A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
jó reggelt mindenkinek
virgilius Janka Gellért hogyan telik a további nyár nektek ?
mentek még valahová a család ,agy csak hétvégére ?
péntek
igen szerintem esni fog megint fel állítottuk a medencét és esni fog megörülök
Hangyi, meddig tart Ricsinek a tánctábor?
Most már hűvösebb van itt mifelénk! ;)
Lányok!
Időnként én is beleolvasok a fórumba, mint tanítónéni. Tudtok róla, hogy Budapesten a szünet minden napjára vannak ingyenes szervezett gyerekprogramok? A kersőbe üssétek be hogy :szünidödö-naponta kb6-8 program van a város minen táján.
Gyöngyi
az nagyon jó
Keszthely csoda szép város menjetek minél több helyre közelbe van hegyestű érdemes megnézni
Sziasztok!
Nálunk szerencsére elszórakoztatják egymást a tesóval. :)
Mi nem tanulunk nyáron egyáltalán, csak a hegedűt gyakoroljuk néha, hogy ne felejtse el. Na meg az olvasónapló.
A tanítónéni a mi sulinkban is 4-ig viszi az osztályt, persze csak ha nem jön közbe semmi rendkívüli, pl szülés, nyugdíj. :)
Sziasztok!
Nálunk is 4-ig viszi a 2 tanító néni az osztályt szerencsére.
miért lesz új tanító nénitek a mijeink vagy másodikig vagy 4 iszik az osztályokat
mi tanítónénijeink 4 -ig
Szívből örülünk neki hidd el!!
Sajnos Bence nem jutott el táborba még az idén, de jövőre már új tanítónéni lesz, remélem Ő jobban kihajtja majd a dolgokat, és több lesz a lehetőség is. Így most jórészt az én feladatom Bence mindennapi szórakoztatása, ami be kell valljam, néha nem kis feladat:-))
próbálok neki mindent megadni .
de én higgyétek el nem dicsekvésből mondom ezek vannak velünk
igen Ricsi itthon kérdezte hogy mikor jöttök jövőhetén?
Tudod beszéltük hogy el is jöhetek szívesen látunk.
Ricsi készpénznek vette és azon nyúz hogy de beszéljük meg mondtam jó biztos majd meg tudjuk beszélni .türelem
Az utolsó napi ebéd végre nagyon finom volt, a fiamnak is ízlett. Hiába, aznap már nem volt verseny utána. :P
Szombat-vasárnap már nagy nyugi és pangás volt, kevesen maradtunk.
Mit gyakoroltok Ricsivel? Sakkot vagy iskolait? :) Ricsi nagyon szimpi volt a fiamnak. :)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások