A haldokló emberek tényleg megvárják, akit meg akarnak várni, és utána halnak meg? (beszélgetés)
Próbáltam de én inkább nyugalmat kerestem benne nem gazdagságot vagy más valamit, mind1 ez egy másik sztori. :D
Hát pusztuljak meg kipróbálom újra :D
Veszteni való nincs. :D
Az az érdekes, hogy volt egy olyan tanulmány miszerint a kisgyerekek gyakran használnak különböző tárgyakra felnőttek számára érthetetlen szavakat.
Be bizonyították, hogy nem is tudnak róla de tudat alatt például más más nyelven, gyakran kihalt nyelveken hívják a tárgyakat.
Hogy véletlen e vagy hallják nem tudom.
Olvastam egyszer egy érdekes könyvet, az volt a címe, hogy a titok.
El kell képzelni és valóra válik.
Én nem tapasztaltam, de bátyám esküszik rá. :D
Hát mindig könnyebb pozitívnak lenni a megfelelő anyagi háttérrel rendelkezőknek mint az egyszerű földi halandóknak :D
Abból, hogy a gyerekek sokkal jobban kihasználják az agyi kapacitásukat, sokkal könnyebben tanulnak és jobb a memóriájuk is (elvileg). Gondolj csak arra, hogy sokkal könnyebben tanulnak pl. nyelveket. A korunk arányaiban fordított arányosságban áll az agyi "kihasználtságunkkal".:)
Aztán lehet, hogy ez hüleség, nem tom.
Szerintem az emberi gondolatban hihetetlen lehetőségek rejtőznek.
Jó lenne tudni, hogy hogyan is kell kiaknázni. XD
Placebo hatás.
Valóban igaz én is ismerek ilyen emberkét.
Hihetetlen, hogy a tudat milyen erővel rendelkezik a testünk felett.
Szia!
Én nem tapasztaltam ilyet,de érdekes téma.
hat kar, igen.
a gyogyszer, amit tudatosan vesznek be a betegek jobban hat, mint a gyogyszer, amit mondjuk almukban beadnak pl.
Én is gyakran keresem a válaszokat...
Szerintem egyébként a búcsúzás hirtelen halálnál is megvalósul. Akkor a lélek "jön" elbúcsúzni, amit gyakran (sajnos) nem érzékelünk.
Amiras, szerintem ezek a lelkek fognak teged sokaig eletben tartani! 98 ev? (kiveve, ha valami surgos balesetben kell menni...)
erdekes dolog a halal, en is hiszek a reinkarnacioban, es nagyon sok mindenben. Neha van olyan felelmem, hogy mi lesz, ha nem fogok tudni meghalni! tiszta rohej! Nem is ertem, hogy miert bombazom magam hulye dolgokkal, probalok a vegukre jarni.
Egyébként én félek a haláltól. Vagyis nem is a haláltól, mert hiszek a túlvilágban és a reinkarnációban. Inkább attól, hogy elveszítem azokat az embereket, akikhez nagyon ragaszkodok. Állítólag a szoros kötésben lévő lelkek "együtt" reinkarnálódhatnak. Ez valamikor akkor nyílvánulhat meg, amikor olyan emberrel találkozol, akivel olyan megfoghatatlan érzésetek van, mintha már régóta ismernétek egymást.
Bocs az OFF-ért.
ezek olyan meghato tortenetek! A grace klinikaban is vannak ilyen haldoklo esetek, es tudom, hogy sorozat, de olyan meghatoan tudjak elmondani.
Sokszor azt mondja a csalad, hogy mi jol leszunk, ne aggodj, menjel el nyugodtan, es olyankor meg mer halni a beteg.
Amikor először diktáltak az ügyvédi irodában végrendeletet, se köpni, se nyelni nem tudtam a megdöbbenéstől... Mára már megértem az értelmét. Sok pereskedést meg lehetne előzni, ha volna valakinek bátorsága rendbe tenni az életét.
Bár ez bizonyos körökben természetes, illetve kötelező.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg léteznek stigmatizált emberek, vagy csalás az egész?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- A bakok tényleg kitartó emberek? Milyen rájuk jellemző tulajdonságuk van még?
- Kétségbeesett emberek lehúzása, avagy tényleg működik a szerelmi mágia?
- Az emberek többsége tényleg csak a vendégek érkezésekor takarít?