A macskatartás titkai (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
A féregtelenítéssel kapcsolatban tudtok nekem valaemilyen szert ajánlani, ami boltban megvehető, vagy mindenkép állatorvoshoz kell vinnem a macskámat?
Köszi!
amúgy nem voltam rest, megkérdeztem a guglitól mit tud mondani a macskaalom gyűjtőről illetve a felhasználónevedről, és pikkpakk kidobta, hogy ti forgalmazzátok ezt a terméket:))))))))
nem baj ám, csak még gyakorolni kell a gerillamarketinget, hogy ne tűnjön fel elsőre:)))
jaja, értem..
bár mi olyan almot használunk, aminél a pisinek tényleg nincs szaga... és amúgy is kidobom minden nap a szemetet, úgyhogy nekem azt hiszem nem nyerő ez a külön gyűjtőláda:)
a félrepisilés (pl virágcserépbe) meg tényleg kínos, de azt hiszem az ellen nem véd.. ?
de örülök, hogy neked bevált:)
Szia,
azért jó,mert nem kell naponta kivinni,nem büdös.
Lehet,hogy erre azt mondod,de Te kiviszed inkább naponta,de az ott is büdös lesz,mert a szemeteszsák nem szagmentes.Nekem már pisilt be a macskám a virágcserépbe(a Hibiscus jól bírja),de tavasszal földet kell mindig cserélnem benne.
Szóval nekem tetszik ez a bödön,csak ajánlani szerettem volna másnak is.
Mindig csak a rossz dolgokon csámcsogunk,a jó dolgokon átsiklunk:)
ne vedd ennyire a szívedre, inkább azt világítsd meg nekünk légyszi, hogy miért jobb napokig/hetekig tárolni a macskapisit egy dobozban, amikor akár naponta kidobhatod a szemétbe.
(értem én, hogy szagtalanul tudod ezzel tárolni, csak azt nem értem, hogy egyáltalán miért kell tárolni, miért jó ez?)
Sziasztok,
én egy boldog felhasználó vagyok és nem a forgalmazó.Tényleg ajándékba kaptam és szerintem tök jó dolog,hogy nem a szemébe kell dobni az almot,hanem erre is kitaláltak valami praktikus dolgot.
Bocs,hogy csak szerettem volna megosztani valamit másokkal is,ami nekem praktikus.
Többet majd nem írok:(
hát, lehet hogy csak ő a forgalmazó, és egy kis reklámot akar, mert ahogy nézem csak ezért regisztrált (még egy másik cicás topikba is bekültde ugyanezt a hozzászólást itt).
közben rákerestem a guglival, megtaláltam mi ez, hát ez egy "szemetesvödör", amiben lehet gyűjteni a pisis almot. egy zacskóba teszi, és lezárja szagmentesen. azt írja, hogy 2 hetente kell kiüríteni a zacskót.
na én nem értem, én simán a szemetesbe dobom a termést, és minden nap kidobom a szemetes-zsákot. miért tárolnám - akár szagmentesen is - a használt almot a lakásban hetekig??
Sziasztok,
az lenne a kérdésem,hogy hallottatok e használt macskaalom tárolóról?
Én (macskám) kapott ajándékba karácsonyra és már használjuk is.Nagyon jó dolog,teljesen higiénikus.
Van már honlapjuk is,az a neve,hogy Litter Locker.
Még sehol nem láttam boltba,de tuti jó dolog.
Van valaki másnak is tapasztalata róla??
Most még nem, általános informatikai zűrzavar miatt :(
Bentaltattuk az anyaszomorítót, mert hogy azt hittük hideg lesz kint neki.
Mérleg:
szétrámolta a fürdőszobát, sokminden a földön,
megszaggatott nylonzacskó,
szárított halfalatka zacskóban - reggelre szétrágott zacsi, halak a földön, számuk nem változott,
hajnali 6kor ajtókarmolászás, parafa ajtódísz kissé megviselt,
bejárati ajtó nyitásakor mint nyíl suhant kifelé
Konzekvencica :) nincs kint hideg
:)))))
Köszi a lelkesítést :)
Kijáró cicánk van kertes házban. Ebben a hidegben tartsam bent, vagy bízzam rá a dolgot? Hadd menjen ki, ha akar? Mondjuk az eddigi teleket is rábíztuk.... Csak olyan hideg a kis hülye talpa.
Szerinted? Szerintetek?
köszi :)
Ez lelkesít, köszi :)))) három éve vívjuk hatalmi harcainkat. Néha enged győzni :(
szóval próbálkozom!
A kaparófa az jó ötlet,ha lakásban van a macsek kell nekik,bár hosszú függönyre nem vállalkoznék :D
A cicák oda mennek ahova nem szabad :)nehéz lesz kijátszani!Ja nem,lehetetlen :)
Szia,
a kaparófán mi is gondolkozunk, mert ha nem teszünk valamit, kinyírja a lelkem a kanapé kárpitját. Az áthuzatásnál meg ugye olcsóbb a kaparófa. Van a lakásnak olyan része, ahová véletlenül sem szabad bemennie. Hát nem oda oson be a szédült macskája? Ott piheg a fotelban, a szőnyegen, polcon, szekrényben, meg ahol jól esik neki. Ezt szeretném kijátszani.
Szia emagdi,
hol lehet ezeket a kisebb szőrikéket kapni? Tuti nem vemhes a drágám, mert megműtötték.
köszi a választ :)
jajj nagyon birom :)
Van egy csomo plüss játéka és ha unatkozik idehozza nekem és hajigálom,ö meg visszahozza,tuti kutya volt elözö életében.
:oDDDDDDDDDD
Igen, nekem is visszabeszél, meg mondja a magáét!!! :o))))))))) Határozottan kommunikatív egy jószág! :oDDDD
További ajánlott fórumok:
- A nőtlen férfiak titkai...
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Éden titkai
- A termékenység titkai
- "Titkok" - Írd le a legféltettebb titkaid vagy kérdésed!
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?