A magyar ember mindent tűr?! (beszélgetés)
Elo pelda vagyoka tisztesseges uton jol elo allampolgarra.
Tanultam, aldozatot hoztam, most pedig learatom a 'gyumolcset'.
Lehet igy is. Pedig nem eltem ilyen szinvonalon. Megkuzdottem erte.
Még mindig Magyarország,hiszen itt élünk.Lehetünk rafináltak,csalók,tolvajok,másokon átgázolók...akkor lennénk ÉLETREVALÓk?
DE becsületesen és szorgalmasan itt nem juthatsz feljebb...Én pedig ez utóbbi vagyok!Nem "sírok"!Ha rajtam múlna nem is tűrnék,de egy fecske nem csinál nyarat!
Miert jon mindenki (vagyis tobben) azzal, hogy ki kap es ki nem kap segitseget???
En nem kaptam anyagi, de nem is vartam. Meg protekcioval sem tudtak 'kipotolni' Megis jobban elek, mint a szuleim.
Miert kell mindig arra fogni, hogy masnak konnyebb? szerinted neked azert nehezebb, mert az o szulei megtoldottak az indulast egy lakassal/autoval...? Nem-nem. Nem toled vettek el, maguk 'hordtak ossze'.
Mindenkinek mást takar a küzdelem szó... más a habitus, más a kitartás, rafináltság, életrevalóság.
Valószínű, hogy nem eléggé, de az soha nem lesz, hogy jól fog mindenki élni.Ilyen sehol sincs...
"Jó a szó tesó!"
Leirted a lényeget!
Hát való igaz, hogy vannak, akik ennyiből élnek...
vannak akik még többet vállalnak és még mások este otthon már olvasnak, vagy tv-t néznek ők a második műszakot kezdik.
Vannak akik kényelmesen várják a sült galambot van akik napról napra megküzdenek, hogy több legyen.
Régen sem egy fizetésből éltek az emberek, túlóráztak, vagy fusiztak.
Sajnos sokan nem is akarnak dolgozni :(
"Tilos
(p) politikai vonatkozású és/vagy tartalmú hozzászólást tenni. "
ezt remélem olvasta a fórum indítója
Minden orszagban vannak nehezebben megelok. Csak az o hangjat nem hallod.
En nem tartozom az elegedetlenek koze....azt vallom, mindenki a maga sorsanak a kovacsa. Soha nem a korulmenyek kell okolni (es foleg nem a kormanyt) hanem onmagunkban megkeresni a boldogulas utjat. Folyamatos sirankozastol nem leszel elorebb.
ami az arak emelkedeset illeti, nem annyi a fizetesed, mint ot eve, az arak miert maradnanak a regi szinvonalon????
További ajánlott fórumok:
- Híres magyar emberek vezetéknevei és keresztnevei - Egészítsd ki, és add meg egy újabb híres személy/személyek egyik nevét!
- Miért van az, hogy az egyik ember könnyen megkap mindent az élettől, a másik pedig nem?
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Az ember mindent túlél. Vannak dolgok amik fájnak, de azok...
- Tele a bakancsom, hogy az emberek mindent most akarnak....
- Egy 21 éves ember, akit még mindig a szülei irányítanak, és elvárja, hogy mindent a szülei intézzenek el neki, fel fog nőni valaha?