A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Szia, ezen a telefonszámon jelentkezzél be:
Mi decemberben voltunk az első konzultáción, arra kb. 1,5 hónapot vártunk. beutaló nem kell, a nőgyógyászati leleteidet (rákszűrés) vidd magaddal, plusz párod andrológiai leleteit, ha azok vannak. Mást úgysem néznek az első alkalommal. A konzultációk ingyenesek.
Nálunk sem a doki adta be csak ameddig nincs fent addig nem kezdhetik el. Lehet hogy ha valami van legyen ott doki. De nekem vègül nem is adtàk be mert nem tudtak megszúrni.
Megy a drukk neked ám egyèbkènt. :)
Szia nincs várakozás .Kérsz időpontot és már kezdheted is .A gyógyszerek meg szerintem ugyan annyiba kerülnek mivel nem tb támogatott ..
Én más intézetbe nem voltam nincs viszonyítási alapom viszont ez a kórház fel van szerelve .
Sziasztok!
Még új vagyok itt és sajnos nem ismerem a SOTE lombikozás menetét.Tudtok segíteni néhány kérdésben?Itt van várólista?A szurikért,gyógyszerekért itt is kb.úgy fizetünk,mint egy másik intézetben?Ajánlanátok az intézményt vagy keressek másikat?A Kaálit ismerem,a Dévaiban most voltam,sajnos eléggé régi és elavult,pl.nincs nőgyógyászati vizsgáló szék,a két öklöm egymáson volt,úgy kellett megemelnem a csípőmet a vizsgálathoz....Még 2 állami lehetőségünk van,a lehető legjobb és legeredményesebb helyen szeretném kihasználni.Köszönöm a segítségeteket!:)
Sziasztok csajok🙂🙂🙂
Ma meg történt a beültetés ,kettőt kaptam visza, tíz petesejtből mind a tíz megtermékenyült viszont az egyiknél koros elváltozás volt így megsemmisítették marad még 7db amit elvisznek az ötödik napig és akkor fagyi babák lesznek.A prof azt mondta alkalmasak rá.😊😊😊😊
Én mindig 8-ra járok a napira is.
Az tűnt fel, hogy ha korán akarsz végezni, oda kell érni kb 7:40-ig, mert valahol akörül mindig tartanak egy szünetet, ha véletlen elfogy akkortájt a sor, olyan 8-n9-ig. És addig felgyűlnek egy csomóan. Csak béna módon én mindig ebbe értem oda 😀
A 3. vérvétel ha jól emlékszem a prolaktin terheléses. Sajnos ezt nem tudom pontosan, hogy van, mert nekem a 3. vérvételnél nem volt terhelés, csak sima vérvétel. Ha nem mondták a vérvételes nénik, hogy nálad nem lesz prolaktin terhelés, akkor lehet, hogy úgy kell menni, ahogy a papíron van.
A többire szerintem mehetsz 7-re. Én az elsőre mentem csak 8-ra, utána mindig 7 óra körül. Nem szóltak érte. Volt amikor hamar sorra kerültem, de volt amikor várni kellett.
Én azt olvastam valami angol nyelvű oldalon, hogy a D vitamin hiàny is csökkenti, meg az inzulinrezisztencia is, ezért fontos a diéta ilyenkor.
De egyébként tényleg a másik fórumban vannak, akiknek feltornászták, őket mindenképp érdemes megkérdezni.
Akkor ez magyarázza a dolgot. :-)
Most ha abban a mértékegységben nézzük, ami a Synlabos, ott az 1 feletti még jó.
De ebben a tartományban 0,0....-s értékekkel is belevágtak és volt akinek így is összejött, sőt volt akinek spontán. :-) Tivike, ha Murber azt mondta, hogy így is érdemes megpróbálni, akkor emiatt ne aggódj. A 40 felettiek lombikos fórumában valaki írta, hogy mit szedett, amivel neki javult az értéke. Már nem emlékszem, de érdemes utánanézni.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?