A férjem miért nem akar szexelni? (beszélgetés)
"Ha nem fog se beszélni, se tenni ellene, akkor nem hagy túl sok választást ywyw-nek .
Hosszútávon rossz vége lesz, és nem a feleség lesz az oka."
Olvasd el újra.
A pasiak van problémája!
Akár a feleségével van baja,akár még a múltból származó dolgokat nem tudott feldolgozni,akár rájött ,hogy sajnos nem szereti ,nem kívánja a feleségét,vagy egyszerűen csak utálja a testét tök mindegy,addig ywyw nem tehet semmit ,hogy rendbe jöjjön ez a házasság.
Még ha igazad is van,tegyük fel ,hogy a csaj az oka ,hogy a férje nem kívánja,akkor mégis mit tehetne,vagy honnan a fenéből tudhatná min változtasson,hol hibázott,ha a férje nem hajlandó felnőtt ember módjára,vagy igazi társként őszintének lenni vele?
Persze tudom,kell a türelem,a megértés egy ideig,de MEDDIG?
Én biztosan nem várnék évekig.
Hol mutasson? Gondolom, nem ugyanabban a környezetben éltek?
Viszont a topicindító szerint, már a kapcsolatuk elején sem volt a szex gyakori. Hetente 1-2 alkalommal volt. Innen kellene elindulni.
Nálunk, mikor fiatalok voltunk, naponta volt szex. Többször is. Tíz év után csökkent le heti 2-3 alkalomra.
Neked attól mennyivel könnyebb a lelked, ha másra mutogatsz?
Bizonyára ismered ezt a gondolatot:
"Két ember kapcsolata kizárólag rajtuk múlik. Az lesz a kapcsolatból, amivé ők teszik. Lehet belőle a sors legnagyobb ajándéka vagy elviselhetetlen együttlét is."
Ouuu,bocsi:)))
Mindig elezdtem már az irományt amikor a neve kellett volna,és erre emlékeztem:))
Most már megjegyzem:))
ywyw ....
De így vhogy .... :o))
Remek.
Szóval,ez a pasi sara,és nem a feleségé.
Ha nem fog se beszélni,se tenni ellene,akkor nem hagy túl sok választást zyzy-nak .
Hosszútávon rossz vége lesz,és nem a feleség lesz az oka.
Nem válál el tőle-amig egyetlen fillér hasznot is látsz lóvéilag tőle:):D
Tudod, csak az igazat-a színtiszta igazat:)
Na mi van T,eddig tartottak a fals érveid,és a türelmed,jöhet a személyeskedés?:DDD
Elválnék tőle.
Aki nem tekint társának,és nem bízik meg bennem,avval felesleges papás mamást játszani,akár egy percig is tovább.
Másrészről,ha férfi helyett egy gyereket találnék magam mellett,akinek nem értem a szavát,mert nem beszél ugye,hát azt gondolnám,hogy játsszon Teréz anyát az ,akinek van kedve pátyolgatni egy gyerek lelkét ,miközben feláldozza önmagát,az éveit,a fiatalságát,nem beszélve az évek alatt igen csak megcsappanó önbecsüléséről.
Nem a husis dolognak köszönheti a boldogtalanságát.Én tudom miért-és ő is tudja a valós dolgot amiért boldogtalan-és lesz is.
Pénzen nem lehet boldogságot és egészséget venni.Úgy, hogy most van pénze-de sem boldogsága, sem egészsége nincsen. Csodálkozom, hogy nem mondta a boszija akihez jár, hogy ez az ára némely szolgáltatás igénybevételének.
Talán egyszer rájön, hisz most már az ezoterikus körök is kezdik észrevenni az összefüöggéseket-bizonyos tevékenységek-és bizonyos egészségüyi problémák között.
Jajj,akkor gyengébbek kedvéért úgy fogalmazok,hogy ez a csaj,mai napig lelki beteg.
Akinek mindegy kit csak gyűlöljön,az önmagát gyűlöli leginkább.
Hiába fogyott le ,valószínűleg minden nap szenved azért ,hogy foggal körömmel megtartsa a súlyát,és gyűlöl mindenkit aki boldog tud lenni,akár husisan,akár vékonyan,de ő sem így sem úgy nem az.
Ez már megint feltételezés, kivetítés.
Lehet ez is a háttérben, akkor viszont megint csak a pasinak kéne kommunikálni erről az "aprócska" problémájáról ....
Te?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Soha...:) Majd ha kicsiholtad a pénztárcáját zéróra-majd esetleg akkor. Te ez a tipus vagy:)
"Ez a csaj , mai napig kövér lelkileg , és mai napig önmagát gyűlöli leginkább. "
Ez a mások általi sajnáltató duma előadásáhoztartozó kellék. Ha ez igaz lenne, akkor nem támadná azokat az embereket akik túlsúllyal küszködnek.
Az ilyen előadásnak és szinháznak én már nem dőlők be:)
NEM MINDEN EMBER EGYFORMA. MÉG A PASIK SEM EGYFORMÁK! Ennél fogva a szexuális igényük is eltér. És ebbe minden belefér ...... és ne gyere mindig ezzel a "mutass nekem egy olyan ......."
Azért, mert te nem találkoztál ilyennel, olyannal, amolyannal, attól még léteznek ilyen, olyan, meg amolyan emberek ..... :o))))
Nem-e?:)))
Épp most írtad alá az igazamat!:)))
"Azóta is köpködi a husibb embereket. "
A függő,mindig is függő marad ,kivétel akkor gyógyul meg,ha kideríti a mélyre száműzött és elfedett okokat,vagy épp rájön ,hogy minek a hiányát pótolja a függősége tárgyával.
Ez a csaj ,mai napig kövér lelkileg ,és mai napig önmagát gyűlöli leginkább.
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
- Pasim nem akar a házasságkötésig szexelni!
- Miért fekszik le velem a férfi pár héttel azután, hogy kijelentette, nem akar szexelni velem?
- Miért nem akar szexelni velem a párom?
- Miért ír üzenetet és miért akar szexelni velem az exem, ha nem szerelmes belém?