Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A lányom nős emberbe szerelmes. Hiába próbálok a fejével... fórum

A lányom nős emberbe szerelmes. Hiába próbálok a fejével... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
43. yeti70 (válaszként erre: 42. - Channa*)
nov. 2. 12:46
Szerintem a 11 év különbség nem vészes, kis jóakarattal tekinthetjük azonos generációnak. Inkább a lekáderezés eredménye a fontosabb::ne legyen nős, csapodár, piás stb.ha jól értem a stratégiát.
42. Channa* (válaszként erre: 40. - Yeti70)
okt. 31. 17:03

Az én férjem 11 évvel idősebb, mint én. Hogy miért nem a saját korosztályomból válogattam?

Fogalmam sincs. Egyik sem tetszett annyira, hogy elképzeljem vele a jövőmet. Egyik sem szórakoztatott úgy, hogy el tudjam képzelni vele a következő rengeteg évet.

A felfogásukat nem említem, mert ez nem kor függő.

Tehát, volt vicces fiú, aki kb. egy idős volt velem, de az nem tetszett külső, nem volt elég magas, sovány volt, kövér volt, ivott, stb., így egyik sem volt az általam elképzelt társ.

Természtesen, a férjem korosztályában is van mindenfélel, így a férjem szerencsés volt, hogy nekem bejött:DDDD

Az viszont, sosem jutott eszembe, hogy más pasijával kezdjek ki, vagy belemenjek egy ilyen kapcsolatba. A férjemet is rendesen lekádereztem, mielőtt újra találkoztam vele;)

41. fincsi5 (válaszként erre: 14. - Globus)
okt. 31. 16:26
Ismerősöm is nős férfibe lett szerelmes, az el is vált, csakhogy a nő gyereket akart, a pasinak már volt kettő, nem akart, a csaj lelépett. A srác újra szerelmes lett, a nő szintén gyereket akart, már lakást is vettek, a svájci frankos hitellel. Ráment a gyatyájuk, majd szintén gyerek miatt újra szakítás. A srác meghalt, mindkét nő gyerekkel, boldog kapcsolatban él.
40. yeti70 (válaszként erre: 37. - Channa*)
okt. 31. 16:10

Az én esetem - lássuk be - igen extrém. Amúgy nem tartom olyan nagy tragédiának, ha az ember - lány vagy fiú - belefut ilyen történetekbe. Tudniillik ezek nem végleges állapotok. Ma van, holnap nincs .Most egy darabig egy nős pasi szeretője, megtapasztalja a saját bőrén hogy ennek milyen árnyoldalai vannak, és tanul belőle.

A másik kérdés ami adja magát: Adott egy fiatal lány, vajon miért nem a tömérdek szingli és korban hozzá illő fiú valamelyikével kezdett járni ? Ha erre megvan a válasz, akkor jobban megérthetjük a nős pasival való liezonját.

39. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 15:48
Sajnos neki is el kell követni a saját hibáit . Légy mellette mikor sírásra fordul a helyzet.
38. yeti70 (válaszként erre: 37. - Channa*)
okt. 31. 15:03
Na igen, ez meredek történet volt. Volt olyan is, ami nem lett életveszélyes, de nagyon gáz volt.
37. Channa* (válaszként erre: 27. - Yeti70)
okt. 31. 12:07

Na, erről beszélünk. Kinek hiányzik az ilyen?

Tényleg szerencséd volt.

okt. 31. 04:57
Majd kiábrándul belőle.
35. yeti70
okt. 30. 20:59
Lady Lavender, bocsánat, nem akarok beleszólni a torzsalkodásba, de tényleg túl sok vagy így hirtelen.
34. globus
okt. 30. 20:38

Aki szelet vet,vihart arathat.

Tanácsot nem kapott. Nem is érdekelné.

33. Lady Lavender (válaszként erre: 30. - Globus)
okt. 30. 20:34
És ha ő f2f nem fogja fel, mi megmondjuk?
32. Lady Lavender (válaszként erre: 31. - Lady Lavender)
okt. 30. 20:33
Az embert a végzetetol nem lehet megmenteni
31. Lady Lavender (válaszként erre: 29. - Lady Lavender)
okt. 30. 20:32

Állítólag tok jól keres, másnap 2000 £-ot nem tud kifizetni.

Egy nap Angliába költözne, de a "deposit", vagy akárhogy hívjuk pénzt nem teszi le.

Másnap azt mondja, nem is akart, csak Italiaba költözni (a kiszemeltnek ott van lakása).

Felőlem szívja fel!

Egy másik pics.t el is vett az útlevélért. Az meg lehuzott

30. globus (válaszként erre: 28. - Lady Lavender)
okt. 30. 20:27

Mit nem értesz? Vége, gém óver. Pasinak addig volt kényelmes, míg megvolt a hely kuffantásra. Utána nem invesztált bele fáradságot. Lehet, hogy ő nem volt szerelmes, csak feltételezés.

Én erről a bizonyos kapcsolatról írtam, tiédről nem tudok.

29. Lady Lavender (válaszként erre: 28. - Lady Lavender)
okt. 30. 20:25

... az exem 58. 19 évvel idősebb, mint én. De már nem az én bajom. Elvitte egy German gerle.

Aki egy hazug szajha.

28. Lady Lavender (válaszként erre: 24. - Globus)
okt. 30. 20:22
Mi is múlt el?
27. yeti70 (válaszként erre: 15. - Channa*)
okt. 30. 20:20
Szerencsés ember a fiad, hogy átbszélhetett bármit az édesanyjával, és kapott tanácsokat.Nekem ez nem adatott meg. Úgyhogy mentem a magam feje után. Voltak is bőven botrányok, válsághelyzetek. Kb 25 lehettem, amikor egy ilyen zűrös viszonyban a felszarvazott férj majdnem kinyírt, egy hajszálon múlt, hogy megúsztam élve.
26. Lady Lavender (válaszként erre: 25. - Lady Lavender)
okt. 30. 20:20

Én nem egyszer voltam szerető.

Vagy csalnak, mert nincs erkölcsi erzekuk (felejtős)

Mert egy órára nincs elvaras

Mert perverzek ( vagy igazából nem, csak otthon nem csinálják)

okt. 30. 20:15

En 17 évesen egy 36 éves pasival töltöttem az unalmas delutanjaimat.

10+ evvel később nálam lakott egy darabig amikor elvaltam.

A sztori hosszú.

Egyszeruen rossz az, aki rosszra gondol.

24. globus (válaszként erre: 23. - Lady Lavender)
okt. 30. 20:15
Pont egy létező példa. Ismerős csaj, férjem munkatársával. Csak azért múlt el, mert a pasi nyugdíjas lett, és hát évtizedekig munkahelyén ment a románc. Nyílt titok volt, csak a feleség nem tudott róla. Ha tudott is, együtt maradtak.
23. Lady Lavender (válaszként erre: 14. - Globus)
okt. 30. 20:08

Ki mondta, hogy 50?

Regi motoros?

22. globus (válaszként erre: 11. - Anyagi)
okt. 30. 20:01
Azért többnyire kis előzménye szokott lenni. Nem az utcán jött szembe.
21. Lady Lavender (válaszként erre: 11. - Anyagi)
okt. 30. 19:55

" A lányod nem akarta, csak jött az érzés és leterítette!!!"

Ezt honnan is vetted?

20. Lady Lavender (válaszként erre: 15. - Channa*)
okt. 30. 19:48
Ahogy ismerlek, a garázsból sem sorported volna ki őket. De jobbra lett nevelve.
19. yeti70 (válaszként erre: 14. - Globus)
okt. 30. 19:44
Nyilvánvaló. Melyikünk ne vágyna a tökéletes kapcsolatra. Vágyunk erre az idillre, van akinek összejōn, van akinek nem. Én már voltam a barikád összes oldalán. Lehet, hogy nem csak a lány szerelmes, hanem a nős pasi is. És ez a liezon kimozdítja egy megromlott, boldogtalan házasságból.
18. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 19:44
Csak nem hülye. Vagy sokszor a fejére ejtetted?
17. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 30. 19:41
23 évesen még nagyon könnyen szerelmesedik az ember. Mennyi idős a nős férfi és van-e ott gyermek?
okt. 30. 19:38

Egy volt kolléganőm 18 éves lánya egy kétszer annyi idős férfiba szerelmesedett bele. Nem volt boldog a kolléganőm, de megpróbált normálisan állni hozzá. Aztán vége lett a kapcsolatnak kb. 2 év után és megtalálta a hozzá illőt, akivel összeházasodott és gyerekeik születtek.

Persze, voltak nézeteltérések és minden, mert össze is költözött a pasival...

15. Channa* (válaszként erre: 13. - Yeti70)
okt. 30. 19:36

Igen!?

A fiamnak is voltak olyan "elképzelései", hogy nem zavarja, hogy férje van van gyereke, aztán mindig a józan esze döntött. Nem akart problémát egy férjjel sem és egy apával sem, mert ugye ezek a kikacsintgató nők, általában zűrös viszonyt ápoltak a férjjel vagy a gyerekük apjával.

Sosem tiltottam én se, csak átbeszéltük.

Volt egyszer egy olyan nő, aki ráakaszkodott a fiamra néhány éve. Az egy dolog, hogy 5 évvel idősebb volt, de az már annyira nem, hogy 3 gyereke van és albérletben él.

Mondtam a fiamnak, hogy nem szeretném, hogy azt vegyük észre, hogy egy rafinált 40 éves 3 gyerekes nő miatt, egyszer csak a garázsban találjuk magunkat vagy az utcán, mert kell a gyerekeinek az összes szoba.

Szerencsére átgondolta és akkor is úgy döntött, hogy nem akar ilyet...

14. globus (válaszként erre: 13. - Yeti70)
okt. 30. 19:30

Itt a lány szerelmes. Nem kívánom neki, de lehet olyan értelemben rossz vége, hogy azt veszi észre, 50 éves lett, családja nincs.

Bármennyire boldog órák, mégiscsak lopottak. Szerelmesen milyen jó lenne a kedvessel tölteni éjszakát, hétvégét, szabadságot, karácsonyt, együtt ébredni.

Persze lehet, hogy összejön végül, legyen kivételes.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook