A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem? (tudásbázis)
Ha Te írhatsz ilyen véleményt, Én miért nem?
Egyáltalán nem vagyok megsértődve fogadom a negatív kritikát is!!!
te most dolgozol?
mert vissza irányba is?
nem tudom van-e gyereked, vagy nincs.
de érdekes a kisgyerekes munkavállaló is rossz, mert beteg a gyereke a kismamákra is fújnak.
Főleg ha az orvos táppénzre írja ki őket egészségügyi okból.
De néztem az adatlapodat és ha dolgozol te sem lehet minta dolgozó, mert én itthon a kisfiam mellett sem tudtam 77000 hozzászólást és sok értelmetlen fórumot indítani mint te.
Szóval lehet, hogy a tragédiái miatt nem dolgozott 2X6 hónapot, de a munkáltatója vissza várja mert jó munkaerő.
Te még mindig nem érted hogy a topiknyitó nem vetélés után ült otthon fél évet???????????
Félidőben vesztette el a babát, ergo gondolom veszélyeztetett terhesként otthon volt 4-5 hónapos terhessen amikor elvesztette a babát, gondolom olyankor már meg kell szülni és nem is hívjuk vetélésnek.Utána ő is csak 6 hetet volt otthon, a terhesség alatti táppénzzel együtt lett a vége fél év..
El vagyok képedve, hogy itt milyen főnökök vannak/lennének néhány emberből.
Vannak cégek, ahol bőven megtudják oldani a helyettesítést. Vannak, ahol emberszámba veszik a nőket, mégha szeretnének elmenni gyesre is. Van olyan főnök, aki a nyakadba ugrik, ha megtudja babát vársz!
És vannak, akik tesznek rád, nem néznek emberszámba... mintha azon a kismamán múlna, hogy lesz bevétel, vagy sem...
Ilyen világot élünk... Sajnos én is megtapasztaltam. Pedig én állami gépezetben voltam...
Ne hari, Te egy szuper nő vagy de értelmezd amit írok!!!!!
5 hónapos terhesen elvetéltem+ 6 hét táppénz.
Ez 2009-ben is megtörtént és 2010-ben is.
Aki 2x vetél és harmadjára még kismamaként dolgozik annak nagy felelősség tudata van,vagy nem is akarja igazán a gyereket.
Nem, a vetélés nem. De ő azt írta, hogy félidőben halt meg a baba. És olyankor már meg kell szülnie egy halott babát.
Ez mindenkinek a magánügye, hogy mikor megy vissza dolgozni. Az orvosok megértőek, van, akinek pszichológushoz kell járnia, mert nem tudja egyedül feldolgozni. Gondolom te is tudod, hogy nem megy egyik napról a másikra a feldolgozás, és természetesen nem vagyunk egyformák.
Tudom a pénz nagyúr, de 6 héttel szülés után dolgozni... nem irigyellek.
Remélem ezt figyelembe veszik. Csak sajnos azt is mérlegelik, hogy újra szeretnél elmenni gyesre.
Lesz kivizsgálásod? Az orvosok mit mondanak, mikor lehet újra próbálkozni?
és ha nem maradt volna meg a babája legutóbb, kirúgták volna.
ez van
nekem egyszer egy kolléganőmnek volt valami hasonló. nagyon utáltuk a helyzetet, mert mindig helyettesítőt kellett találni, vagy embert felvenni helyette, de senki nem szívesen vállal pár hónapra munkát, amit nem biztos, hogy egy hét múlva profin tud végezni.
szóval fenntartom
További ajánlott fórumok:
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Ti mit írnátok vagy mondanátok, ha megkérdezné a munkáltató, hogy mit vársz el a munkahelytől?
- Tud abban segíteni valaki, hogy felmondás alatt, ha valaki táppénzre megy, milyen jogai vannak a munkáltatónak?
- Volt már nektek olyan, hogy annyi minden összejött, hogy folyamatosan szabit kellett kérni a munkahelyen? Hogy reagál ilyenkor a munkáltató?
- A munkaügyi központban szólnom kell, ha lesz munkahelyem vagy automatikusan tudatja velük a munkáltató?
- A munkáltató köteles kifizetni a szabadságot GYES lejárta után? Maszek vállalkozóról van szó és a munkahely megszűnik!