A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
M Pötty: márc. 30. - Sajna kihúzva! Ma délben megjött. Ilyen hülye rövid ciklusom utoljára tavaly augusztusban volt. Biztos megzavart a napfogyatkozás ::))
EsztyMorgan:márc.22
Lótusz1234: márc. 27.
TinusK: márc. 27.
bai90: márc 28.
berzsok74:marc.29.
micike: márc 30.
micike31: márc 30.
Baby83: márc 30.
jakee84: márc. 31
Adrissz83: márc 31.
molykusz:apr.5-10.valamikor
h.zsuzsi83:apr.8-13.
krisztynna:?
mandella: április 16.
t..nikolett:ápr. 19.
E-dit: ápr. 22.
Babásak:
Gombócné
Regii
andrea1985
Pocokpocoló
Kacsa
Boszi200
Kriszti86
r ani
Skatebabe :)
Lau86
Timilight
Babett82
Lehet de úgyis negativ lenne hisz a fiamat se mutatta ki 6+5ben.Persze ha addig nem jön meg.
Biztos jó anya leszel, hiszen várod öt.Remèljük hamarosan bekopogtat hozzád a gólya.
Én azért doki előtt csinálnék még egyet mert akkor tudod mondani hogy x napja késik és negativ/pozitiv
Nem biztos az mèg hogy megjön.Szerintem már nem tesztelek várok mèg aztán doki.
Én épp tegnap borultam ki a dackorszak miatt és mondtam páromnak hogy rossz anya vasgyok minek még egx baba a fiúkkal se birok, erre ő mondta hogy ő még ilyen okos srácokat nem látott és igen is jó anya vagyok és fejezzem be mert felpofoz, ez használt pedig fel akartam adni az egészet...szóval vannak nehezebb napokk de majd ha túl vsagy a mensin újra jól érzed magad minden rendben lesz, csak élvezd a pároddal az életet!!
Na ilyet ne is gondolj, vágysz rá mindent megteszel innen látszik hogy jó anya leszel!
Nekem az a fura hogy ovu óta folyamazosan görcsölök, most meg puffadok is egyfolytában büfiznem kell tuti meg fog jönni én már azon gondolkodom nem e endo, de majd április közepén úgyis megyek dokihoz ovum is kb akkor lesz majd kiderül
Az az igazán idegesítő, hogy nekem eddig soha ilyen tünetem nem volt, eddig minden hónapban beugrasztott a szervezetem, hogy na, majd most, minden hónapban jött valami új tünet. Már az is eszembe jutott, hogy biztos nekem nem való gyerek, ezért nem jön. Nem lennék jó anya. Nagyon el kell engedni ezt az egészet.
Teljesen megértelek! Bár nekünk ez csak a harmadik hónap.
Nekem is volt görcsölgetés, szurkálás és ennyi, tréfálkozik a szervezetem. Most totál el fogom engedni ezt a dolgot, ebben a hónapban kicsit magamra szeretnék figyelni, le kéne fogyni is már, legalább 2-3 kiló lemehetne egy hónap alatt most. Elegem van, ez az 5 hónap maga volt az idegeskedés. Amióta a hőmet nem mérem átalszom az éjszakát. És emlékszem amióta mérem azóta nem bírok aludni rendesen, nem kell ez az idegeskedés nekem, csak magamat teszem tönkre vele. Elfogyott a 10-es tesztem is, nem is veszek másikat, legközelebb akkor fogok tesztelni ha már 2-3 napja késik. Elég volt!
Nekem fura ez a folyamatos görcsölés meg az érdekes érzések a hasamban, én most nem azt beszéltem be magamnak hogy baba van hanem azt hogy valami bajom van
Miért írtad le ezt a hónapot? Elég bíztatóak a tüneteid.
Elhiszem! :(
Én még meg se vettem a tesztet és szerintem nem is fogom, szerrintem nem fog kelleni, ma voltunk rossmannban de szépen elsétáltam a tesztek előtt... Ha tesztelek is szerintem hétfőn
:) köszönöm :) ma már harmadszorra bőgöm el magam :) te mikor tesztelsz?
Így van új hónap új remény, de azért sajnálom 💗
EsztyMorgan:márc.22
Lótusz1234: márc. 27.
TinusK: márc. 27.
bai90: márc 28.
berzsok74:marc.29.
micike: márc 30.
micike31: márc 30.
Baby83: márc 30.
M Pötty: márc. 30.
jakee84: márc. 31
Adrissz83: márc 31.
molykusz:apr.5-10.valamikor
h.zsuzsi83:apr.8-13.
krisztynna:?
mandella: április 16.
t..nikolett:ápr. 19.
E-dit: ápr. 22.
Babásak:
Gombócné
Regii
andrea1985
Pocokpocoló
Kacsa
Boszi200
Kriszti86
r ani
Skatebabe :)
Lau86
Timilight
Babett82
eléggé, azóta elmúlt a görcsölés és megjött a vérzés, nálam mindig így van, új hónap, új remény.
Mikor csinálsz megint tesztet?
Én ahogy reggel van folyásom,görcsölgetés,derékfájás, a szokásos felállás reggel 36,4 délelőtt 37,2... Valamiért biztos vagyok benne hogy meg fog jönni
Mensi 6-7 napja sehol szùrkálás,hùzódás,kezdek szèdelegni,höm az egekben 36,9-37,3 között.Fáradt vagyok.Nem birom tartani a lèpèst a fiammal.Van mikor ùgy èrzem na most megjött de csak folyás.Èn már ùgy gondolom nem az a kèrdès terhes vagyok-e hanem hogy velünk marad-e.Te hogy vagy Micike31???
Skatebabe gratulálok még1x biztos jó volt látni a Maszatkádat :) főleg meg hallani a pici szivecskéjét :)
Molykusz hogy vagy? Többiek?
Gratulálok a babásoknak ès pozi tesztelöknek :)
Sztem szamold csak nov9-el legalabb elobb meginditjak ha nem jon addig :) manapsag trend h mindel tovabb benttartsak a kismamaba ami nem feltetlen jo! En nem is akarom tulhordani!
Inkabb jojjon elobb par nappal :)
jobban vagyok, már nem görcsölök annyira.
Igen :D Kicsit megnyugodtam :)
November 9. De az én számításom szerint november 12. 3 nappal később volt ovum, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva :)
Szia Drága Regii! :)
Te hogy vagy? :) Minden frankó? :)
Lehet benézek... :D Amúgy minden oké, csak kicsit kimerült vagyok. :) Ma már nem szúr a méhem, csak feszül... :) Lehet, hogy csak valami hormonális bizbasz volt. :D
További ajánlott fórumok: