90 Napos verseny (beszélgetés)
Szerintem csatlakozhatsz nyugodtan
Szabina kezdésnek beírhatod hozzám a mai dátumot ha még tudod.Mert ezek az adatok mára vonatkoznak. Köszi
Én is szeretnék, de nem kerültem be! :o(
De majd csak úgy fogyizom Veletek!
JA, nem! Csak 17-en. Olvastam közben, hogy laconicgirl nem is jelentkezett, csak mégis bekerült valahogy... De már kérte a törlését.
Köszönöm mindenkinek! MEgvan! Ezek szerint 18-an fogyózunk együtt?
Az oldalszámok felett "A 90 napos fogyiverseny táblázathoz kattints ide" címszó alatt
Az oldalszámok felett "A 90 napos fogyiverseny táblázathoz kattints ide" címszó alatt
A mondatra kattints!!!! Most pont fölöttem lesz! Megvan?
pont az utolsó hozzászólás (oldalszámok felett) és az új hozzászólás helye között vab
Halihó!
Sajtos (tepsis) pulykamell egy kis zöld salátával, paradicsommal + 2 dl szűz húsleves - ezt ettem ebédre és nagyon ízlett.
Én már csináltam ezt a diétát, és szerintem nem fontos este is ugyanazt enni, mint délben. Én pl. ma tejfölös túrót fogok vacsizni.
Amúgy, én sem tudom, hol lehet megnézni a táblázatot. VAlakinek már mondta szaabina, hogy FENT, de én nem látok semmit... :(
Ja, képzeljétek!
Reggel eszem az almám szépen feldarabolva, erre kislányom odajön és eszegeti velem.
Nah csak azért mesélem, mert ez nagy öröm volt, mert már 3 hónapja nem hajlandó enni semmi gyümölcsöt.
Éljen a gyümölcs reggeli! :)
Sziasztok!
Én is túl vagyok az ebéden. Virslit ettem egy zsömlével, fél uborkával és 10 dkg sajttal. Na meg a leves.
Vacsira ugyanez a leves kivételével és két virsli lesz csak.
Nem tudom láttátok-e már azt a cikket, ahol kirészletezi valaki, hogy melyik nap mit lehet enni. A címe az, hogy 90 napos mintaétrendek. Sok ötlet van ott kajára.
Egy másik fórumon most megkérdeztem mert úgy emlékszem nem muszály. Bár annyi félét olvastam mostanság róla!! Egyébként nem veszem kötözködésnek nem vagyok az a fajta!!
Már a tejtermékek eleve elég sok szénhidrátot tartalmaznak a húsokhoz képest (kivéve a túrót, ami a legmagasabb fehérjetartalmú a tejtermékeknél).
Szóval ha a joghurtodba még gyümölcs is van, akkor az már nagyon erősen eltolódik a szénhidrát javára. :)
Egyénként mivel versenyeztek is, annál hatékonyabb lesz a fehérjenapotok, annál többet fogytok, minél több tojást, szóját vagy sovány husit visztek bele, csirkemellet, pulykamellet vagy halat. Ezek "fehérjébb" fehérjék, mint a tejtermékek (kivéve a túrót, talán a sajtot még)
nem szeretnék kötözködni és kérlek ne is vedd annak, de elvileg este is ugyanazt kell enni, amit délben ettél, kivéve a szénhidrát napot.
én az ilyen joghurtnak csak a felső rétegét szoktam megenni
Hm... És ha az alsó réteget nem eszed meg?
Igen tudom! Ez egy két rétegű joghurt és senki nem szereti a családban. Kidobni nem akarom. Úgy vagyok vele hogy gyorsan bűnözök aztán már nem akarok.
Gyümölcsjoghurtot elvileg nem lehet enni fehérjenapon :)
Sziasztok! Már alig vártam hogy benézhessek. nagyon jó a táblázat tetszik!! Én már túl vagyok az ebéden. Gombás-tejszines csirkemellet ettem és megitam a levest is. A kenyeret elhagytam. van egy joghurtom azt még megeszem bár nem natur. Este tükörtojást eszek maj 1 paradicsommal!!
Ha mindenképpen úgy érzed, hogy enned kell uzsira, mert nem bírod, akkor azt a napnak megfelelő étellel tedd. Fehérjenapon pl. meg lehet enni egy natur joghurtot.
uzsonnára ehetek gyümölcsöt?
írok hoxának, mert nem tudom, hogy kell törölni:(
Ja és légyszi töröljetek már ki a fogyiverseny táblázatból, mert én nem jelentkeztem, meg nem is 90 napozok.
South Beach vagy Atkins? :))
sziasztok!
én most ilyen fehérjés diétát kezdtem el. de igy ma én is husit ettem:)egy kis csirkemellsonkát meg pulykamellpörköltet.
sok kitartást és sikert kívnáok mindenkinek!
jah amugy ez ez a turoparfé jo otlet, én is szoktam ilyet enni, csak tejszin és mélyhutés nélkul, de ezentul ki fogom probálni igy is!:) koszi
További ajánlott fórumok: