A romlott főtt húsnak milyen szaga, íze van? (tudásbázis)
Ha ennyi csúnya szöveg után még van étvágyat,nyugodtan...Én dobtam már ki nem romlott húst is,csak mert a recept miatt nem úgy sikerült,és borzasztó íze volt és tök sajnáltam...De nem feltétlenül jár hányással:S:S
Legközelebb ne vegyél csomagoltat,hanem te válaszd ki a hentespultnál...és húst csakis hideg vízzel szabad átmosni főzés előtt!meleggel nem szabad.
Most akkor megegyem vagy ne?
Ha romlott, úgyis rókázni fogok, mert ettem belőle...
A nem magyar termékeknek is más az illatuk.
Ha nem savanyú, csípős, kesernyés - ilyen vegyes szag rémlik, akkor inkább ne edd meg. Még lehet, hogy forró állapotában is rossz az illata, de hidegen jó.
/bocs, de rég is éreztem ilyent, meg nem érzek szagokat,illatokat néhány éve, elfelejtettem/
szerintem ha romlott,akkor már mikor kiveszed a csomagolásából akkor büdöset érzel.Ha romlott,akkor főzéskor a fűszerek miatt nem érzed,hogy romlott lenne,csak a gyomrod fogja érezni!
sárgás szín,esetleg keményebb száradt bőr érzetű a hús állada pár helyen.
Ezek az én tapasztalataim...Viszont van olyan,hogy pl a csirke nem romlott,mégis büdös hús szagot áraszt,és a szeleteléstől a kezemnek vagy 2napig olyan szaga van,mégsem romlott....
Sós lett, mert a levét elfőztem, össze akartam önteni a rizzsel.
Nem igazán szeretem a sertéshúst, de azt vettem, mert fel volt már kockázva.
Savanykás szaga van úgy rémlik. Az is lehet, hogy nem elég sós, ezért az eredeti hús illata jobban előtérbe kerül.
Egy nap alatt nem romlik meg, kivéve, ha már romlottan csomagolták.
További ajánlott fórumok:
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- Az egyik szemem többet romlott mint a másik....
- Vett már valaki nem romlott darált húst az Auchanban?
- Szemüveges gyermek szülei! Növelték a dioptriát, de az orvos szerint nem romlott a látása. Akkor minek növelték?
- Már romlott lenne?
- Harmadjára romlott el a garanciás telefonom. Mit tehetek?