A látvány számít (beszélgetés)
Szerintem nem kellene a csipot kihagyni, mert az meg lenyeges. En a hast koldok alatt merem, ahol legjobban kidudorodik, a csipot pedig a popsi legszelesebb pontjan.
Magasság: 174 cm
Mellbőség: 92 cm
Mell alatt: 81 cm
Derék: 71 cm
Has: 92 cm
Csipo: 101 cm
Comb: 57 cm
Felsőkar: 30 cm (befeszitve)
Hát pedig sajnos elég löttyedt vagyok néhány helyen, meg be tudok vizesedni rendesen időnként. Igaz, hogy a háj alatt izom is kell, hogy legyen, mert rendszeresen gyaloglok és tornázok, de csak olyankor tudok fogyni, ha nagyon-nagyon megfogom a kalóriákat.
Mérlegre sokszor állok, de mostantól hetente mérni akarom a centiket is.
Egyébként szerintem is a centik számítanak első sorban. Én pl. tíz évvel ezelőtt hetven kilósan egészen vékonynak látszottam, pedig az sem olyan kis súly.
Azért a mérlegen is jó látni, amikor egyre kevesebbet mutat. Iszonyú nap mint nap magamon cipelni ötven darab felesleges kilót. Ma történetesen úgy éreztem magam ebben a hőségben, mint egy rozmár, akit a hidegből ide száműztek.
A kilók talán a változás megítélésben fontosabbak. Ha a körméreteid kisebbek, mint a hasonló súlyúaké, akkor mázlid van. Ha nagyobbak, akkor - többet kell tornáznod sajnos. Minél tömörebb a szövetünk, annál "keményebbek" vagyunk. Viszont a súly - jóval több is lehet, mint másoknál. Ezért csalóka nagyon. Úgy reális összehasonlítani, ha mindkettőt összevetjük.
Mit gondolsz erről?
Köszi! Nagyon korrektül leírtad. Nálad is sűrűek szerintem a kötőszövetek, mivel a méreteid kisebbek a súlyodnál. Ez jó is, mivel kevésbé vagy hajlamos a "lötyire". Ez előnye. Továbbra is hiszem, hogy nem a mérleg az első.
Milyen időközönként mérlegelsz? Hetente? Én is nézem a súlyt is, hogy lássam a változást abban is. De nem az látszik
Szia duncimacs!
Én évek óta nyűglődöm a kilóimmal. Jelenleg 120 kiló vagyok. Körméreteim:
Magasság: 176 cm
Mellbőség: 128 cm
Mell alatt: 100 cm
Derék: 114 cm
Has:)) 130 cm
Comb: 75 cm
Felsőkar: 40 cm
Ezeket pont ezen a héten hétfőn mértem.
Kedves Fórumozók!
Egész életemben nagy volt a súlyom, jóval nagyobb, mint a cm-ben mért adataim, általában olyan 15-20 kg eltéréssel tudtak megsaccolni ránézésre. Mindig ennyivel kevesebbnek látszottam a valódi súlyomnál. Most úgy érzem, hogy nagyon is csalóka adat a súly. Két egyforma magasságú és súlyú ember totálisan másképp nézhet ki.
Ezért gondoltam, hogy itt a cm-es adatokat nézzük, beszéljünk arról. Mert a cm látszik. A kg nem látszik igaziból. Ha egy nő jól néz ki, lehet több kg, akkor is jól néz ki. A körméret a lényeg.
Szeretném, ha megadnátok a körméreteiteket!
Köszönöm előre is.
S ezt nézzük hétről - hétre...
Elsőnek az enyémek.
Ezeket az adatokat kellene talán:
Magasság: 178 cm
Mellbőség:127 cm
Derék: 107 cm
Has:)) 128 cm
Comb: 66 cm
Felsőkar: 38 cm
További ajánlott fórumok:
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Mit tennél, ha barátnőd édesapja látványosan nyomulna rád?
- Elkeserít a látvány, hogy mindenhol telefonjukat nyomkodó...
- Ti mivel díszítitek karácsonyra az ablakot, hogy a kinti szemlélő számára is látványos legyen?