Messenger változás (beszélgetés)
Ja, lemaradt...
Ez nem lesz a kapcsolataidra, a láthatóságodra semmilyen hatással. Sosem volt feltétel, hogy csak ismerősök üzentgethetnek egymásnak. Ezután sem fogják szűkíteni a lehetőséget - ahogyan írják itt a forgalom miatt.
Ahogy a cikk is írja, a Windows asztali alkalmazás szűnik meg. Nekem is van ilyen telepítve a laptopomra.
A tableteken, mobilokon lévő nem fog megszünni.
Viszont van a fb-nak is saját asztali alkalmazása amellyel nem kell a chrome, firefox és stb, hanem mint egy külön ablak nyílik meg.
Köszi, nekem nem tűnt fel, hogy külön vannak, mert mindig a fb-ra bejelentkezve használtam, tel.-on és laptopon is.
(Most megint össze akarják kapcsolni, ha jól értem.)
A kérdésedre nem tudom a válaszht, bocsi.
Ezt az infót honnan vetted: "Április 15. után nem lehet böngészőből használni a Messengert"?
Másik: a messenger NEM facebook messenger, nem egy és ugyanaz?
Valamit nem jól gondolok?
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, előre is bocsi érte. :) Április 15. után nem lehet böngészőből használni a Messengert. Ez mit jelent pontosan? Ha valakivel facebookon nem vagyunk ismerősök, viszont messengeren kapcsolatban vagyunk, ez a jövőben hogyan fog a platformon változni? Fog egyáltalán?Gondolok itt arra, hogy pl. a posztjaimat fogja látni vagy a sztorijaimat?
További ajánlott fórumok:
- Instant messenger
- Letöltöttem a Windows Live Messenger új verzióját, és nem tud belépni! Mi a baj?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- A volt párom minek nézegeti a napom Messengeren?
- Ha Messengeren valaki elérhetőnek látszik, biztos, hogy fent van?
- Hogyan szüntethető meg Facebook messengeren, hogy ne lássa xy hogy mikor voltam fent?