A látvány számít (beszélgetés)
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mindenki az első héten fogy a legtöbbet.
Úgyhogy ha szépen betartod a diétát. Lehet hogy te nem fogsz fogyni ugyan három kg (ami nagyon szép eredmény Aginak) de biztos beindul :)
Meg az sem minden pl én anno mikor kezdtem 108 kg voltam arányaiban a fogyás nem olyan mint pl aki 65 kg és csak 5t szeretne ledobni :)
Én nem folytatok drasztikus diétát, tehát mindent eszek, amit eddig is(pizzától kezdve a zsíros kenyérig).Persze minimális adagokban. Főtt ételt egy 2 dl-es tálkába mérem ,és az egy étkezés. persze próbálom a zsírt csökkenteni amennyire csak lehet. A cukortól viszont nem tudok szabadulni,ugyanis utálom az édesítőszereket.A kenyeret pedig egyre gyakrabban
abonettel helyettesítem.
szia!
Sokszor eszem keveset. tehát naponta min.6×.
ebből 3 × gyümölcsöt. És nem nassolok, mivel ez így olyan, mintha folyamatosan nassolnék.
magasság: még mindig 173 cm
súly : 90 kg
mellb : 111 cm
kar : 33 cm
derék : 102 cm
has : 108 cm
csípő : 113 cm
comb : 67 cm
Nekem nyúlnak a k.csög gatyáim :DD
De egyébként én is inkább mérlegfüggő vagyok!
Én továbbra sem bizom a centizős tudományomban, félrecsúszhat a centi srégan is... derék eleve nem mérvadó nálam, mert ott vannak a beleim is, azok meg hol jobban tele vannak, hol nem :P
Akkor már jobban bízom a gatyáimban, mert azok rögtön árulkodnak, ha elkezdtem hizni.
Én is igy mérem! A csípőmnél pedig úgy ahogy a varrónőm szokta. A fenekem legszélesebb részénél és egy kicsit srégen felhozom a hasamig. Na ezt jól "megaszontam".
Egyébként, igy visszanézve szerintem igen is látványosak a centik.
Biztos hogy csontozat és izomfüggő a dolog.
Érdekes, hogy viszont én sose mérem magam centikben. Amennyire mérlegfüggő vagyok, annyira kimaradt az életemből a centizés.
Azért van ám ott különbség, Mona!
Derék 4cm comb 3cm scípő 2cm! Figyelj, te tömörebb vagy!:))
Csípő: 113 cm
Derék: 100 cm
Most mondjam azt hogy szinte nincs is derekam :(
Combi a legszélesebb résznél: 65 cm
Mell: 112 cm
Oké oké... nincs derekam :D de legalább nincs csípőm :DDDD így is nézhetjük :DDD
További ajánlott fórumok:
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Mit tennél, ha barátnőd édesapja látványosan nyomulna rád?
- Elkeserít a látvány, hogy mindenhol telefonjukat nyomkodó...
- Ti mivel díszítitek karácsonyra az ablakot, hogy a kinti szemlélő számára is látványos legyen?