A legötletesebb reklámok és kedvenc reklámjaink (beszélgetés)
Sziasztok..
Nekem a régi a.e reklám tetszett, mikor mentek a bevásárlóközpontba és egymásrataláltak... majd mikor reggel végigjárták ugyanazt az útvonalat amit este tettek... NAgyon tetszett.. A.e hatás
Ez viszont tényleg tetszik.
Sajnos a mostani reklámokból egyik sem.De régen tettszett a Traubis,meg a Sárvári termál kristály.Ez itt nem a reklám helye.
annakidején nagyon imádtam a T-Mobile "mókusos" reklámját..:)
(amikor a srác 4 hetente tölti fel a dominóját vmi park szélén egy ATM-nél és mindig visz mogyorót egy mókusnak, de az új akcióban már vmi bónusz miatt többet beszélhet és a mókus hiába várja 4 hét múlva újra..:( a zárómondat: "A mókust azért etesd meg!":))
Fenn van a T-Mobile weboldalán is a reklámfilm archívumban :) nagyon édes!!!
Maffiózók madárlesen???!!!
Sztem nagyon jó pofa.
Nekem a gumióvszer rekám tetszik. Mikor a csajszi leveszi ruháit, lehuzza a takarót,és 1mozdulattal fel/rádobja a "munkaruhát"a helyére.Nagggyon jó!
És a sportszelet reklámjai is szuperjók.És a csoki íze is az.
A Fiat-reklám, jó pasik, nagyon jó zene és nagyon ötletes.
Nem tudom, írta-e már valaki, de amin én még mindig nagyon jót nevetek, pedig már elég régi, az a UPC Chello reklámja, amikor a japán turistacsoport megcsodálja a betárcsázós internetes pasit... "És mit eszik?" Nagyon jó!
a mostani kedvencem az Avon tanácsadós reklám mikor a betörők elkezdenek táncolni majd a rendőrök is.nagyon bejöm:D
Nescafé Xpress Kimi Räikkönennel:D
Nekem mostanában a "Ne repedj meg Kisgömböc!" tetszik, de lehet, hogy csak azért, mert ismerem a srácot, nagyon jó fej!:DDD
Az új Volkswagen reklám, amikor a légy felemeli a békát. Super
Szerintem ez minden nő kedvenc reklámjai között szerepel:)))))
amúgy is imádom a Márciust :)
nekem az is tetszik,amikor a fagyis néni(vagy JAy néni?) lemammogtatja a gépi fagyi tetejét.....nem is tudnám, én mit tennék :)))))
:))))Az nekem is nagyon tetszik:)))
Remélem férfi volt a reklám alkotója és kiötlője:)))
Most hirtelen nem jut eszembe a csoki neve,ahol a madarak vannak férfival.
Soproni...
Amikor Kelemen Annácskát kitolja a csákó az ajtón, azt valaki nagyon frankón kitalálta.
:)))))))))))
Birkóznak. Ezzel a válasszal megnyugodott.
Az én 4 éves Sugim is megkérdezte... Végül megnyugodtott, és azt mondta, "ugrálnak".:)
Végem van a katicás reklámtól!
Rettenetesen bírom, csak az volt a gáz, amikor megkérdezte a 6 éves kislányom, hogy mit csinálnak?
Nekem most az új Golf reklám jön be nagyon.Mikor a béka be akarja kapni a legyet,de a légy elrepül vele:D
Nekem az uj Renault reklam tetszik. Talan azert, mert Budapesten forgattak. Az osszes francia ismerosom tudja. Nagyon buszke vagyok ra!!! :)
és megint a naégyek:)
-párna...
-párna?
-(csörrcsörr
-ez mi ez ez ez?
-nem az aminek látszik....meg tudom magyarázni....
-igen?....na?....
annyira aranyosak :DDDDD
Nekem most a coca cola reklámja tetszik, bedob egy érmét és indul a folyamat...
A Fiat reklámja,az olasz válogatott focistáival,és a Bertolli reklám a hajlott hátú vénemberrel.Nekem ezek tetszenek.
Sampon reklám a fiatal hosszú haju motoros csaj, mega rokker hosszú haju mtoros pasi. Jó ha egy reklám humoros.
A Joe Cole-s teló reklám. Az nagyon titu, szerintem.
További ajánlott fórumok: