Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lefagyasztott panírozott hús sütése fórum

Lefagyasztott panírozott hús sütése (beszélgetős fórum)


17. cilabogyó (válaszként erre: 15. - Sötétlila)
máj. 24. 15:13
Rántott csirkét, vagyis combot nem is merek enni sehol sem, mert jártam úgy, hogy véres volt a csontnál.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Sötétlila)
máj. 23. 11:43
Ez karaj volt, az elején fedő alatt sütöttem, omlós és ropogós lett.:)
15. sötétlila (válaszként erre: 12. - Enissa)
máj. 22. 21:47

Valamiért azonnal a csirkemellre asszociáltam a kérdés kapcsán. Általában azt sütök fagyosan. A combot tovább hagyom.

Nálam, a fritőzben 5-6 perc alatt megsül a mell, nem lesz nyers. Én úgy szeretem, hogy a panírja még ne ropogjon, ne legyen sötét színe.

A félig nyers, véres húsokat én is utálom.

máj. 22. 21:36
Bocsi, fagyosan...
máj. 22. 21:36
Fagyos, lassan sütöttem, jó lett!:)
12. Enissa (válaszként erre: 10. - Sötétlila)
máj. 22. 13:02

Én még a frisset is tovább sütöm, utálom a nem kellően átsült húst. Sertéshúst pl. én nem tudom 5 perc alatt omlósra sütni.

De ízlések és pofonok, sógornőm állandóan úgy sütötte a csirkecombot is, hogy a csontnál véres volt.

11. ,zumba
máj. 22. 12:17
Fagyosan teszem a zsírba. Én előre panírozok, mivel sok időt töltök munkahelyen, így nagy segítség számunkra a lefagyasztott élelmiszer.
10. sötétlila (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 12:14
Én fagyosan rakom a fritőzbe, kb 5 percre.
máj. 22. 11:40
A bolti elősütöttet csak a mikróba szoktam bedugni... :))
máj. 22. 11:39
Kellően előmelegített olajba, fagyosan szoktam belerakni és rögtön beborítani, hogy fröcsköljön szanaszét. A lángot viszont leveszem alatta közepesre. Majd amikor már hallani, hogy nem fröcsköl, a födőt leveszem róla.
7. Soufflet (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 11:18
Azok altalaban elosutottek.
6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 10:33

Néha, ha sok vendég jön szoktam előre panírozni. Minden panírozott hús, sajt, gomba közé teszek egy sütőpapírt.

Kb. a sütés előtt 1/2 órával veszem ki, hogy se fagyott, se olvadt ne legyen.

Még sosem volt vele gondom.

máj. 22. 10:32
A bolti mirelitekből kiindulva...biztos:)
máj. 22. 10:25
Még sosem csináltam úgy. Finom? Jó?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
máj. 22. 10:20
Köszi! :)
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 10:11
Fagyosan
máj. 22. 10:05
Bepanírozott húst fagyasztottam le hogy frissen kisüthessem. Fagyosan tegyem az olajba, vagy kivegyem előtte 1-2 órával?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook