Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Messenger változás fórum

Messenger változás (beszélgetés)

6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:44

Ja, lemaradt...

Ez nem lesz a kapcsolataidra, a láthatóságodra semmilyen hatással. Sosem volt feltétel, hogy csak ismerősök üzentgethetnek egymásnak. Ezután sem fogják szűkíteni a lehetőséget - ahogyan írják itt a forgalom miatt.

5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:40

Ahogy a cikk is írja, a Windows asztali alkalmazás szűnik meg. Nekem is van ilyen telepítve a laptopomra.

A tableteken, mobilokon lévő nem fog megszünni.

Viszont van a fb-nak is saját asztali alkalmazása amellyel nem kell a chrome, firefox és stb, hanem mint egy külön ablak nyílik meg.

tegnap 13:28

Köszi, nekem nem tűnt fel, hogy külön vannak, mert mindig a fb-ra bejelentkezve használtam, tel.-on és laptopon is.

(Most megint össze akarják kapcsolni, ha jól értem.)

A kérdésedre nem tudom a válaszht, bocsi.

tegnap 13:06
tegnap 13:03

Ezt az infót honnan vetted: "Április 15. után nem lehet böngészőből használni a Messengert"?

Másik: a messenger NEM facebook messenger, nem egy és ugyanaz?

Valamit nem jól gondolok?

tegnap 12:25

Sziasztok!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, előre is bocsi érte. :) Április 15. után nem lehet böngészőből használni a Messengert. Ez mit jelent pontosan? Ha valakivel facebookon nem vagyunk ismerősök, viszont messengeren kapcsolatban vagyunk, ez a jövőben hogyan fog a platformon változni? Fog egyáltalán?Gondolok itt arra, hogy pl. a posztjaimat fogja látni vagy a sztorijaimat?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook