A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Sziasztok lányok :)
Maradni fog 6 db Gonam . Holnap kell beadnom az utolsót , ha esetleg kell valakinek eladnám .
Sziasztok lányok!Remélem mindenki jól van...szurkolok minden beültisnek,vigyázzatok magatokra!
Egy kérdésem volna hozzátok? Ha valaki ismer egy jó immunológust,itt Budapesten,légyszives írjátok már meg az elérhetőségét? Gondolom beutalót háziorvos ír ki?Hétfőn szeretnék beutalóért menni,és bejelentkezni egyhez!Segítsetek ha tudtok valakit....még van időm szeptemberig,kezdésig,szeretnék vizsgálatra menni,hogy immunológiailag van -e egyéb problémám,autóimmun pm-működésen kívül? Köszönöm nektek,és szép hétvégét mindenkinek!:-))
Sziasztok Lányok!
Mindenki pihen a hétvégén úgy látom. Muszáj is!!! :) Kismamáink hogy vagytok? És sorstársaim? Ma a délutánom jó részét azzal töltöttem, hogy visszaolvastam mind a 39 oldalt a fórumon :) És közben azon gondolkoztam,hogy milyen kitartóak és erősek vagyunk. Még ha sokszor el is bizonytalanodunk néha kiborulunk vagy pityrgünk egy kicsit, mint most én. De hát a hormonok... :) én is annyira régen vágyom már babócára és sikerülnie kell, mert úgy érzem ez már a célegyenes. Annyi mindent teszünk és a mi a legfontosabb, hogy itt egymásért is sokat teszünk. Én sosem fórumozó sehol sem, de most mégis az lettem. Köszönöm Nektek a sok segítséget és ígérem, én is segítek, ha csak néhány szóval is....
Rossz egyedül, de kibrom, Félek a tűtől, de akkor is beszúrom :)
Vigyázzatok magatokra! És csak ügyesen ám!!! :)
Nem binyolult csak annak tunik.
Koszi jol vagyok,pihengetek,tvzek,parom ov mint a himestojast. ♡
Szia! megnéztem :) ez egy igazi szeánsz, már látom én egy kicsit többet fogok tökölni a szúrás előtt. De már javulok, túl a 7. szúráson már volt olyan is ami szinte nem is fájt .)
És Te hogy vagy? :) minden rendben?
Lányok újabb tájékoztatást szeretnék kérni Tőletek! És bocsánat, h ennyi mindent kérdezek! :(
A Menopru v Fostimon-t hogy kell szúrni? illetve inkább az érdekel, h a hosszú protokolnál mi a következő fázis, mármint most gona van már egy hete és utána...? Gondolom a szurik száma növekszik. De továbbra is hasba szúrunk, vastagabb lesz e a tű meg ilyesmik.
Már én is úgy szeretnék babócákról írni m Ti csajok :)
Linduskán kívűl kezdett most még vki?
Szurkolok, csak ügyesen!
:) Tájékoztass minket!
Nekem csak IR-em van, de van ikres ismim, aki ikres és társul hozzá PM probléma is. Úgyh sikerülni fog. :)
Tudom, hogy az a legegyszerűbb, h szúrj oszt kész, de nekünk ez az életünk, a mediben meg egy vagyunk a millióból.
Tejtermékből a light mehet neked is.
Nagyon köszönöm a választ, csak hogy tudam mire számíthatok, hogy készüljek..._
Lányok nagyon köszönöm, hogy tartjátok bennem a lelket. Annyira szeretnék mindent jól csinálni!!!
Na akkor kérem a receptet :) mit kell és hogyan ennni, csinálni?
IR-es vagyok és pm alulműködésem is van. Szóval nekem a cukor-szénthidrát kombinációra figyelnem kell, bár gyógyszereket szedek, illetve tejtermékeket sem fogyaszthatok, csak ici-picit. Nekm a doki semmit nem javasolt, azt mondta szúrjak, aztán menjek :)
Sziasztok :)
Ma extra gyorsasággal végeztem 8 kor levették a véremet és 9 kor már hazafele tartottam. Nah jó az tény hogy M dokinak elkelett mennie elöbb ezért mondta mindenkinek Kati hogy vv. után ne menjünk el mert be leszünk hívva.
A lényeg hogy minden oké , M doki vizsgálat közben egy elégedett mosolyt villantott rám és csak annyit mondott nagyon szép :)
Nekem ennyi elég is volt , el is felejtettem megkérdezni a vastagságát...
Jövőhét csütörtök 12 óra a mi időnk :)
Valaki a vitaminokra is azt mondja, h Isten mentse a szintetikus dolgoktól. Normálisan kell enni és kész. :)
Engem úgy érzem igazolt a végeredmény a stimut és a megtermékenyítést illetően is. :) Nagyon odafigyeltem mindenre.
Kérdezték is, h mit csináltunk.
... és első lombik.
Szia! aranyos vagy, köszi a bíztatást. Szombaton volt az első és 9-én megyek...neked írt a doki másik cuccot is? Meno-t vas f-t? Mert nekem nem, de mivel írták a lányok h ez nem gond nem is foglalkozom vele. De amúg ymennyibe kerül?
És még egyszer köszönöm a támogatást, szurkolok neked! Lehet Veled is találkozom jövő csütörtökön? :)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?