Facebookon, ha beállítottam, hogy ki láthatja a posztomat, hogyan vált láthatóvá olyan számára, aki a kivételek között szerepelt? (tudásbázis)
9. 80ASIQ (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:40
Értem.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
tegnap 16:37
Van, de senki nem osztotta meg.Szerintem nem is oszthatóak a posztjaim.
7. Amaunet (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:34
Van közös ismerősötök? Mert lehet, hogy ő megosztotta és arra már nem voltak érvényesek a te megosztási beállításaid.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 80ASIQ)
tegnap 16:08
Az én ismerőseim között csak egy példányban létezik.:) Rámentem a profiljára, és ott a beállításoknál is megnéztem, hogy csupán én felejtettem-e el a listára tenni, de rajta volt az "Ismerősök, kivéve..." listán.
5. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:17
Nem lehet, hogy két példányban jelen van az illető a Facebookon? (Amúgy annyira nem vagyok Facebook-profi, nem tudom, hogy a program nevet néz-e és akkor minden Kis Pált tilt vagy adatlapot és akkor csak a Te Kis Pál nevű ismerősödet tiltja. Illetve csak az egyiket, ha mindkét példány az ismerősöd.)
4. Angel.in.the.night (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:59
Sajnálom, velem nem történt ilyen és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj... Hátha ír valaki valami megoldást erre...
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Angel.in.the.night)
tegnap 12:10
Biztos! 100%. Ezért is érdekes számomra, hogyan történhetett ez meg.
2. Angel.in.the.night (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:27
Biztos, hogy jól állítottad be? Nézz utána, hogy sikerült-e azt beállítani, amit akartál... egyéb ötletem nincsen, sajnos.
🤔
tegnap 09:17
Sziasztok!
Facebookon a posztjaim láthatóságára be vannak állítva különböző csoportok, mivel nem minden bejegyzésemet szeretném, ha bizonyos emberek látnák. A múltkor feltöltöttem egy posztot, amit egy ismerősöm be is lájkolt. Viszont ez az illető szerepel abban a csoportban, akiket nem szerettem volna, hogyha látják a posztomat. A láthatóságot is ez alapján állítottam be. Hogyan lehetséges ez?