A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Amika,
Nem igazán érthető a feltett kérdésed...olvasd vissza :)
Már megint elakadtam.
Ma megvizsgált a prof hümmögőt egyet és azt mondta fostimont tovább és pénteken vv és utánna 11 re konzi.
Na most a kérdésem az lenne hogy ez után lesz még tiszteletté szúri ?
Sikerült beszélnem a Medend-el telefonon és végre eltűnt a lombik tb, nem tb dologgal a zűrzavar a fejemből.
Ha magánba megyek Murber dokihoz megbeszélésre lombikot illetően akkor ő fog elméletileg kezelni végig és a hormon vérvételeket a sote-n kell csináltatni tb-sen, de az egyéb pl: méhüreg, andrológiai vizsgálatok és a konzultációk nála lesznek magánba.
Ezt csináltam Bokor dokinál is az endo kapcsán...
Köszi a segítséget :)
Mindenkinek nagy hajrát, erőt és sok szeretetet küldök!!! :)
Szia 11-ik napon vagyok
Csak az a kis vérzés bosszant de megkérdezem a proft.Most megyek hozzá uh -ra reggel voltam.vv-en
Sziasztok Lányok!
Folyamatosan olvaslak Titeket, de régen szóltam hozzá az eseményekhez. Reméljük az új év meghozza Mindenkinek a rég várt kis csodát.
Mi január végén elkezdjük végre az első lombikot. Meg van minden előzetes vizsgálat, amely a protokoll része.
A téli üres járatot kihasználva szót fogadtam azoknak a Lányoknak, akik javasolták, hogy érdemes az immunológiai kivizsgálásnak és laboroknak nekifutni, még akkor is, ha nem egy olcsó mulatság.
Kiderült, hogy enyhén emelkedett NK szintem van, illetve az egyik trombózis hajlamra utaló értékem is kissé eltér. Szakorvossal történt konzultáció után szteroidos kiegészítő kezelést kezdek holnaptól.
Reméljük így már minden adott lesz és mellénk szegődik a szerencse az elkövetkezendő időszakban.
Mindenkinek kitartást, erőt és legalább egy babával gazdagabb új évet kívánok! 😊😘
Szia!
Van TB alapú lombik Murbernél is.
Szia! Köszi,hogy írtál Te is! Eléggé belezavarodok már most az elején.. :S Nagyon izgulok a témát illetően.. Sok van már mögöttem és ugye sok lesz még előttem.. :S
Holnap felhívom a magánrendelésen a lányokat és tőlük is kérdezek..
Kedves Rimiti!
Én úgy tudom, hogy tb alapon nem tudsz bejelentkezni Murberhez. Ő csak magánban csinál. Legalábbis én így tudom. Ha tb-re jelentkezel, akkor az első konzultáció a Árokszállási drnő helyett, gondolom a helyettesével lesz. Majd a 2.konzultáció a proffal. Tudtommal sz első lombikot mindig a prof csinálja, utána vagy megtart, vagy átpasszol Árokszállásihoz (jelen esetben gondolom a helyetteséhez).
Erre kérdezz rá mindenképpen, mert ha így van, ahogy mondom, akkor Murber felejtős lesz tb alapon.
Bát az is lehet, hogy Árokszállási drnő szülési szabadsága alatt lehet menni Murberhez is tb alapon?
Szia!
Köszi a választ! :) Remélem ma sikerül elérnem őket telen és remélem azt is ,hogy nem túl sokára tudnak adni nekem időpontot a megbeszélésre ahova már vihetem az eredményeimet.. :)
Köszi a köszöntést! :) Örülök, hogy minimális volt csak az endod! :) Ez jó!!!
Nincs még egyenlőre nagy tapasztalatom vele, eddig egyszer találkoztam vele magánba a lombik megbeszélésen.. Engem Bokor doki küldött hozzá mondván, h kollegák és nem mindegy az én betegségemmel, hogy kihez megyek.. Hogy ez mennyire csak kollegáris vagy pénz alapon mondta, nem tudhatom. Viszont nagyon sok és nagyon rossz tapasztalataim vannak nőgyógyászok terén! Bokor dokiban bízok így bíznom kell abba amit ajánlj nekem.. Más lehetőség egyenlőre nincs.. Pécsett javasolta nekem még.. Ott már kaphatnék lehet előbb is időpontot mint május a kezdésre, illetve ez még csak a megbeszélés lenne amire már a leleteimet, vérvétel, méhüreg vizsgálat vinni kell.. De úgy vagyok vele, hogy két hónap nem olyan vész és nem írtatok végülis rosszakat Murber dokiról és mivel tényleg Bokorban bízok még ha van is pénz alap is benne így én őt választom!
Engem ebbe a leginkább az zavar,hogy nem mondják el mire számítson az ember,mit szabad mit nem.
Rákérdeztem a gyógyszerre,h fájdalomcsillapítót vehetek-e be mert rettentő fejfájások vesznek elő sokszor.Vagy pl lehete ülő fürdőt venni.Mert én pancsoltam jó meleg kád vízbe és elkezdtem utánna vérezni.
Ilyen alapvető de mégis számunkra ismeretlen dolgok.
Úgy beszélnek az emberel mintha nekünk ezt tudni kéne.
Én tegnap voltam vv len de uh-val nem nézet meg(tüsző mérés) a doki mondván,h nem kell mert a vér eredményem alapján ő látja.🤔 tovább kell szúrnom a gonát és mellé reggel,este fostimont.szerdán megint vb és akkor elméletileg uh is lesz.Ma rekordot írtam nála 1perc se volt az egész😂bent töltött időm.
De ahogy ott vártam beszéltem egy lánnyal aki murber dokihoz jár lombikozik és elmondása alapján nem gyorsabb és futoszalagon mennek ők is sokszor.
Ugyan nála se töltöttek 5percnél többet a lányok .
Szia!
Isten hozott közöttünk.Én most váltok Murber dokira,illetve van itt még egy két lány,aki gondolkodik a váltáson,tudnál róla bővebben írni,mik a tapasztalataid vele?
Én jövő héten megyek első konzultációra hozzá magánba.(ciszta,IR is van ) Minimális endometriózis nekem is volt,de nyáron eltávolították.
Sziasztok!
Új vagyok itt köztetek.38 éves vagyok gyermektelen.. Lombikra készülök. 4es endoval műtöttek két éve és nemrég derült ki, hogy a méhemet is megtámadta, de műtét nem javasolt mert nem jó eredményeik vannak és kockázatot jelent a későbbiekre nézve. Szóval lombik jön. Decemberben voltam Murber dokinál, ő azt mondta,h március leghamarabb magánba és május tb-re. Mivel elég drága a magán marad a tb.. (ami amúgy is sok pénz). Bénaságomnak köszönhetően nem jelentkeztem még decemberben a sotén telefonon, hogy időpontot kérjek. Ma remélem már elérem őket..
Az lenne a kérdésem, hogy van köztetek aki mostanában jeletkezett? Mikorra kaptatok időpontot? Illetve van hasonló problémákkal lombikos köztetek?
Pedig az fontos hogy bîzz benne, és érezd, hogy jó kezekben vagy.
Szerintem kérdezz rá legközelebb hogy miért nem nêz rà a tüszőkre , bár én úgy gondolom hogy mikor ugye hétfőn mész uh-ra ott làtja hogy mekkorák..az inszemet pedig szerdàn vagy csütörtökön csinàlja gondolom a tüszők nagyságától függően...de ha rákérdezel biztos elmagyarázza én is szoktam kérdezni😉néha megmosolyog de úgy kedvesen 😁
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?