A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Emlékszem az én hat hetesemre :) sosem felejtem el.
Gratulálok!
Egyszer mi is pozitív ovuteszzteléskor ugrottunk neki és semmi sem történt. Én meg úgy tudom, mire kimutatja a tüszőrepedést már késő.
Viszont ha tegnapelőtt együtt voltatok szerintem épp elkaptátok :)
Ó, én is a legunalmasabb pózban estem teherbe ;)
Sziasztok csajok!
Én ma voltam az első uh-on.
Láttuk a kisbabómat, 6,4 mm és hallottam a heves szívverését. :D A doki azt mondta hogy 6 hetes.
képzeljétek, borul minden nekünk a hétre...úgy volt, h hétfőn lesz PÉ, mert az a 21. cn, és olyankor szokott, napra pontos 33 napos ciklusom van ugye meg minden...erre ma, a 15. cn-on olyan erős pozi lett az ovu teszt, h még...(tegnaptól tesztelek, csak úgy-alapon, nehogy lemaradjak róla, akkor még nega volt)
mi a tökért változott meg a "rendszer"?! remélem, nincs semmi para...
ilyenkor mi van?! akkor holnap lesz PÉ?! és akkor ha ma este összebújunk, az már késő?!
tegnap előtt tripláztunk ugyan, de hát nem épp gyerekcsináláshoz optimális módon és pózokban...arra se figyeltem, h benn maradjanak a kiskatonák...elszúrtam ezt a hónapot?! :(((((
Szia! Nekem nem jött meg,csak kevés barnázás+rózsaszínes folyás 2-3 napig,de mensi sehol, a teszt negatív. :( Pár nap múlva tesztelek újra, hátha...
Te hogy vagy? Pihengetsz?
Viki: gratulálok a picihez! :)
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Viki: látom hogy már 6mm a babád :) Gratulálok! Hány hetes vagy?
Jaa és kihagytam a felsorolásomból hogy folyamatosan melegem van,izaadok,és hőemelkedésem is van... :D Ha valakinek lenne még hasonló tapasztalata kééérem hogy ossza meg. :) Vagy ha valakinek van ötlete ez és az előző hozzászólásaim alapján..
Kösziii :))
Azért az érdekes, hogy már a másodikat sem vették jó néven.. pedig egy gyerek nem gyerek, kellenek neki tesók..
Az én anyukám egyke volt, és nagyon rossz volt neki, így szerencsére ő úgy áll hozzá, hogy min. két gyerek kell.
Nekem meg azóta szimpi a 3 gyerek 2 felnőtt felállás, mióta gyerekkoromban összejártunk 4 családdal.. minden családnál 3 gyerek volt, csak mi voltunk ketten.. és valahogy sokkal vidámabb és mozgalmasabbak voltak azok a családok, tök buli volt, hogy több gyerek van mint felnőtt.. és azért szerencsére még nem annyira lehetetlen felnevelni 3 gyereket.. sőt, a mostani adózási renddel jobban megéri, mint kettőt. :-)
De majd nyilatkozom az első terhességem és szülésem után, hogy akarok-e még. :-)))
Ezt most találtam az Aviva módszerről.. érdekes, hogy a nemkívánt terhesség ellen is jó, és a teherbeesésben is segít???? ez most hogy?
Egyébként cisztára is írják..
Mikor segít a módszer?
Ha a menzeszed rendszertelen.
Ha több hónapja, esetleg több éve nincs menstruációd.
Ha még soha nem menstruáltál természetes módon.
Ha a menstruációd időtartama több mint öt nap.
Ha erős fájdalmaid vannak a nehéz napok előtt vagy alatt.
Ha több hónapja nem volt peteérésed.
Ha meddőséged oka a petevezetékek letapadása.
Ha szeretnéd megelőzni a nemkívánt terhességet, és nem akarsz fogamzásgátlót szedni, vagy egyéb módon védekezni.
Ha nem vagy fogamzóképes, pedig semmi kimutatható orvosi oka nincs.
Ha szeretnéd normalizálni a hormonszinted, és megőrizni fiatalságod.
Ha cisztád vagy miómád van.
Ha hormonális eredetű súlyfelesleggel rendelkezel.
Ha a hormonális egyensúly felborulása miatt megjelenő, nem kívánt szőrszálakat el akarod tüntetni.
Ha vetélés után szeretnéd megerősíteni méhedet.
Ha szülés után nem megfelelő a tejelválasztásod. Ha enyhíteni akarsz a most vagy később aktuális klimax kellemetlenségein.
Köszönöm szépen! :)
Biztosan Én is imád(nám)ni fogom... :)
Azt pedig hogy kinek mennyi van vagy lesz,mindenki maga dönti el és érzi... Nem a környezet... :) Ha lesz még akkor sok sikert! :)
Minden esetre szorítok neked! Imádtam terhes lenni... A férjem szeretne egy 4-et is, hátha fiú lesz, de én már nem merném bevállalni.
Pedig annyira imádom az kismamaságot, a szülést, amikor újszülöttek szóval mindent ami ezzel jár.
De a környezetemben már sokan így is merészségnek tartották a harmadikat is... Pedig nekünk ez a természetes, most már. 25 évesen még én is azt hittem talán valamikor lesz gyermekem....egy...
Szabianyu: amit írtál arra csak annyit tudok mondani: hogy tényleg! :)
Bonti74: Én is így gondoltam,de valóban nem szabad a sok fórumot stb-t olvasni,mert egyiken az egyik fajta tesztet ajánlják,a másikon a másikat,szóval el se lehet dönteni... De majd a véletlenre bízom. :) Most van itthon egy Romed meg egy Clearblue,de a Clearbluet tartogatom mert az van ráírva hogy 50es,ami nem mondható érzékenynek,az oldalak meg azt írják hogy az a legérzékenyebb-megintcsak ellentmondás. :D De majd lesz valami. Csak lenne már 2 vonal... :))
Akkor most nem is tudom minek drukkoljak.. drukkolok, hogy az legyen amit szeretnétek, és nektek a legjobb. :-))
De kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sztori vége! :-) tényleg vannak "gyanús" dolgok. :-)
Hát én eddig 3x hagytam abba fogigátlót, mindhárom esetben más volt..
Az elsőnél az állam alatt kétoldalt iszonyú pattanásos lettem, akkor volt, hogy olyan 32 nap körül jött meg, volt, hogy hamarabb, másra nem emlékszem. (egyébként pont ott van a hormon zónája az arcon)
A második esetnél hál' Istennek nem lettek pattanások, normálisan menstruáltam, egyéb érzéseket nem tudok, mert akkoriban nem volt gyerek terveben, nem nagyon figyelgettem magam. :-)
A harmadik a mostani, és most ezek vannak...de szerintem ilyen görcsök és fájások nem voltak, régen, mert feltűnt volna azért..
Egyébként lehet, egy indiszkrét kérdésem, hogy ha szeretnél babát miért szedsz gyógyszert?
Én igazából most verem a fejem a falba, hogy minek kellett ez az egy év.. örültünk volna, ha baba lesz, de mégis szedtem, és csak arra volt jó, hogy felborult a ciklusom.. és ki tudja mikor jön helyre, vagy mikor lesz baba..
Nem sem szívesen kezdtem el a gyógyszert szedni, tavaly, és igazam lett.. maradtunk volna a megszakításosnál.. vagy lehet kapni kúpokat, stb.. ami lehet, hogy nem olyan biztos, de ha örülnétek neki, akkor nem is kell annyira biztosra menni..
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?