A Kaáli intézet (beszélgetés)
A stimutól megnagyobbodott a jobb petefészkem, kb. férfi ököl méretű lett, ide-oda mozgott, tekeredett. Nagyon fájt, mozogni sem tudtam hetekig. Egyszer úgy megcsavarodott, hogy elhalt a petefészkem, azonnali, életmentő műtéttel vették ki. Akkor voltam 8 hetes terhes. Mindketten megúsztuk.
Nem megyek vissza, csak ha ovis lesz😊
Köszönöm a válaszod, aranyos vagy!
Gratulálok neked 💕
Emlékszem arra, hogy túl stimus voltál -valamikor- de mar nincs meg teljesen az emlék.
Meg is műtöttek? Ezt hogy érted? Túl stimuval mit/miért műtenek?
Jó isten! Mennyi mindenen túl vagy már Te is!
Mész vissza dolgozni ha betölti a 2.-t?
Figyu, én a beültitől a 12. hétig szúrtam, de csak akkor fájt ha izmot/ideget vagy eret kaptam el. Teljes távon kb 5-6x. Én a köldök vonalától 4-5 centire és lefelé kb. 3-4 cm-re összefogtam a bőrt és úgy szúrtam. A 27G tűvel szúrtam és végig szinte egy helyre, csak a jobb oldalamra. A bal oldalra nem esett jól, nem esett kézre.
Drukkolok nagyon!
Sajnálom, idegőrlő tud lenni a várakozás, én is már alig vártam, hogy július legyen a februári kudarc után.
De azt tudod, hogy ha szeptemberben foganna, akkor nyári baba lenne? 🌞🌞🌞
Sziasztok csajok! Helyzetjelentés ma voltam középidős UH-n minden rendben a cisztának nyoma sincs. De sajna pont oda esik az indulás amikor a dokim 2 hétig szabin lesz és aug 5-ig még Pest se lesz. Annyit beszéltünk meg hogy jelentkezek ha megjön és megbeszéljük a hogyan tovább-at.lehet el kell engedném az augusztus is 😕.
Csibe ne add még fel majd a teszt él kiderül addig is bízz a bogyódban hogy ott kapaszkodik bár tudom sajnos van amikor az ember érzi hogy ennek annyi. De azért még lehet happy end a vége drukkolunk neked 😊 ne aggódj mi emlékeztetünk majd a tesztre hisz úgy is kérdezni fogjuk hogy mi újság😉
A lányomnál, aki fagyibaba, nem volt más tünetem, csak a 10. naptól az, hogy mindjárt megjön. Tutira vettem, hogy nem sikerült.
A fiam friss beültetéssel sikerült, nem tudom, emlékszel-e, de nagyon súlyos túlstimus komplikációm lett, én azt éreztem csak a 8. hétig, amikor végül megműtöttek.
Volt energiád lekvárt főzni? De ügyes vagy! Évek óta nem csináltam.
Ismerek olyat, aki a redőnyt se húzta fel :(
Hagyjuk már!
En 2nap múlva lekvárt🍑 főztem.
Akinek meg ugye van mar egy masik, az meg se teheti a pihenést.
Neked voltak tüneteid?
Én ezzel a posztommal nem arra akartam utalni, hogy nem pihenek stb. Hanem inkabb arra, hogy olyan ürességet érzek. Amikor egyszerűen zsigerből érzed azt, hogy ez most “kuka”
Fejben már a következőt szervezem.
Én se hiszek a fekvésben. En is abban, hogy ott fent meg van írva akkor lesz még egy babánk.
(Amúgy még azt se tartottam rendesen észben, hogy melyik nap voltunk beültin. En szerdatol számolom, közbe meg csüt.volt a beülti🤪)
Én a beültetés napjától emelgettem a lányomat ugyanúgy, mint máskor. Játszótereztünk minden nap, hintában be, ki, mászókára fel, fürdőkádba be, onnan ki. Hetente többször bevásároltunk, piacon voltunk, soha nem autóval, hanem gyalog és busszal. A mosással teli kosarat 2 emeleten keresztül cipeltem fel, hogy kiteregessek. A fiam mégis jött. Nem ezen múlik! (Folyton elfelejtettem, hogy babát várok, amíg nagy nem lett a hasam.)
Legyél úgy a kisfiaddal, ahogy szoktál!
Ne engedd el!😘
Sziasztok!
Ma vagyok FET+7napon.
Nem tudom megmondani miért, de mára teljesen elengedtem a dolgot :(
Annyira, hogy nagyon!
Alig jut napközbe eszembe, tejesen megfeledkezek magamról. Jövünk-megyünk a kisfiammal, észre se veszem de emelgetem, ma is délelőtt játszón voltunk.
Annyi, hogy a kötelező gyógyszereket+injekciót beadom, de ennyi!
Első pár napban leszakadt a derekam. Tegnap óta az se.
Teljes ürességet érzek🤷🏼♀️
Mondtam is a férjemnek, hogy szóljon rám vasarnap mert még tesztelni is elfelejtek 😂
Nekem nem lesz pukli, de egesz nap faj a helye... Amikor mondta a doki, hogy ez lesz, felszisszentem, mondom neki nincs jó hire... Azt mondta hozza nem jutott vissza...
Nyilvan mindenki turi, d3 hat na... :)
Én az 5beülti alatt, egy alkalommal adtam csak prolutexet. En jégkockával jegeltem előtte/utána.
Egy próbát tegyél.. 😉
Kösziii ☺️
Amikor a kisfiam sikerült, akkor a vvtől az uh.ig is nagyon nehezen teltek a napok.
Te mikor mész uh.ra?
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben