Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A barátnőm szerelmes a férjembe... fórum

A barátnőm szerelmes a férjembe... (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6
155. tulipán*** (válaszként erre: 1. - Roreliyh)
2019. nov. 6. 23:46

BÍrom, hogy ide akkora egoisták járnak észt osztani, akiknek egyfolytában az fröcsög a szájukból, hogy ha valami nem épp a nagy könyv szerint megy egy kapcsolatban, akkor abból gondolkodás nélkül ki kell lépni. Az sajnos eszükbe sem jut, hogy itt nem csak egy puszta kapcsolatról beszélünk hanem egy gyerekről is, akinek az érdekeit szintén szem előtt kellene tartani, mégpedig az első helyen. Csak reménykedni tudok, hogy a "lapátos" kommentelőknek nincs gyerekük mert ha van, akkor az a szegény gyereket őszintén sajnálom, igen rossz helyre született. A fiad az első, és neki az a leg jobb, ha együtt maradtok. Úgy vettem ki, hogy a férjed sem akar menni, és ritka az olyan kapcsolat, ami egy életen át úgy zajlik, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Adj esélyt de szeirntem is fogd rövidebb pórázra a srácot ha tudod, a "barátnőt" pedig jobb minél távolabb tartani. REmélem minden rendbe jön/rendbe jött. Sok szerencsét. :)

Ja és az, hogy feketében jártál anyukád halála miatt egy nagyon szép dolog, nem pedig elítélendő. Le a kalappal a gesztus előtt.

154. fc05b4bfbb (válaszként erre: 153. - VendrinerPiroska)
2019. nov. 6. 20:24

Szia!


Szerintem nem újraépíteni kell, hanem elfogadni bizonyos dolgokat, és megérteni. Persze itt vannak az erkölcsi normák, amelyektől mindenkinél kiveri a biztosítékot. Igen tudom, de azt is tudom, hogy ez után ez mivel jár!


Itt most mérlegelni kell, csak az a kérésem mindenki felé, hogy ezt ne gyűlöletből tegyék meg. Valahogy próbáljátok megérteni a másikat. Két különböző ember vagytok, akik másképp szocializálódtak, ez nem az ő hibájuk, hanem ezt hozták magukkal. Itt kezdődik a kérdés: Ezt el lehet fogadni vagy sem?


További jó elmélkedést mindenkinek!

153. VendrinerPiroska (válaszként erre: 152. - Fc05b4bfbb)
2019. nov. 2. 22:47

Ebben az esetben meglehetősen szaftosak voltak az előzmények. Nem csodálom, hogy valaki egy ilyen férfi mellett valakiben nem teng túl a bizalom, ami szerintem igen korlátozottan újraépíthető.

Én nem forgatom a szemem. A nyomozás vérmérséklet, önbizalom és korábbi tapasztalatok kérdése. Én nem néztem bele az se exem mobiljába, se az emailekbe,sem a boldog időkben, se kevésbé vidámak során, de ez nem csak a jellememen múlt, hanem a technikai hiányosságaimon is. :D Nem tudom, találtam volna-e olyan üziket, mint a fórumindító a férje telóján - valószínűleg nem - de szerintem, nem csak fizikailag lehet valakit megcsalni.

A másik oldalról: ha nem csináltam semmi megkérdőjelezhetőt, hiába kutatnának utána nem találnának semmit.

152. fc05b4bfbb (válaszként erre: 150. - 8d00a82c06)
2019. nov. 1. 18:16

Szerintem a lényeget nem érted!


Itt az erkölcsökről van szó. Mennyire forgatjuk szemünket, és kiket figyelünk. Az hogy meglátunk valamit, az egy dolog, hogy keressük is a másik valamit az pedig egy egészen más történet.


De erről is beszélhetünk, mivel általában nem ok nélkül keresünk valami mást.


Mindennek van előzménye!

151. Törpilla (válaszként erre: 149. - Fc05b4bfbb)
2019. nov. 1. 17:48
Nem tudom nem fáj. Nem mert nézni lehet vacsorázni meg menjen mindenki haza. Mi nők is meg nézzük a helyes pasikat a jó feneket. Legalábbis én. Csak okosan ne vegye észre életem pasija. Ha meg nincs ott akkor persze..ez még nem megcsalás. Legalábbis nekem ez teljesen belefér. Ha el kéri a telo számát már nem.
150. 8d00a82c06 (válaszként erre: 149. - Fc05b4bfbb)
2019. nov. 1. 17:23

Ennyire nem érted??

