotta a páromat mert sajnos az anabolikus testépítő szerektol volt rossz az eredmény hozzáteszem előző év júniusában hagyta abba! Három havi adag closty kúrát irt föl neki napi 1 szem! 1 hónap utan vérvétel ott mar emelkedtek a hormon eredményei! Októberben kellett vissza mennünk 100% os lett az eredménye! Sajnos az októberi alkalom nem sikerült! Miután megjott a dr javaslatára mensi 3. Napjától napi 2* closty 5 napig nekem! A ciklusom 28-29 napos, a peteeresem a 13-14 napon szokott lenni( mindig megérzem!) 8naptól 2 naponta el kapom apát, viszont most a 10. Napon éreztem h peteeresem van! Csináltam tesztet du 4 kor azt mutatta peteeres csúcson van! 6 kor mar itthon is voltunk. :) azóta eltelt 12.nap a mellbimbóm elég furán fáj. 7.nap elteltével 2 napig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni mert fajt a derekam és a hasam alja plusz fel voltam fújódva. Inofolik es femibion az megy es minden reggel mehpempő is! Pénteken kellene megjönnie, viszont feher fogyás szerű jön nem büdös, viszont nem jellemző.. fórumokon olvastam h ezt természetes mert megvastavodott nyalkahártyat jelent. Valakinek vélemény?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?