A Kaáli intézet (beszélgetés)
3. stimu, 4. beultetes. Most kicsit messzire repult a koronam... meg keresem...
Pont fordítva. Ha a Kaali által hozatott minták közül választasz, mehet TB-re, ha magadnak akarsz hozatni, akkor a lombikot isfizetni kell...
Sziasztok! Erdeklodnek hogy van-e koztetek valaki aki spermadonorral lombikozik, illetve kulonosen az erdekelne hogy van-e olyan aki kulfoldrol hozat mintat? A spermadonoros lombik fizetos ugye ha a Kaali adja a spermat, de mi van abban az esetben ha en kulfoldrol veszek mondjuk? Abban az esetben tamogatja a TB vajon a beultetest? Valakinek ha van tapasztalata ezzel kapcsolatban, megkoszonnem ha leirna. Koszi elore is.
Neeeee megint nem sikerült??? Oh Otter annyira sajnálom 😭😭 szörnyű miért van ez??? Hányadik volt most ez neked?
Nagyon-nagyon sajnálom! 😢
Na most kiakadtam... bosszubol bementem a Balcsiba.... pedig meg tictacot is tudtam venni Keszthelyen. Most kicsit elegem van...
Sziasztok!
Sikertelen, vagyis biokemiai után, volt olyan aki sokáig vérezgetett?
Fet+9.napra megjött, elhagytam minden progit. Azóta is vérezgetek. 4-5 napig normalisan. Aztan 1napig semmi, aztan 2-3 napja pecsételgetés 🤦🏻♀️
Összesen mostmar 9.napja.
Szerintem a legjobb! Néhány hozzászólással ezelőtt írtam róla. Olvass vissza.
Szia. Nekünk is Ő, bárnekem most volt az első sikertelen FET nála. Szóval sokat nem tudok még îrni. Kedves, csendes doki. Normális.
Eddig Krizsásak voltunk.
Sziasztok! A budapesti Kaáliba járunk, Balla doktor az orvosunk. Akinek szintén ő írna pár sort róla, hogy milyen orvos?
Köszönöm mindenkinek az együttérzést és a szurkolást. Már itthon vagyok, egyenlőre minden rendben. Remélem így is marad. Nem mondom, hogy kellemes volt és nem fájt, de én túléltem. Remélem a picúrral is rendben lesz minden. Augusztus 15-én kell visszamennem.
Sajnos el sem jutottunk odáig, mert valószínűleg elrontották a stimulációt, és nem voltak érettek a petesejtjeim amiket leszívtak....
Szia! Remélem minden rendben volt és majd jó híreket kapsz. Gondolok rád😘
Szia Nikita!
Ebben a körben először, negatív tesztet kívánok.
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
Drukkolunk neked mára, minden rendben lesz!!! 😘
Meddig elég Neked? Nekem van pár dobozzal, tudok adni belőle. Írj privátban!
Gondolok rád holnap.
Minden rendben lesz!
Köszönöm.
Jól ertelmezem, hogy sikertelen lett a beülti lipidtől függetlenül?
De cuki vagy! :) Igazából kb. pont annyi van, hogy elég legyen, amíg eldől, hogy kell-e tovább, csak akkor már nem fogok tudni a dokival beszélni. Meg most lejöttünk a Balcsihoz, gondoltam megkérdezem itteni patikakban is, hátha még akad. De ha úgy alakul, jelentkezem, köszi :)))
Nekem van még tic-taccom, 3 doboz is azt hiszem. Ha szeretnéd, szívesen átadok neked és a pocaklakódnak🤗
Szájon át nem próbáltam csak az exelist, de az meg nagyon álmosít, plusz a májunknak sem olyan jó.
Csajok, az a nyüves utro meg mindig hianycikk, én meg lassan kifogyok belőle. 31-re ígértek csak. Szájon át szedendő verzió kapható. Szedett már vki olyat? Lehet még a héten felhívom a dokit, hogy mi van, ha azt kell szedni (de jó is lenne :)).
Kitartás nem lesz baj!! 😊
További ajánlott fórumok: