A gyermektelenség lélektana... (beszélgetés)
Képzeld van némi hányingerem de remélem ha teleeszem magam elmúlik!
De nem merem a baba rovására írni!
Na azért!
örülj is mert maradok még picit!
mesélj hogy vagy?
Itt vagyok még alma!
Csak a Te kedvedért!
Na én is jókor jövök! Mindenki lelép:)
Ezt nevezem időzítésnek!
Sziasztok lányok!
Üdvv köztünk Hana!
Sajnálom, hogy ilyen okokból ismerkedünk meg egymással:(
Vettem az adást Chris! Már nem is melózok:) Csak volt néhány nagyon SOS irat amit el kellett intéznem:)
Hana nekem 7 hétre jött meg szülés után, úgyhogy ahogy látom te még nem vagy elkésve egyáltalán!
Jönni fog az a mensi, csak most túl nagy sokk érte a szervezetedet, így biztosan eltelik nálad is pár hónap mire visszaáll a normál kerékvágásba!
Tudom, hogy most nagyon nehéz neked, de hidd el idővel jobb lesz ám! Azt nem mondom, hogy elfelejted a kisfiadat, hiszen azt nem is szabad, de a fájdalom nem lesz olyan éles mint most.
Nekem talán akkor lett egy picit könnyebb amikor túl voltunk a picik temetésén.
Szia Hana!
Jó főzőcskézést!
Lassan megyek én is!
Sziasztok!
Katona Márta professzoraszonny,nagyon neves igaz nem konkrétan nőgyógyász hanem a gyerekklinikán van az egyetemen is tanít,az egyik ismerősöm mondta akinek szívbetegen született a kislánya és sajnos hat hónaposan meghalt a pici.Ő ajánlotta h biztos tud segíteni.Igen én is így gondolom,ahogy irtad.
Én bíztam az orvosomban igaz ő fiatal de azt hinné az ember h épp azért még megtesz mindent,és tessék!
Látom nicci szegedi vagy,én szegeden szeretnék nőgyógyászt találni,agusztusra van időpontom a pr.Katona Mártához,ő remélem ajánl vkit.A kisfiamról tud a dr-nő mert vele is konzultáltak az orvosok mikor segitséget kértek,de szeged sem vállalta a picimnek a dialízist,mert ilyen kissúlyú babáknak nem csinálnak,aztán meg már nem lehetett szállítani sem,sajnos.
Te ismersz jó nőgyógyászt?én nem szegedi vagyok,csak szerintem a mi orvosunk hibázott,azt is mondta h szív alakú a méhem,és csak a felébe volt a baba,h örüljek h eddig is kihordtam meg ilyenek,aztán mondta h szegeden tudnak segíteni.A zárójelentésemre meg semmi nem volt írva!!Csak az hogy enyhe vérezgetéssel kerültem be!Felháborító!
Úgyhogy ezért szeretnék egy jó dokit,ha létezik ilyen.
Igen!
Nagyon fontos hogy minig ébredési hőt mérj és mindig ugyanakkor ha lehet és ugyanott ugyanazzal a lázmérővel.
Nekem hónpokig nem volt eredménye mert minden alkalommal mást mutatott. bben a hónapban volt előszőr hogy mindig ugyanannyit sikerült mérnem. 36,6.
És szépen fel is ment 37,1 re. És ott is maradt.
Ez az egész hihetetlen,néha mikor felébredek olyan mintha csak rossz álom lett volna minden aztán rájössz h nem álom és belédhasít a fájdalom.
És mennyi ember átmegy ezen én is csak most szembesültem vele itt a neten.
Amúgy a hőmérőzést a mensi elsö napjától kell csinálni?
Hana!
Nagyon sajnálom ami veled történt! Egy barátnőmnek 24.héten kellet megszülnie a kisfiát mert súlyossan sérült volt!3hónap múlva ismét terhess lett és két hete egészsége kislánya született.Csak az idő enyhíthet a fájdalmadon,sok kitartást kívánok!Egyébként nekem a vetélés után 29 napra jött meg!
Alma HOL VAGY?
Jelentem hőm változatlan!!!
Ne dolgozz annyit már mert péntek van!!!
:-)))
Nekem tudod az a furcsa hogy állítólag a baba ad ki egy anyagot ami megindítja a szülést! Legalábbis ezt olvastam valahol. És sok embernél előfordult már hogy így járt mint Te!
Olyan hihetetlen.
Neked szerintem sokkal rosszabb, mert láttad őt vele voltál egy ideig.
De erről Almakompót is tud mesélni!
Vele nagyon egy cipőben jártok. Csak neki ikrei voltak.
Remélem hamar megjön a mensid. Én is nagyon türelmetlen voltam. Főleg mikor már letelt az 5 hét.
További ajánlott fórumok:
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- Harmincas nők.. Szinglik, gyermektelenek ide:-)
- A halogatás lélektana
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Fogyni szenvedés nélkül, avagy mit üzen a háj lélektana?