A barátnőm szerelmes a férjembe... (beszélgetés)
Mikor még józanok voltak?
Gondolom nincs olyan nagy kínálat a kocsmában.
Maga is ezt mondja mindig, ugye, Mrs. Lipton?
Nem ő az első ilyen nő...
Itt is van egy anyuka aki rendszeresen rátelefonál férfiakra, hogy unatkozik menjen át hozzá...
Míg apuka külföldön, ő épp arra csörög akit megkívánt.
De amúgy barátnőd nem talált volna annyi hapsi közül mást, a férjeden kívül? Fuu de befejelnêm!
Szerintem azért, mert valakinek van már családja, néha kirúghat a hámból. Igen, úgy is, hogy kicsit berúg. A baj ott kezdődik, hogy ilyenkor fêlrekúr az asszony barátnőjêvel. Hát amit tőlem kapna mindkettő, azt nem tennék zsebre!
főleg hogy az ember külföldön dolgozik,
Viszont a csaj átment, hogy szerelmes lett.
Már bocs, de hogy kerül egy anyuka (ha jól értettem a korábbiakat, van gyermeke) a pasik közé a kocsmába, ahol lerészegedik?
Akkor lehet, hogy még csókolózás sem volt...🤮
Ha csak pasik mennek, megvitatni a dolgaikat az nem gond. De mit keresnek ott csajok? Apuka miféle ember lehet...
és ketten, hót részegen hazatámogatták egymást,
hát,gusztus dolga,
Kétszer véletlenül egymásba gabalyodtak?
Aha....lapát mind a kettőnek.
Az még hagyján, hogy néha el akar menni "bulizni", a férfiak szeretnek időnként összeülni és megvitatni a világ dolgait. De hogy ez azzal járjon, hogy valahol közösüljön is a bulik végén. .... Hát ..
Ketten kötöttek ki a barátnőnél, a többiek maradtak még bulizni a kocsmában...
Ilyen emberhez hozzá sem mentem volna. Gondolom mindig is ilyen volt.
Nagyon nehéz helyzet, ezért én nem írom, hogy hagyd el a férjed, mert szerencsére sosem voltam ilyen helyzetben, így nem tudom elképzelni sem hogyan döntenék. Ami biztos, hogy a "barátnōt" azonnal iktatnám az életünkbōl és talán a költözés is megfordulna a fejemben.Túl közel laktok egymáshoz, a gyereke is átjár hozzátok, hiába nem lenne köztük késōbb semmi, a sebek így nehezen fognak begyógyulni.
a remény hal meg utoljára,
Utolsó esélyt még adnék neki, de nekem is ilyen gondolatom támadt.
kutyából nem lesz szalonna,
A férjed ne menjen nélküled bulizni/néha menj vele te is, ha neki ennyire fontos ez.
Vagy csinálj programokat, ahova együtt mentek az egész családdal.
Miféle családapa az, akinek a családja helyett a buli lerészegedésig fontosabb?
Elbeszélgetnék vele, hogy gondolja a további életeteket.
A barátnőt meg felejtsd el!
Tiszta vizet a pohárba!
Én sem "tartanám meg " a férjet sem. Szokták mondani a részeg ember és a kisgyerek mond igazat..Józanul gondolom visszatartja a jó érzès, hogy mégiscsak a felesége "barátnője".
"férjem viszont néha kimegy a haverjaival. Kb 2-3 hónapja a barátnőmék lakásán kötöttek ki részegen, de a párom olyan részeg volt, hogy nem lett erekciója,"
Ez aszt jelenti, hogy a haveroknak viszont volt? Bandában járnak a nőhöz a pasik? Az szép!:D
És ilyen barátnőd van?
Globus tanácsát fogadd meg! Szakíts meg ezzel a nővel minden kapcsolatot!
hát ez úgy mindent összevetve gusztustalan a férjed és a barátnőd részéről is.
Én a férjet se tartanám meg, de ha mégis úgy döntesz, ő kap még egy esélyt, az ilyen barátnő biztos, hogy nem barátnő.....
Hogy hogy döntesz az rajtad áll, de én nem bíznék meg többet a férjben. 2x majdnem félrekúrt, előbb utóbb összejön neki.
Mindkettő gáz, az meg "übergáz", hogy egyfolytában résen kell lenned, hogy ne kettyintsen félre a férj. Nem is a megbocsátás része, de szerintem ennyi idegeskedést senki nem ér.
További ajánlott fórumok: