A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Nem gyengén kicsit ideges volt.
Én reggel találkoztam vele vv
Az ajtó mellet ültem egy szürke fehér csikós felsőbe egyedül .
Nem engedtem a férjem fel jönni ne terjessze a bacikat😀
Voltam én is ma, de nem tudtam összetenni még, hogy láttalak e 😀
Szegény férjed, reméljük szerdára jobban lesz!
Ja a férjem meg beteg lett láz,és erős ízületi fájdalmak vannak neki a prof szerint neocitránt ihat ,de hát halálán van ha náthás.
Nem tudom menyire befolyásolja majd a szerdai termését de hát nem olyan egyszerű az élet ezt már megszoktuk 🤔😷😷😕😕
Kiirt 3-féle hüvelykkupot a patikába nevetett a patikus és kérdezte tőlem,hogy ilyenkor meg is vizsgál a doki vagy csak így random kiírja ezeket,hogy majd az egyik bevál.nem mind ha neki nem mindegy lenne.
De a papirkámon szépen fel van tüntetve mikor melyiket kell .
Solinca nekem 28 gonapeptylt irt ki és egy marad azon kívül 30db fostimont és mind kellet .Ilyen a hosszú protokol nála 🙂
Irtam neked egy privatot is :)
A stimut nekem nem esik jol bal kezzel jobb oldalba szurni, mert azt ferdén kell. Ezért szerintem próbáld meg a gonapeptillel a jobb oldalt is megtanulni, a napi 3 szurinál majd jól jön, hogy csak kettő megy egy helyre. Amig csak ez van, addig mindegy, en is ott meg ősszel váltogattam az oldalt.
Amúgy nem találom azt a képet, ami alapján én oda szúrom a szurit ahova... :(
Köszi szépen! Én is igyekszem kitapasztalni majd. :) Én is balkezes vagyok, de még nem adtam injekciót magamnak, lehet h először a bal oldalamat amortizálom le.
Sztem majd a stimusnál megkérem a lányokat, adják be, az lesz a délelőtti szekció.
Te most hol tartasz egyébként...?
Szia én voltam ma bent elég jó kedvébe volt a prof.
Elmondott egy csomó mindent és a végén kérdezte vane még kérdésem 😂😂😂 kicsit meglepődtem.
Szuperül hangzik... alig várom, hogy hasbaszúrhassam magam. :x
És hová a legjobb tapasztalatod szerint, hogy hasizmot ne érjen?
A gonát egyenesen szúrod, teljeseb be a tűt, és lassan tolod be a löttyöt. Vegyél valami bőrfertőtlenítőt, nekem az múltkor első nap otthon akkor esett le, mikor már szúrni kellett...
Nekem most Anna amúgy azt is ferdén tolta, de én az elsőnél a Katitól úgy tanultam, hogy ezt szembe be merolegesen, ezért magamnak úgy adom.
Elvileg a gonát a legvégéig adod, ezért 22-23 elfogy simán.
Hellosztok, na megvolt a mai vizita. :) Nem is kellett sokat várni, időre hívott be minket.Nem volt valaki közületek ma 20. ciklusnapin úgyszintén?
Gonapeptyl-t írt fel valóban (mint mindenkinek), beadatni nem adattam be a mait, mert esténként szeretném letolni, evvel kapcsolatban lennének kérdéseim:
Injekció beadás: megfogjátok a hasatokon a bőrt, és 45 v. 90 fokban toljátok be a tűt, és azt teljesen, vagy elég félig? 28 db-ot írt fel, az nem sok kicsit?
Stimuláció: 10 nap múlva kell visszamennem, utána párhuzamosan kell majd ezt az injekciót illetve a másikat is beadni?
Menses: Gonapeptyl mellett is ugyanúgy meg fog jönni?
Nincs több kérdésem. :D Ti hogy vagytok? Jó, ez még egy volt. :)
És ma jösz uh -ra?
Én ma is megyek még,gondolom ma kapom meg a tüszörepesztöt.
16 -ik ciklus napon vagyok ma
18-ik cik napon leszívás
20-ik cik nap beültetés
Nem adja ki a két hetet,ciklusaim 26naposak🤔🤔🤔🤔🤔
Sziasztok lányok, BÚÉK!
Holnap megyünk a prof-hoz már Hsg-s papírral, úgyhogy ha minden jól megy, mi is elkezdhetjük a lombikot. :D
Mivel most is nagy valószínűséggel bruttó 5 percünk lesz, mit javasoltok, mit kérdezzek meg tőle mindenképpen?
Az injekciókat még nem tudom, hogy kell beadni, de gondolom ott a nővérkék segítenek.
A Hsg-ről: nem fáj, leginkább kellemetlennek mondanám, és nagyon hamar megvan, úgyhogy ne féljetek tőle. Aki még nem volt a prof-nál, tud időt spórolni, ha addigra már megcsináltatja, mi több hónapot csúsztunk emiatt.
Szia 😘😘😘
Mikor kell beadnod a tűszörepesztöt?
A gonát még adnod kell tovább vagy az a fosztimonal megszűnik?
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?