A savak és a rák kialakulásának összefüggése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A savak és a rák kialakulásának összefüggése
5. gyopár
2007. nov. 2. 05:35
Nagyon tanulságos a cikk. Egy-két étel kategorizálását azonban nem értem: azt írja, hogy a hüvelyesek is savképzőek. A zöld hüvelyesek is, mint zöldborsó, zöldbaba, vagy csak a szárazak? Nagyon meglepődnék, ha a zöldek is. Ha igen, miért, tudja valaki? Én gyümölcsök közül a citrusféléket savasítónak ismertem.
4. Rozália
2007. nov. 2. 05:29
Ez igen tanulságos. Kár, hogy én mindezt már azután tudtam meg, hogy rákos lettem....:(
3. LoLiNa
2007. nov. 2. 05:19
okos cikk! érdemes elolvasni és megfogadni :)
2. b826c5a02d
2007. nov. 1. 19:57
Nagyon jó a cikk, gratula hozzá.
Engem is foglalkoztat ez a téma mondhatnám napi szinten, mert minden nap teszek a sav-lug egyensúly megtartásáért.
1. cbdccb9466
2007. okt. 12. 13:38
Vegyük alaposan szemügyre a bőrünket. Ha azt látjuk, hogy cellulitisre hajlamos, durvábbak a pórusaink, mitesszereink, vagy hasonló bőrproblémáink vannak, szinte biztos, hogy szervezetünk eltolódott a savas irányba. Ha a savszínt túl magas, szervezetünk már nem képes a savfelesleg tökéletes kiválasztására. Ezért kénytelen elraktározni a szövetekben, vagy semlegesíti őket. Ezt viszont csak akkor tudja végrehajtani, ha az ehhez szükséges ásványi anyagokat a különféle szervekből, csontokból kiválasztja.
Ugrás a teljes írásra: A savak és a rák kialakulásának összefüggése
Ugrás a teljes írásra: A savak és a rák kialakulásának összefüggése
További ajánlott fórumok:
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- MMR oltás - autizmus. Lehet összefüggés?
- Borotválod a hónaljad, és használsz dezodort? Ez pedig a mellrák kialakulásához vezet!
- ARANKA-4 soros, 7 szótagos aszparanta/a, á/ összefüggő, humoros történet
- Daganatos betegségek kialakulásának okai
- Ha a vesében homok van, milyen gyógymódok léteznek, hogy megelőzhető legyen a kő kialakulása?