A karmának nincs humorérzéke..vagy igen? Karma és traccs...ami akartok.. (beszélgetés)
Na látod milyen okos vagy magadtól is:):):)
Vízöntőben van a Merkúr és a Vénusz a horoszkópomban és mérleg az ac.-m. Lehet hogy ezek miatt vagyok nagyon kommunikatív és locs-fecs és szabadságszerető.
Ja ez igaz, nagyon szeretem a tánc művészetet.Köszi a választ, és tényleg nem tudok nagyon sokszor dönteni.
És az én bolygóim akkor hol vannak????????
A Vízöntő a harcos reformer:)))
nekem csak bolygóim vannak Ikrekben,elég az:)))
na, képzelje, az a Holdam...a végtelen szabdságom, a kényelmetlen helyzetekre tartott hátsóajtós kimenekülésem, a függetlensége, az önállóságra törekvés, a másság elfogadása,ésatöbbi..
Én a nagyon rövidke asztrológia tanulmányai alatt azt tanultam meg, hogy tök mindegy milyen jegy vagyok... Lehetek Szűz, de a Mérleg aszcendensem a domináns, de ha X...Y...Z bolygó itt , vagy amott áll, akkor felülírja, erősíti vagy éppen gyengíti az ilyen - olyan tulajdonságokat... Vagy éppen a 1-es 2-es 5-ös vagy 8 -as házba egy deka szüzed nincs akkor azokban a házakban megint egészen másként nyilvánulsz meg... :))))
Ha -ha- ha
Erre nem varrtam gombot...(azaz annyit vettem le belőle, hogy minden ember egy különálló egyedi összetett jegy...) :)))
Nahát mi mindent kell megutudnom magamról ennyi év után:)
Akkor én mégis rosszul emlékszem és nem május 26-án születtem, mert nem igen jellemző ez rám.
Hát nézesd meg más asztrológussal, az hátha talál egy elbolyongott bolygót:)
A Rozinak semmi, nekem van, mert ikrek vagyok:)
Na ki vele, melyek azok a kritikusak:)
Egyébként tényleg nem egyszerű
Sokszor én is elgondolkodom azon, hogy mennyire nem vagyok egyszerű, és egyszerűen nem értem miért.:)
Talán a karma..........
Szerintem az én férjemnek az a pozitiv tulajdonsága, hogy már 32 éve elvisel:)
Ezt bármelyik vízöntő is elmondhatja magáról :p
Szerinted mit csinál itt az a sok ezer ember?
Felszínesen locsog,megkapirgálják a felületet,aztán már állnak is tovább egy kis pletyóért egy másik fórumba!!
Tán mindenkiben van egy kis Ikrek-"vér"!!:DD
Szóval fogadd el,a lényeg telen dolgok általában ,nem lényegesek!:)))
Ez lemaradt: :oDDDDDDDDDDD
"a kevésbé jelentős dolgok finom elkerülése"
Hogy ezt milyen gyönyörűen írtad .....?!?!?!?!?!
nekem a párkapcsolata területeim, a tudás, gondolkodás, kommunikáció érintett:)))
mint írtam felszínességre, felületességre hajlam, locsogás, pletyka, fölös duma, kétarcúság..erős Ikrek beállítottságnál...de fontos az asszcendens, és a többi bolygóállás is:))))
bonyolult és nehéz..kapcsolataimban is fontos az intellektus, a barátság..ha ez nem, működik, továbbállok udvariaskodás nélkül....
Igen ,a negatívumokat,ha kérhetném?!:)))
az információ, mint hatalom, a lételemem, a kommunikáció, a tudás megszerzése...
egyik oldalon a mindent tudni akarok világot felforgató kíváncsisága,tudásvágya, a másik oldalon a felületesség, a felszínesség bizonyos dolgokban...vagy a lényeg azonnali látása, s a kevésbé jelentős dolgok finom elkerülése, csak azt teszem, ami érdekel,ami érdektelen, azt félresöpröm... no...soroljam még????
mégis mindíg mindenre kíváncsi vagyok, és a tapasztalataimat mindíg meg akarom osztani másokkal is-mondhatnám magam tipikus ikreknek is, de egy bolygóm sincs ebben a jegyben
bibi, nekem nincs bolygóm az ikrekben :)
Nekem mondod?:))))
Mi bajod az ikrekkel?:D
ezt én most látom magam előtt..van pár kritikus bolygóállásom Ikrekben, nem egyszerű:)))
Szerintem nem muszáj megérteni,még csak hinni sem kell benne,az életed szempontjából teljesen lényegtelen momentum.
További ajánlott fórumok: