A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
sziasztok
látom mindenkinek nagyon jó lett a bizonyítványa s örül ügyesek a gyerekek mindenkinek gratulálok
sziasztok mi is megkaptuk szöveges értékelés
szerintem jó lett
Megvan a félévi.Nagylányomnak Magatartás 5 Szorgalom 5 Töri,Természet,Földrajz,számtech,4-es irodalom,nyelvtan,német,hon ismeret,egészségtan,5-ös Matek 3
Kicsi 4-es pedig egy négyese van magatartásból a többi 5-ös
Nagyon büszke vagyok rájuk
Sziasztok.Én is azon a véleményen vagyok maradjon az oviban még egy évet.És mindent el is követek,hogy maradhasson.
Én nem izgulok a izi végett.Még nem kapták meg de tudom mire számitsak.Kisebik lányom 1-töl kezdve kitünő a nagy pedig most 6-os és egy hármasa lesz,a többi 4-5 tegnap beszéltem oszifővel.
Igy már tudom,de megvárom mig haza érnek.
Ez nem semmi! Gondolom a Tiéd is köztük van! Sokan el sem képzelik, milyen nagy dolog ez. Tavaly Bence kitűnővel végezte az első osztályt, és igazgató néni oklevéllel és könyvvel jutalmazta, az egész iskola előtt. Már akkor megfogadta a gyerkőcöm, hogy az idén is megpróbálja:-)
Nekik is azt mondta a tanítónéni, hogy azért csak ma osztja ki, mert tartanak egy of. órát, amikor mindenkinek szeretne mondani valamit a félévije mellé.
Én már nagyon! :-)
Annyit elmondtak a tanítónénik a gyerekeknek, hogy 7 nagyon jó lett az osztályban, és ők az igazgatóbácsitól fogják megkapni a bizit.
Az én fiam június 1-én született, nagyon érdeklődő, okos gyerkőc volt már az oviban is. Jegyzői engedéllyel mehetett volna az év szeptemberében suliba. Ám mi úgy láttuk, hogy egy plusz év az oviban nem fog ártani neki. És milyen igazunk lett! Bence sokkal határozottabb fellépésű, magabiztosabb lett a következő tanévkezdésre. Szóval ezt csak azért írtam le, mert nagyon sok mindentől függ egy gyerek iskolaérettsége a korán kívül. Sok szülő elköveti azt a hibát, hogy ha az évszámok szerint eljött az idő, mindenképpen iskolába adja a csemetét, nehogy megszólják, hogy visszamaradt egy évet. Pedíg néha de jót tesz egy esztendő!
Ízgultok már? Alíg várom, hogy délután legyen, és Bence hazaérjen:-)))
híd el jobb lesz hisz annyi követelmény van az iskolába az én 7 éves fiamnak is nehéz betartani hát
még egy hat évesnek játszón még .
Kíváncsi vagyok ma meg kapjuk e és milyen lesz félévi .
Nagyon örültem mert megnéztem a füzeteit és még nem láttam a másolás füzetét és tollbamondás kéjérzetek
5 mosojgos 5 se volt nagyon őrültem .
ugyan akkor azt mondta a tanítónéni hogy néha ellinkeli.
sziasztok
szeretném meg kérdezni ti mikor kapjátok ki a félévit ?tudjátok ?
igen igen ez nálunk is előfordul
de mond nem tudunk velük mit csinálni agyon nem üthetjük őket
sziasztok jó reggelt
Ricsiék :a, á, o, ó, i, í, l, m, e, u, ú, t, r, ü,ű,tanultak eddig
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások