A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Tényleg Skate mikorra vagy kiírva?
Gondolom a mensid alapján számolta ki a dokid nem?
Ez a terhességi hét mindig változik ám, sztem számold a mensid alapján, ahogy eddig.
Egyszer 1 héttel nagyobb lesz a baba, aztán megint kisebb és igy belezavarodsz :)
Nem számolgatják mindig ujra a legutóbbi mérettől, hanem mindig az utolso mensi első napjátol...
Nekem mindig nagyobb volt 2 nappal, aztán pontos, most meg kisebb 2 -vel :)
Szia Kolett,
ejj h mindig van vmi :(
amugy minden ok?
Ha gondolod, gyere az ufó kismamák klubba, ott vagyunk páran régi hoxások :)
Gratulálok :) szép nagy akkor! :)
Köszönöm, én még nem látom úgy, hájasnak látom magam :D
aranyos kis poci :) (még :D )
Örülök nektek, babás csajok! Minden jót a továbbiakban is nektek, jó egészséget babáknak is, mamáknak is!
Szia Kolett!!!
Képzeld, tegnap voltam a dokinál, 10,3 mm-es a bébi és ver a kicsi szíve :) :) :) 8 hetes vagyok.
Sajnálom, hogy nálad mindig előjön valami nyavaja... de remélem nem fertőzés... :(
Amúgy jól vagy?
Mondjuk ez nekem nem mond semmit, nekem ilyet nem néztek sose, nem tudom mi a referencia tartomány :o
De gondolom akkor ez nem jó :(
Szerintem próbáld először a méhpempőt a teákkal, aztán ha ez nem segít akkor a krémet. A krémnek is elég borsos ára van, ha jól tudom :(
Ilyenkor nem adnak amúgy valami progipótlót?
Sziasztok lányok! :)
Remélmem mindenki jól van! :) Gratulálok az új babásoknak! :) Látjátok... csak annyi kellett hozzá, hogy ne legyek annyit itt! :D
Csak, hogy egy kicsit az én ciklusommal is foglalkozzatok, bár a vége mindig mensi, de néha azért okoz furaságokat... :D Szóval tegnap voltam a ciklusom 16 napján. Egész nap iszonyatosan szurkált a méhem, rengeteg fehér folyás jött, és úgy szédültem, hogy forgott velem a világ. Este hazaértem, azonnal lefeküdtem, és ma reggelig aludtam. :) Ennek a szédülős része nyilván a kimerültség, de a méhszurka és oltári feszülés mi??? Peteérésem nem lehetett, lehet valami gyulladás? Volt már valakinek ilyen? Még egy hetem van a szörnyig. :)
Melyik halványabb?
1-2 napnál tovább ha egyforma erős az már nem jó, az magas LH szintre utal és PCO gyanú. Akkor nézess egy hormonszintet.
Nekem most legutóbb nem is volt egyforma a két csík mégis volt ovum a doki szerint. Ha 25-ös a teszt lehet nem kell egyforma erősnek lennie, több helyen belefutottam ilyen esetbe. Enyém is 25-ös.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?