A párommal jó a szex, de ha felül vagyok, nem sokat érzek. Mit tehetek? (beszélgetés)
Na még csak az kéne..! :o
Inkább cseréljék el a tévét valami hasznosabbra.
:D
Hűűű milyen igazad lehet!
Lehet hogy az zavarja hogy hízott 2 grammot és most hogy mutathat épp.Lehet hogy tükröt kéne szerelniük az ágymellé?
Azzal ugye Te is tisztában vagy, hogy neked nem az ágyban vagy gondod?
Csak tünet, hogy nem érzed magad jól szex közben, mert akkor is csak az érdekel, hogy nézel ki, miközben jól nézel ki.
Ha gonosz lennék, most azt mondanám, hogy cseréljünk testet egy fél évre, és az élted hátralévő részében nem lesz ilyen gondod. ;)
Első lépésként kevesebb reklámot nézz, ne vegyél "női magazinokat", és neten is csak akkor nézegesd a sztárokat, ha épp smink nélkül fényképezték le őket, illetve keress pár photoshop előtte-utána munkát.
:DDDDD
Nem a cerkaméret a fontos hanem hogy úgy kívánod e azt a férfit,hogy ha rádnéz akkor a lé folyik a combodon tőle és elég ha hozzád ér és úgyérzed hogy elájulsz mert annyira kívánod.
Ha ezt érzed akkor valóban szerelmes vagy és akkor egyáltalán nem fog érdekelni hogy világos van e vagy sötét avagy lát e valamit belőled vagy nem.Hidd el.
Értem, amit mondasz. Egyik véglet sem jó. Se a túl nagy, se a túl kicsi.
Az egy dolog, hogy ott vannak képek, de jobb "élő" csajoktól megtudni, mit tehetek:D Hát hanyatt fekve sem örülök:D eszembe jut mit láthat:D
:/ Ha nagy, kisség megereszkedő melled lenne, ami leng és hintázik minden mozdulatnál, akkor jobb lenne? Vagy ha még a hasad is lengne egy osztással lejjebb?
Ne már! :D
Ha már úgy is ott ülsz a net előtt, és elmúltál 18: keress már pár oldalt, ahol vannak képek szexpózokról. Egy csomó olyan férfi-felül figura van, ahol sokkal többet lát belőled, mint ha te vagy felül. Ja, és hanyattfekve a mellek még el is szoktak laposodni.
Nem értem, hogy akkor mi a gond?
TE írtad: szeret látni mindent. Ez neked nem elég? :D :PPP
További ajánlott fórumok:
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat...
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- Agresszív vagyok a párommal
- Szerintetek normális dolog az, hogy 1/2 éve vagyok együtt a párommal, nagy a szerelem, mégis attól "rettegünk", hogy mi lesz, ha vége lesz?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.