A párom meleg barátja...? (beszélgetés)
A párom mondta el neki akkor
Hihető sztori. Egy harmincon túli érett férfi egy tizenéves srácnak sírja el a bánatát.
Mind ketten egy településen élnek. Elvileg a pasi ismeri a páromat és a családját is. Kis korában is látta már a páromat. A meleg srác kezdeményezte a barátságot aztan. Mikor nem voltunk együtt a párommal akkor jött képbe a pasi pont. Ő neki mondta el gondolom a bánatát is hogy mi történt. A meleg ellenezte hogy össze jöjjünk. De aztán a párommal csak ki bekultunk. Mert vissza jött hozzám 1het után
Vajon két ember, aki közt ilyen nagy a korkülönbség, hogyan lettek barátok? Ráadásul egyik hetero a másik homoszexuális.
Minden esetre jó a fantáziája a fórumindítónak.
Elkezdtem olvasni, de meguntam
Szoktasd magad a gondolathoz, hogy a pasid biszex.
Arról meg próbálj leszokni, hogy kihasználj embereket.
Tényleg hívd meg magatokhoz pl. ebédre, akár köszönetként a segítségért.
Akkor legalább kicsit tisztázódik a helyzet.
De ha van kapcsolata, akkor miért pályázna a te pasidra?
Amúgy nekem alapból fura, hogy egy meleg pasi egy enyhén homofób hetero pasihoz vonzódna. Mert ez a "megmondtam, hogy egy ujjal hozzám ne érjen" kissé homofób. Attól hogy valaki meleg még nincs minden pasira ráindulva. Te sem mogyorózol meg minden csávót azért mert hetero vagy.
Ja és a korkülönbség nem lenne akadály, nekem negyvenes meleg ismerősöm mindig huszonéves pasikkal szaladgál. 😂
Azt mondta nem érdekli. Nem is kérdezte tőle annyit válaszol rá hogy aha.
Jaj de nagyon gyerek vagy még,
A párod erre hogy reagál? Érdekli?
Akkor jó közös témátok van. 😀 Tényleg érdekes. Már csak össze kellene ülni, nem postáskodni, hogy kinek ki mit mondott 😀
Nem csak hetero lehet valaki, hanem biszex is.
Igen a barátja el mondd neki mindent. Mert megbízik a páromba. Azt is el mondja ha éppen a pasijaval lefekudt e vagy nem. Viszont minden elmondd erről a párom hogy mit mondd neki
De nem csak kihasználás van.
A fickó folyamatosan beszámol a szexuális dolgairól is messengeren.
Igen én is inkább úgy oldanám meg, hogy áthívjuk kajálni vagy egy filmre és akkor hármasban vagyunk. Sőt lehet még beszélgetni is jó lenne erről hármasban. De tényleg olyan furi, hogy úgymond néha nyűg a barátodnak átmenni de átmegy mert amúgy kihasználjátok és gondolom bűntudata van :D Vagy szakítsa meg a kapcsolatot és akkor járj busszal vagy hívjátok át inkább heti 1x és legyetek úgy vagy beszéljétek meg. szerintem.
"Azt mondta ha nem kéne tőle szivesseg nem járna ennyit hozzá"
Akkor itt a megoldás. Nem kell a fickót kihasználni, és akkor nem kell vele időt tölteni. Az kényelmes volt, hogy a kis popódat szállítmányozta, hogy ne kelljen buszozni? Akkor viseld el, hogy társaságra vágyik.
Mondjuk meghívhatnád vacsorára, ebédre, tölthetnétek több időt közösen, és akkor kiderülne, hogy a pasiddal mi a helyzet.
De legalább szórakoztató.
Nem szeretnék egyik nap azzal szembesülni hogy ott hagy ezért a pasiert bármi
Ha nem tudja elfogadni szakít, és kész. De ehhez biztosat kellene tudni.
Ha nő lenne a harmadik ugyanez lenne a helyzet.
Igen. Ezért érdekes. Előttem is sok barátnője volt sokat csajozott. Velem is mindenféle téren szexuális téren is minden jó. Nem úgy veszem észre hogy pasikat néz inkább lányokat. Azt észre szoktam venni. Több mint 3eve vagyunk együtt de még mindig ugyan olyan intenzitással kívánja a szexuális együtt leteket mint előtte. Sokszor inkább én nem kivanom
Mert mit csinálsz? Megtiltod neki?
Fogadjam el ha érez a barátja iránt valamit?
Érdekes ez a barátság és szerintem többről van itt szó.
Valamiét nekem ez egy függőségi viszony.
A barátoddal a kapcsolatod egyébként jó mindenféle téren?
Sokkal elfogadóbb barátnőre lenne szüksége a barátodnak, főleg, hogy nehéz gyermekkora volt.
Szerintem magának is nehéz bevallania, hogy biszex, és jólesik neki a pasi szerelme.
Bár mondjuk írásba tettem fel neki
Pedig normálisan tettem fel neki a kérdést. És rosszul esett neki hogy ezt feltételezem róla.
Szóval szerintetek van valami a képbe? Nagyon rosszul érzem magam. De akkei miért nem mondja el? Ez miatt olyan becsapva érzem magam
További ajánlott fórumok: