A párommal jó a szex, de ha felül vagyok, nem sokat érzek. Mit tehetek? (beszélgetés)
Ez teljesen így van. Az első egy-két "randin" talán még lehet csalni, meg rejtegetni, de ennyi év után..
Az ember jobban ismeri a másikét, mint a sajátját. :D
Na, ezzel speciel én is így vagyok. A párom mindig azt mondja, hogy tökéletes, pont méret a kezéhez. Pedig 2 gyerek után mégcsak nem is feszes....:(
Hááát, nekem a mellem a legutolsó szempont.
Az olyan dolog, hogy tudja a partnered, hogy mid van...mekkora, ha látja, ha nem....
Dehogy szeretik a pasik a nagyobbat! Mi az, hogy a pasik??? Ne általánosíts :-)
Sokan sőt nagyon sokan a nagy melleket szeretik, sőt a hatalmasat, de legalább ugyanenyien a kicsi formásokat. A tábor ugyanakkora, csak a hülye reklámok meg filmek miatt neked úgy tűnhet, hogy a nagy az igazi. Pedig dehogy is, én egy nagy mellel nem is tudnék mit kezdeni, a picit imádom :-)
Én meg nagyon szőrös vagyok, és mindig attól parázok, hogy pl. maradt egy szőrszál a mellemem, vagy szedtem ki alaposan, vagy kiszedtem, de ő még a szájával érezheti, hogy szúr....ugyanez lent is...annyira nem bírom leborotválni, hogy ne érezzem egy kicsit a szőrt...az meg rossz, ha a szájával érinti, és.....
Nekem e miatt szoktak gátlásaim lenni....
Na, nekem meg az is ciki, hogy előjátéknál, amikor simogatom a micsodáját:), mindig mondja, hogy "húzzam hátra"...és ez mit jelent???? Hogy az egész szerszámot húzzam hátra, vagyis a testével ellenkező irányba, vagy a fitymát kellene hátrahúzni.
Amúgy mindent meg tudunk beszélni, és isteni vele....de ezt olyan gyerekesnek találom, hogy nem tudom...:S
Némelyiknél még rúdtáncolni is lehetne. :D
Illetve nem lehetne, mert az is csak optikai tuning, és (állítólag) ekkor méret már nem lesz eléggé kemény, csak kevésbé puha.
Az a fenékrázás csak fenékrázás amúgy is. Tehát részint a csípő, részint a fenék- és combizmok mozgása okozza, és reng.
Hasonló optikai tuning, mint amikor a nagy mellek lengenek futás közben, és a kicsik meg nem.
De ettől az csak fenékrázás marad, a hüvely tényleges mozgása a közelében sincs.
Egyébként ha valaki erre vágyik, egy kis gyakorlással egészen biztos meg tudja tanulni, mert nem akkor ördöngösség.
További ajánlott fórumok:
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat...
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- Agresszív vagyok a párommal
- Szerintetek normális dolog az, hogy 1/2 éve vagyok együtt a párommal, nagy a szerelem, mégis attól "rettegünk", hogy mi lesz, ha vége lesz?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.