A karmának nincs humorérzéke..vagy igen? Karma és traccs...ami akartok.. (beszélgetés)
Én is ezt akartam, de ahhoz, hogy hivatalosan tanűcsot adhassak bárkinek, el kellet végeznem és le kellett vizsgáznom természetgyógyászatból, egészségügyből, Ezt az Orszagos Egészségügyi Tanintézetnél kellett megcsinálni, majd vettem egy SCIO nevü biorezonanciás gépet, abból metg már voltam egy 6 napos képzésen, most meg egy 7 naposra megyek, de hál Istennek ennél több ebből sincs.
Megvettem a fitoterépia tankönyvet, de abból már nem fogok vizsgázni.
Addig tényleg szórakoztató volt, amig kibicként figyeltem és olvasgattam, de amikor komolyan elkezdtem tanulni, sőt vizsgázni belőle, akkor már annyira nem volt szórakoztató.De mindegy már túl vagyok mindenen, bár ha most kellene, nem kezdeném el:)
Mostmár megint kedvelem, de ezentúl csak olyan tanfolyamokra fogok járni, ahol nem kell vizsgázni.
Na jó, még van egy utolsó utáni:) tanfolyamom, ami 24-én kezdődik és 7 napig tart és reggel 9-től este 6-ig. Na itt még lesz egy vizsga, de azután soha-de soha többiet vizsga:)
:)))))))))))))))))
:))))))))))))))
D
:))))))))))))
Hát nem az?
Ahelyett, hogy nyugodtan ülnék a fenekemen. Élvezmén a jól megérdemelt (38 év munka utáni) pihenést, erre a karmám aszondja: fityiszt neked, ájjj neki tanulni, gebedj bele a természetgyógyász, meg egészsgéügyi vizsgákba, oszt irány dolgozni.
Igy már kicsszős?
Hát ez nem a része, ez maga a karma, hogy valaki rendőrtisztből természetgyógyász legyen!
Ez a kicseszős karma:)
A karma lehet pozitív is...kár lenne kihagyni... :)))
Mondjuk egy lehetőség... pl. hogy természetgyógyász legyél... :D Meglehet ez is a karma része...
Már miér ne volna?... :)))
Ne má, hogy pont neked ne jusson?!!! :)))))
Ezt az örömöt meg tudom neked adni :))) mert van kivétel és van boldogság az életekben...
Látok ilyet és néha, nagy utakat megtéve néha nekem is bevillan ennek a morzsányi fénye...
Csak nagyon meg kell tanulni ezt meglátni ebben a "sűrű fekete erdőben", ami körülvesz...
Tudom ez nagyon közhely ízű, de rájöttem az közhelyek is meg tudnak telni tartalommal... nem véletlenül lettek azzá...
A kliensek túlélték:)
Márminthogy a karmának jártam-e utánna? Nem, nem jártam.
Szerinted nekem is van karmám?
Helyes! :)))
De mi is a "szórakozás" tárgya? (...úgy konkrétabban, de csak ha nem vagyok indiszkrét "karma-intimszféra" ügyileg...) :D
Hát persze hogy van...:)))
Még nem jártál utána?
Hogy sikerült a mai dolgozós napod?
A konferencia jó volt! Semmi "új" a nap alatt, mégis hangulatban, előadásokban, szemléletben nagyon jó "kikapcs" volt :)
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?
- Életmódváltás, vagy amit akartok
- Mit tennétek, ha a kisfiatokat a szomszéd néni állandóan hívogatja át, de ti nem akartok ilyen túl szoros barátságot?
- Ti mivel szoktátok meglepni a párotokat, amikor kedveskedni akartok neki?
- Hány randi kell ahhoz, hogy eldöntsétek, akartok-e valamit a másiktól?
- Akinek jobb a humorérzéke mint nekem... tud tanácsot adni?