Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A mirelit panírozott húsokon (sajtokon, stb.) milyen anyagokból készül a panír, tudja valaki? Mert más színű, és ropogósabb, mint a házi. fórum

A mirelit panírozott húsokon (sajtokon, stb.) milyen anyagokból készül a panír, tudja valaki? Mert más színű, és ropogósabb, mint a házi. (tudásbázis kérdés)


11. 4c07880d46 (válaszként erre: 10. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 20:43
Köszi szépen, tuti ki fogom próbálni:-)
10. zebracsikó (válaszként erre: 8. - 4c07880d46)
2011. febr. 24. 16:55

saját tapasztalat, én csak így csinálom!


kitapasztaltam, hogy úgy a legfinomabb, ha 1/3-2/3 arányban keverem a lisztet-kukoricadarát


(csak kukoricadarával is finom, de kicsit keményebben ropogós, ezt így akkor használom, ha kis csirkemellcsíkokat rántok, és azt ropogtatjuk, mártogatjuk...)

2011. febr. 24. 16:45
Én mindig kukorica lisztbe forgato a húst, zöldséget mikor panírozom. Tényleg ropogósabb mint a sima.
8. 4c07880d46 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 13:51
Saját tapasztalat? Ki fogom próbálni:-)
7. bfec7fb205 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 13:15

Párom egyszer véletlenül prézli helyett búzadarát használt a panírozáshoz! Hát úgy ehetetlenül kemény lett!!!


De lehet, ha liszt helyett használta volna, ahogy írod a kukoricadarát, akkor jobb lett volna.

:-DDD

6. fmagdi78 (válaszként erre: 5. - Zebracsikó)
2011. febr. 24. 13:14
Ez jó tipp, én is kipróbálom. :)
5. zebracsikó (válaszként erre: 1. - 4c07880d46)
2011. febr. 24. 13:08
ha a lisztet kukoricadarával helyettesíted, isteni ropogós lesz a panírod!
4. capuccino77 (válaszként erre: 2. - Nirvi)
2011. febr. 24. 13:04
Szerintem is! :) De finom, az tuti! :P Bár még csak sajtot vettem ilyen "gyári paníros"-ból. :)
2011. febr. 24. 13:03
Meg tudod nézni a csomagoláson. De szerintem a kukoricaliszt teszi ropogóssá.
2011. febr. 24. 13:02
Szerintem jobb ha nem tudjuk:D:D:D
2011. febr. 24. 13:01
A mirelit panírozott húsokon (sajtokon, stb.) milyen anyagokból készül a panír, tudja valaki? Mert más színű, és ropogósabb, mint a házi.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook