Színesen öltözködsz? (beszélgetés)
Jó alvó voltam mindig! Értsd: MINDIG! 🌌🌇 😄
Így jár, aki összekeveri az éjszakát a nappallal 😂
Az a minta nálam sem található meg.:)
Egyszer színes-csíkos pizsama felsőbe mentem be a suliba VÉLETLENÜL! Rávettem a kabátot, "jól van" az úgy! Levettem a kabátot és visítottak rajtam az osztálytársak, körbe hurcolásztak a suliban, mint egy BOLONDOT! 🃏🫵😂
Már gyerekkoromban is színesen🌈 öltöztem, a tanárok, diákok dicsértek hogy milyen jó kis ruháim vannak, és tényleg, pedig SOHA nem követtem a divatot, csak amire tellett piacon, boltokban, csak JÓL lett összeválogatva, ez a nem mindegy! 😉 Én diktáltam a divatot, nem a divat diktált engem! ☝️ Be is b****tt volna!
Vannak színek amiket nem szeretek
Néha a mintakombinációk vizuális mérgezések az utcán. Nekem a paárducminta is az.
A fekete cipő, bakancs kabát/dzseki megy mindenhez de igen nem szép mikor mindenki mint a holló.
Itthon télen elég sötéten, de nyáron szines pólók (főleg kutyások🐕🦺), rövid nadrágok.
Ha ki kell mozdulni van színes, mintás mindenféle.
Viszont nem veszek magamra két mintás darabot és a színekre is odafigyelek.
Olyan rossz nézni, hogy a fél ország ősztól tavaszig feketében, fakó feketében, sötétszürkében mászkál, teljesen lehangoló.
Esetleg nem derít jobb kedvre a szürke időben, mint a mindenki feketében?
Igen, minden évszakban. Feketét csak ahova illik.
Igen, bár télen kevésbé, mert nagyon kirívóak a színek ebben az időben.
Ma kék napom lesz, némi barnával és fehérrel. Mint a föld, az ég és a hóesés.
Nem.
Fekete, kék, szürke - esetleg fehér mintával.
Igen, főleg késő tavasszal, nyáron. A tarka ruhákat a meleg hónapokban nagyon szeretem. Kedvencem viszont a szürke, a (majdnem) mindenhez passzoló, praktikus fekete és pár éve a sötétkék.
Övön felül igen.
Szoknya nadrág fekete.
Nem! Egyszerű-könnyű cuccokat szeretem!
Igen, mindenféle színű ruhám van.
A lehető legtöbb színt felveszem....tehát a feketét, abban minden benne van 🙈
Igen. A rózsaszín minden árnyalata :) ... meg csillogások! :)
Én nagyon. A "bánat"lilát leszámítva minden van.
Férjem kivan tőle, de picit sem érdekel.
Igen, igyekszem, sok színes dolgom van, de a feketét is felveszem bármikor, ha ahhoz van kedvem. A piros a kedvencem, ha abban vagyok azt mondják olyan spanyolos vagyok!😁 Jól is áll a hosszú sötét hajamhoz.😊
Azt hiszem mondhatom, hogy színesen öltözöm, mindenféle színbe :) Dominál a kék és annak árnyalatai, de teljesen hiányzik a barna.
Színesen de nem mintásan.
Főleg kék,szürke,bézs,fehér.
Piros ,zöld nem.
Nem igazán szeretem a színes ruhákat, a ruhatáram 90%-a fekete-fehér. Van pár kék farmerem, meg néhány rózsaszín felsőm. A szürkét is szeretem, de abból ritkán találok olyan árnyalatot, ami tetszik magamon. Inkább ékszerekkel dobom fel a szettet, abból egészen sokat hordok 😅
Teljesen. Mindenféle színt szeretek, a sárga lenne a kedvencem, bánatom, hogy az pont nem áll jól. Pedig azt gondolná az ember, hogy a délies színeimhez az megy jobban, de hát nem.
Bordó, kék, zöld, ezek a kedvenceim, még a zoknik is színesek.
Van egy öltözet tél és egy nyári feketém, temetések miatt.