Ha meg nézed még nem megcsalás ha ott van melletted ha nem.

Elvégre hűséget esküszünk nem vakságot.

De az hogy le nyomja a barátnő torkán a nyelvét és a majdnem dugás már megcsalás!

149. fc05b4bfbb (válaszként erre: 148. - Törpilla)
2019. nov. 1. 17:14
Miért? Ha nincs mellettem és akkor nézem meg, akkor ez már nem megcsalás?:-)
148. Törpilla (válaszként erre: 146. - Fc05b4bfbb)
2019. okt. 31. 13:55

Szépet megnézni meg lehet nem megcsalás. Mondjuk finoman mert ha ott a párod és úgy nézed meg észre is veszi akkor az eléggé gáz..nem illik.

A fórum indítójának a sztorija nekem az én nem hiszem azt hogy még tudnék bocsátani. Viszont nekem nincsenek is gyerekeim. Nem vagyok és nem is vágyom a helyébe.

Szóval az ilyen majdnem megvolt ez bizony már megcsalás.

147. Törpilla (válaszként erre: 72. - Roreliyh)
2019. okt. 31. 13:43

Bízni tudod leginkább magunkban kell. Te mindig ott leszel magadnak a bajban. Ezért is szeresd magad. Majd enyhül felé is ez idővel persze ha látod ő is tesz érte és valóban bántja ami történt. Döntöttél és döntöttetek akkor igyekezz te is bízni amennyire lehet. Tudod végülis feladni könnyű azt bárki meg tudja tenni de a hibáit ki javítani helyre hozni nehezen. Vannak gyerekietek értük pláne érdemes próbálni . Végülis nem lett kufirc jó hát ugye tudjuk miért nem. Én bízok benne hogy helyre jön a kis életed és az önbecsülésed is.

Minden pasi meg csalja a nőt enyém is másnem álmában ez ilyen sajnos ez van van aki el bukik van aki nem..

Vannak ilyen nők is..csak ugye van akinek nem kell megbocsátani van akinek még muszáj sok a tét.

Ki tudja te melyikbe tartozol?

Legyen szép napod!

146. fc05b4bfbb (válaszként erre: 138. - Lávli)
2019. okt. 30. 22:15

Gyanakváson is túl lehet lépni. Tudjuk, hogy nem mond igazat, de mikor és meddig? Most akkor mi a következő lépés? Veszekedjünk 5 évvel korábbi sérelmek miatt, vagy elengedni az egészet? Tudom a bizalom nagyon lassan jön vissza, de ha bízni szeretnénk benne, akkor azt hiszem, hogy visszajön.


Nem azt mondom, hogy a bizalom 100%, de azért ezt lehet 90%-ra csökkenteni, és azért ez már elegendő ahhoz, hogy ne legyünk depressziósak, ne minden percben agyaljunk, és próbáljuk jól érezni magunkat a saját bőrében.


Erre mondom azt, hogy " az vesse rám az első követ aki .... "


Szépet én is nagyon szívesen megnézem, de akkor ez már megcsalás? Tehát ezért is kérdeztem mindenkitől, hogy mit tekint ennek.

145. VendrinerPiroska (válaszként erre: 140. - Panna.33)
2019. okt. 30. 20:51

Ma is tanultam valamit. :D Ezt én is használni fogom.


A fórum indítónak őszinte részvétem. Bennem alapból nem teng túl a bizalom, de két ilyen epizód után és a "szerelmes" barátnő mellett alapjaiban rendülne meg a bizalmam a páromban. Tudom, hogy a szakítás nem csak arról szól, hogy hajítsuk a kedvesünk után a motyóját, lehetőleg az ablakon keresztül, ha ott a közös lakás és a gyerkőc, de én nem tudom, hogy valaha is biztonságban magam mellette. Ezek szerint, ha valamennyit iszik, akkor szabad préda és ez nem túl biztató a jövőre nézve, még akkor sem, ha most jól viseli magát. Az hogy te valamelyest elhanyagoltad magad, az nem indok, még mentségnek is szánalmas. Ha ez őt annyira zavarta volna, megmondhatta volna finoman, attól még nem kell a szomszédba szaladni k..rni egyet.

A barátnődet teljes egészében kiiktatnám az éltemből gyerekestől. Ha a gyerkőc nem érti, virágnyelven elmagyaráznám, hogy a barát anyukája nem éppen tesz jót a családi légkörnek. Eléggé megátalkodott perszóna lehet, de de ez nem felmentés a párod számára, mert próbálkozni lehet, de csak az csábul el, aki maga is akarja - részegen vagy józanul. Szóval én biztos duzzognék még egy ideig, ha csak nem kötnék végleg útilaput a talpára.

144. Piroska52 (válaszként erre: 143. - Orsi2017)
2019. okt. 30. 11:08
teljesen,abszurd az egész,
143. Orsi2017 (válaszként erre: 142. - Piroska52)
2019. okt. 30. 08:52
Követhetetlen...
142. Piroska52 (válaszként erre: 129. - Roreliyh)
2019. okt. 30. 08:20

hát,mit ne mondjak,

elég zűrös család lehettek,

141. Lávli (válaszként erre: 140. - Panna.33)
2019. okt. 30. 07:22
Ez így már sokkal jobban hangzik és fedi a valóságot, máris szebb a reggelem 😘
140. Panna.33 (válaszként erre: 139. - Lávli)
2019. okt. 30. 07:19
Igaz, erotikusan telt vagyok. Vagy nagyobb felületen szép. 😁
139. Lávli (válaszként erre: 134. - Panna.33)
2019. okt. 30. 07:14
Nem is vagy kövér. 😤
138. Lávli (válaszként erre: 132. - Fc05b4bfbb)
2019. okt. 30. 06:58

Azért válaszolok, ha nem is kéred:))

Dehogy gyanakszunk folyamatosan. Ezért nem is kutakodunk. Az utolsó mondatodban van a lényeg: kapcsolata válogatja.

Ha működik a zsák a foltját elv, akkor a másik is tökéletesen megbízik bennem, addig, míg nem csapom be , szóval mindig. Ha hasonló értékrenddel rendelkezünk, ha vannak közös céljaink, ha beszélgetünk egymással, nem csak egy fedél alatt élünk, akkor működhet.

Az állandó magyarázkodás, bizonygatás is annyira szánalmas .. :/ Annak is, aki teszi, meg annak is, aki elvárja. Biztos, hogy nem léteznék ilyen kapcsolatban .

Namost a fórum szerint az a történet, hogy két alkalom is megesett, mikor csorbult a bizalom.

Felhőtlenül és kétely nélkül benne lennél e tovább, vagy kénytelen lennél gyanakodni?

Várom válaszod a kérdésemre. :)

137. Törpilla (válaszként erre: 129. - Roreliyh)
2019. okt. 30. 06:35

húha.. Nyilván azért tukmalja mert nem egy nagy eresztés. Igazából nem semmi a sztorid. Lehet egy költözés oldaná meg a problémáitokat.

Az biztos hogy az ész- ért lehetne mindkét pasinak újra sorba állni..

136. Törpilla (válaszként erre: 72. - Roreliyh)
2019. okt. 30. 06:31

Ha igy gondolod lépni kell. Tényleg így gondolom én is. Le írták sokan is Akik nem bántani akarnak én sem csak szeretnék fel nyitni a kis szemed. Teljesen mindegy hogy nézel ki. Szültél neki gyermekeket amikor is egy férfi alap kellene, hogy legyen és nem érdekel engem itt a pasi tagok meg köveznek ezért.. Alap a tisztelet! Alap az őszinteség! Szóljon szépen persze..: Életem kérlek fogyj pár kilót..nem lehetne más ruhákat hordj? Azt hiszik a pasik mi nők nem szeretjük ha őszinték vagytok velünk. Szerintem sok nő van úgy vele mint én ha magam nem veszem észre azt, hogy nem jó az út irány akkor mivel társam vagy, nyilván ne durván, kedvesen vezess rá, nem jó úton járok és ha folytatom akkor elveszítem azt, amit eddig közösen felépítettünk. Hibás vagy te is, mert az vagy.. Hibás ő a nagyobb hibás, mert itt ez le zavart numera lett volna, ha a bre éppen nem mondja be az unalmast.

Túl lehet rajta lépni ha akarod persze ahhoz neked neki is tenni kell. Ő nem megy bulizni egyenlőre többet foglalkozik veletek közös családi programok pl egy séta is jó lehet amin őszi faleveleket gyűjtötök bármi. Délutáni mozi otthon nem mindenhez kell sok pénz. Te pedig össze kapod magad és el hiszed, hogy csodálatos ember vagy és csodálatos nő. Az vagy! Ebben én biztos vagyok csak neked kellene kicsit ezt helyre tenni! Ha nem szereted magad más sem fog tehát a társad sem. Tessék ezt megérteni.


A barátnő off.. Vagy szólj ha menjek segíteni a kicsi haját meg borotválni.amugy bízok benne annyira vagy karakán, hogy a férjét nem hagyod ki a sztoribol.

Legyen szép napod és fel a fejjel! 😉🌞☕

135. Törpilla (válaszként erre: 90. - 0adc8842b1)
2019. okt. 30. 06:19
Teljesen igazad van! Szépen le is írtad!
134. Panna.33 (válaszként erre: 116. - Mezei Virág)
2019. okt. 30. 05:25
Én kb. apukám halála óta járok feketében, de metálos is vagyok még kövér is. Jó, akad pár nem fekete cuccom, de kb. a 90 % fekete.
133. f8db0709b8 (válaszként erre: 129. - Roreliyh)
2019. okt. 30. 04:56

Tukmálja?

Hát tudod vele is mikor állnék szóba...fain férjed,de még fainabb barátaid vannak...miért nem cseréltek párt?

Ő asszonya viszi a te urad,te meg összecuccolsz a pasival.

132. fc05b4bfbb (válaszként erre: 126. - Lávli)
2019. okt. 30. 00:35

Igazából nem értem. Az a normális, hogy folyamatosan gyanakszunk?


De mégis mire? Most ott tartunk, hogy ki minek minősít megcsalásnak. Utána mi következik?


De abban igazad van, hogy telefon, zseb, táska tabu! Akkor is ha a másik ezt nem tekinti tabunak? Nem kérek választ, mivel mindkettőre tudok ellenpéldát mondani. Mindenki a saját életét úgy éli meg ahogy ő szeretné. Tabu téma kényes. Sokszor csak azért van, mivel a másik nem szeretne magyarázkodni, de az is lehet, hogy nincs is miért, de az is, hogy lenne mit. Tehát ez a kapcsolata válogatja.

131. Lávli (válaszként erre: 128. - Roreliyh)
2019. okt. 29. 21:10
És mit mondott, miért?
130. Roreliyh (válaszként erre: 116. - Mezei Virág)
2019. okt. 29. 20:32
Ha piros ruhát hordanék, akkor playboynyuszi lennék? Ha színeset, bohóc? Nem mindegy a színe? Ápolónőként fehéret hordtam, amikor vékonyabb voltam, mindenfélét, koncertre (metál) meg vicces lenne rózsaszínben menni :)
129. Roreliyh (válaszként erre: 112. - Piroska52)
2019. okt. 29. 20:28
A férjem odaállt a haverja rlé és elmondta neki a dolgokat, miután kiderültek. A srác ezt úgy reagálta le, hogy -mivel a "barátnőm" szerelmes a férjembe, hogy összeboronálja őket... A párom tudja, hogy az ő kettejük üzeneteit megnézem, mind a lányét, mind a fiúét, a választ ma velem beszélte meg, mit írjon. A srác szó szerint tukmálja rá a csajt a páromra...
128. Roreliyh (válaszként erre: 104. - Lávli)
2019. okt. 29. 20:22
A férjemén. De, érdekes volt, hazajött, és elmondta, mit tórölt, miért...
127. havanesekutyus (válaszként erre: 112. - Piroska52)
2019. okt. 29. 20:03

Az miért hihetetlenebb, mint hogy a férj túl részeg, hogy akciózzon, a csaj meg elegánsan hány egyet😃

Bocs fórumindító, nem a bajodon vidulok, de sztem a férjed meg a barinőd szép pár lenne😁

126. Lávli (válaszként erre: 125. - Fc05b4bfbb)
2019. okt. 29. 20:01

Nincs ilyen tapasztalatom, nálunk a telefon, zseb, táska tabu, mert annyira nagyon méltatlan lenne kotorászni benne!

De itt a hoxán, ha észrevetted: amikor valaki belenéz a telefonba, akkor bizony talál is valamit.

A mondd, féltékenynek kellene lennem kérdésre a válasz ez esetekben igen kellene, hogy legyen 😌

Mert az esetek többségében a bizalom már rég elveszett valami miatt.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook