A szerelmem robbanóanyag-gyártó!!! Segíthetek? (beszélgetés)
Jaaaa!
Okés. Ilyen kérdésem van.
Szóval, ha a domestos ráömlött a citromlére...felrobbanhat?
ÉÉéééééééééértem!:))
Akkor mondjon egy pár veszélyes kombinációt!:))
Akkor hogyan akartok segíteni robbanó anyag gyártás ügyben?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bár azt hiszem ,ha megkérdezném ,miből készül a tűzijáték, a Hoxa eltüntetné a föld színéről a fórumodat,nehogy illetéktelenek kezébe kerüljön az információ:)))
Szóval a tudását kezelje diszkréten:))
Már értem:))))
Ha arra adom a fejem,hogy tűzijátékot szeretnék gyártani házilag,akkor megkereslek benneteket ,és segítségül hívlak titeket,de egyenlőre semmi robbantani valót nem találtam ,pedig erősen gondolkodtam rajta!:))))
Budapest
Nem
Miért vonz?
Szia!
Segíthetsz igen.
Hol tanulta?Ebben is dolgozik?Egy ideje engem is vonz a robbantómesteri(gondolom most mennem kell gyógyszert keresni)egy kedves portál tag már mondta is hol lehet tanulni,de ott most nem indul.:(
Hajrá!!!
Segíteni akarunk...de itt mindenki szerint én szorulok segítségre, sőt gyáva is vagyok!!!
:DDD
Male !:))))
Még én sem értelek ,pedig kattog az agyam rendesen!:DD
Mit?
Megint visszakérdeztem...bocsi
mit
Szerintem komoly, radikális segítségre van szükséged.
De tényleg, szerinted miben tudnál segíteni? Molotov-koktél gyártás, házi robbanószerek, dinamit, lőpor???? Bakker!
Miért vagy gyáva kimondani a problémádat?
miért a gyávaságot választod, ahelyett, hogy erős lennél és megoldanád a problémádat vagy valóban segitséget kérnél?
Hiszen segitségre van szükséged-ezt a vak is látja.
A képlet egyszerű...hmmm...nyíltság...értem...itt jön képbe a dolog...a kérdés komoly
Azt is kérdezhettem volna...betanított tejipari szalag munkás vagyok! Segíthetek?
Gyerekek ez a kérdés még viccnek is rossz!
Én léptem innen!