A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jó de árthattam?
Kicsit hülyén írtam le amit a doki mondott, remélem ,ki tudjátok hámozni.
Árthattam?
Csak meg akart nyugtatni?
Sziasztok! Igazából jó híreim vannak ,ma volt a legelső vizsgálat, egyszerűen minden tökéletes, tökéletes a méret ,minden ,szép a környéke, szép a méhszáj, szóval nagyon szuper.
Szerintetek szteroidos krémet kentem párszor ,olyan háromszor, ez a doki mondta, ha gyerek nem identitását kavarhatja be a szterioid. Azt mondta, h még nem árthatott, mert még nagyon a terhesség elején vagyok. Szerinte a 9.héttől tilos szteroidot kenni.
Szerintetek csak meg akart nyugtatni???
Árthattam?
Bekentem vagy 3-4-szer.
!!!!
Sziasztok!
Voltunk ma orvosnál...immár egy harmadiknál
Ahány orvos annyi félét mondd...ez azért nagyon jó! :/ Nem is tudja ilyenkor az ember hogy mit gondoljon. Látta a petezsákot ami 11.8mm (kissé szabálytalan) benne szikhólyag 3mm
hematoma ugyan ott körülötte bevérzés.
A doki azt mondta hogy a szikhólyag jó jel...és hogy ebből még jó is kisülhet! jövőhét hétvégén kell visszamennem! Szerintetek? Valakinek hasonló?
Én is zumbázom.Imádom.Heti hányszor jársz??
Nálunk eddig heti egyszer volt,mostantól heti kétszer lesz.1.5 óra
Igen, én is ezt mondom mindig magamnak, hogy egy egészséges babának nem szabad ettől bajának lenni, ha meg nem egészséges...
Csak mikor benne vagyok már más egy kicsit.. meg annyira szokott fájni a hasam, és akkor eszembe jut, hogy mi van, ha azt jelzi, hogy pihenjek..
Erre nem is babától fáj.. mostmár nem hiszek neki és csak azért is tornázni fogok.. :-)
Én képes vagyok rá, csak mindig azt gondolom, hogy ha baba van, annak árthatok vele.. vagy hogy pont emiatt nem marad majd meg.. mert ugye minden helyen azt írják, hogy a hasizomgyakorlat nem ajánlatos..
De ez meg nem állapot, hogy gyerek sincs, mégis tunyulok, aztán ha meg tényleg gyerek lesz, majd meg sem tudom szülni. :-))
Úgyhogy most hasizmozni fogok, aztán aki engem akar anyjának, majd kapaszkodik rendesen :-D
SZia!Én nem éreztem semmit egyik Fiammal sem.Csak nem jött meg.Ennyi.Cicim sem fájt,hányingerem sem volt.Sőt...az elvetélt Babával sem volt semmi tünetem.
Később nem bírtam a szagokat.
Igen, csak az a baj, hogy ha tudom, hogy lehet, akkor nem tudom elengedni magam.. csak ha tudom, hogy nem lehet..
Azt hittem, hogy ebbe a hónapba lazán fogtam fel, mert tényleg nem görcsöltem, meg wellnesselni is voltunk, teljesen kikapcsoltam, meg tényleg, mostmár összebújáskor sem azon jár az eszem, mint az elején, mikor még újdonság volt..
Csak aztán elültette a bogarat a doki a fülembe, hogy mivel csökken a ciklusom, lehet, hogy nincs peteérés és akkor majd gyógyszert kell rá szedni.. én meg nem nagyon akarok hormont szedni.
Így is a fejem verem a falba, hogy minek kellett nekem ez az egy év gyógyszerszedés.. aránylag rendben voltam, soha nem volt gond a ciklusommal, pedig ez már a harmadik alkalom volt, hogy abbahagytam a gyógyit és máskor 6 év után hagytam abba, nem egy év után..
És most pl. tegnap este kezdett barnázni, ami még ccsak a 23.napom! Az első két hónapban még rendesen jött 28 napra.. aztán 26., 25 és most 23.. tehát tényleg csökken, ahogy a doki mondta..
Igen, én is arra gondoltam, hogy én is ismerek sokmindenkit aki hasazott is mielőtt tudta volna, hogy babás, de ők mind hozzá voltak szokva.. én meg nem igazán vagyok formában, hogy enyhén fejezzem ki magam.. :-)))
Bár ez lehet, hogy nem sokat számít.. most úgy vagyok vele, ha engem akar kapaszkodjon rendesen..aztán soha nem tudom betartani. :-)
Nem védekezünk, meg nem is akarunk, bár gondoltam rá.. nagyon megvisel ez az állandó stresszelés, hogy most van-e baba, azért fáj vagy nem? ha nincs miért nincs? baj van velem?
Tegnap mikor megjött már tiszta depi lettem, és azon bőgtem, hogy már arra sem vagyok jó, hogy egy gyereket nemzek.. szóval kezdek már kicsit bekattanni, és még sehol nem járunk.
Ezért gondoltam, hogy lehet nem ártana, ha egy ideig nem lenne babaprojet.. viszont ha nem védekezünk, nem tudok laza lenni és nem gondolni állandóan erre.
Bár ez a hónap már jobb volt, legalább már szexelni tudtam normálisan, (eddig aközben is azon járt az agyam,) de mégis megviselt.
Mármint hogyhogy felszabadultabb?
Lehet, hogy azt érzed rajtam, hogy most nincs kérdés bennem, most tudom, hogy mi a szitu.. szar, hogy nincs, de legalább tudom, és próbálok előre nézni.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?