A legötletesebb reklámok és kedvenc reklámjaink (beszélgetés)
a borsodi reklámja az eldobott menyasszonyi csokorral...na az viszi a pálmát jelenleg nálam :D
Én a falra mászom az apa kezdődik reklámtól!!! remélem soha nem lesz hiperaktív a gyerekem, az valami rémes!!!!!
Sokan nem szerették, de aki ismer hiperaktív gyereket, szerintem ráismer az "Apa, kezdőőőőődik!!!" reklámban. Én nagyon bírom, mert az egyik barátnőmnek is hiperaktív fia van és ő is pont ilyen!
Pannonosból nekem a kutyás, amikor azt hiszi, hogy a gazdája őt akarja "lecserélni".
Olyan édes az a kutya!:)))
Pannonos reklám, hagyogy a hapi mondja a nőnek, hogy mit írjon az üdvözlőlapra és a bőrszerkós hapi előtt beég!
"Anya tudja, hogyan főzzön nekem játszóteret!" - mondjuk, ez elég hülye szlogen, de a copfos kiscsaj a hintában, rózsaszín ruciban, fehér harisnyában, láblógatva.. annyira bírom!:))
A Badár-Szőke féle internetes és telefon reklámok.
MOST NAGYON BEJÖN A POCIBAN REJTŐZŐ PICURKA AHOGY DISZKÓZIK, AZ ANYUKA ZENÉTHALLGAT,UTÁNNA MEGSIMIZZA A HUGIT BELÜLRŐL A POCIBAN,EZ A TELEFONOS REKLÁM.JÓ.
A csoki buborékos nagyon tetszik, tutiiii
nekem is ez utóbbi a kedvencem,frappáns,találó-igazi élvezhető reklám,így oda is figyel az ember arra amit reklámoz-elsősorban ez lenne a célja a reklámnak.
Volt régebben a lakáshiteles, NYUSZÓ-MUSZÓs reklám, az is tetszett, de most az új, amikor az anyósról beszél, na ezen is mindig elnevetem meagam!
Rika, az a másik topik! :)
De szerintem senki nem haragszik.
Negros reklam: megyek haza bebibogyo!
mi a cime annak a számnak ami az uj lexus ls 460 reklámjába megy????
Én ezt utálom a legjobban:((Ne hari.
Apa kezdődik!!!! Az a legkirályabb!!!!
Castellina a szám cime Moby_In this world
vki nem tudná megmondani a lexus ls460 reklamzenejenek a cimét????????
Ugye ám!:))))
Sztem is tök jópofa, sőt a sógorom barátnőjének is nagyon tetszik!;)
ó, végre valaki mellettem van...ugye hogy ugye?... :))))
Millis reklám: Moby-In this world
zabálnivaló az a kölyök :)))
de, nekem az "Apa, kezdődik..."! :))))
Nekem az egyik kedvencem, amikor pelenkát reklámoznak: Zuhogó esőben a család kiszáll a kocsiból, hogy elvégezzék a kisdolgukat, miközben szarrááznak az esőben. A kisgyerek benn a kocsiban, azzal az édes kis vigyorral, hogy neki milyen istenes dolga van... Hát nem imádnivaló?
A kedven zeném a Milli reklámjában hallható. Egy nő énekli. Nem tudja valaki, hogy ki ő? Mi a szám címe? Előre is kösz. Az erdő- felásós -kamatadós szerintem is telitalálat. Amúgy utálom a reklámokat. Főleg a mosóporosakat, abban semmi újat nem tudnak kitalálni! Nagyon tetszett a Peugeot: a játéknak vége, régebbi reklámja nagyon hatásos volt, ahogy megjelenik az IGAZI AUTÓ a színen a sok doboz között.
mi a cime annak a számnak ami az uj lexus ls 460 reklámjába megy????
mostanában senkinek nem tetszik semmi reklám? :)
zitu, bag, márti, stb...
Ha nem lenne reklám, ami megszakítja a filmet, csatorna sem lenne, ahol a filmet nézheted.
A Coca-Colás reklámok nagyon jók.A Raiffeisen bankosba tetszik a kamatadós,amikor a srác felássa az egész erdőt.
Jujj, az annyira borzongatóan jó volt, kár, hogy más alig látni. Egyéves kisfiam megbabonázva nézte, és mindig ,ha felcsendült a szignálja, rohant megnézni. Hú, éljen a Bravia.
További ajánlott fórumok: