90 napos diéta 2009.október 5.-től (beszélgetés)
De jó,hogy életjelt adtál magadról!
Hamarosan jön a tavasz és akkor könnyebb lesz rendbe lenni az ember testének lelkének.
Amúgy még jó lenne fogynom vagy 8-9 kilót...Álom,édes álom....
Sziasztok, itt vagyok, csak kicsit ki voltam lelkileg, testileg, de kezdek rendbe jönni. Ha van időm majd visszaolvasgatlak titeket és jövök!!!
Jah, gratula az elért eredményekhez, Olga láttam a fotódat, jól nézel ki. Sokat akarsz még fogyni?
Addig is sok puszi nektek és hajrá a kg-ok leadásával :)
Szia Kriszta!
Hű de guszta szendvicseket ettél!Nyam-nyam!
Na de én ma gyüminapozok!Kalória és ch számolás ide vagy oda,én biza nagyon kivagyok éhezve a gyümölcsökre!Persze ettől még kiszámolom,de felkészítem a lelkemet,hogy ne ájujak el a magas ch. értéktől.
Szia Kriszta!
Lacikám megcsinálta nekem a Laslie Sansone 4 Mile super challange-t.Tök jó!A tegnap megcsináltam!
Moncsicsi nagyon eltünt..... :-(
Köszömnöm!Aranyos vagy!Tudod ez olyan öltözék ami ápol és eltakar.A pocakom az valami borzasztó!Na de végre van RR dvd-m és kezelésbe veszem a nagy kocka hasamat és ha nem is kis kockákká varázsolom egy ici-picit leapasztom.
Nehezen tudok bármit is mozogni a gyerkőcök miatt.A tegnapi eliptikus edzésemet is csak akkor tudtam megcsinálni amikor Lacikám már itthon volt és vigyázott a Manókra.
Ma erról álmodok,hogy kipróbálom a RR és "legyalogolok"legalább 3 mérfőldet.Aztán mire jut idő jó kérdés mert estére szálló vendégem lesz.
Szia Krisztám!
Bocsika,hogy a tegnap nem voltam errefele.Zsufolt napom volt.Mindig az ha Niki nem megy oviba :-)
Enni is alig volt időm.Du.3 körül gondoltam beírom a naplómba hol tartok kaja űgyben és alig jutott eszembe mit is ettem.Addig alig csak egy alma volt bennem!Na de pótoltam!
Nem is értem...
Minden más rendesen lejött....
Űgyi vagy hogy megcsináltad!Örülök,hogy Neked is bevált! :-)
Igencsak szép ajit kapott a fiacskád!:-)
Jó minőségben tudtad leszedni az 5 Mile-ot?
Sajnos Lacikámnak csak nagyon rosz,azaz gyorsítottan jött le a hangminőség....
Most csináltam végig az 5 mile-t,szakad rólam a víz.
Egy nagymotort kapott,de már megkapta nyáron.Most kiegészítésnek egy telcsit kapott,mert már az x.-et hagyta el,és ilyenkor mindig elővesszünk egy régi ócska telefont amit használ egy ideig.Mindig reméljük,hogy most majd vigyáz a dolgaira,talán most:-)
Szia Kriszta!
Elvagyok két orrszívás között.Na de ma végre kidugtuk az orrunkat a házból!Olyan jó idő volt és olyan jó volt kis családommal sétálni a napsütésbe!
Raktam fel a naplómba friss képet (ma esti).
Még mindig kokettálok a tojás diétával csak nehezen szánom rá magam....Attól félek hiányoznának a gyümölcsök....
Bíztos tök jó érzés,hogy kényelmes a farmerod,a ruháid.Örülök Neked őszíntén!Doppingolnak az olyan jó sikerek mint a Tiéd is!Én még messze vagyok attól,hogy lezserek legyenek a ruháim,de már van 1-2 naci ami legalább rám jön :-)
Mi szépet kapott Tőlletek az ünnepelt?
Szia Olga!Sűrű két napom volt,alig voltam gépnél.Tegnap házavatón voltunk egy barátnál éjjel egykor jöttünk haza.Ma délelőtt sütöttem főztem,mert most volt a családi buli.Most mentek el a vendégeink.Nagyon kipróbálnám már azt a tornát amit letöltöttem,de nem tudom lesz-e ma még energiám.Ma reggel 75.5-öt mérlegeltem.:-)
A gond az hogy kezdenek lógni rajtam a cuccok,már a legszűkebb farmerem sem szűk.De most már addig nem nagyon akarok venni semmit amig le nem fogyok .Na most már írj te is mi van veled?
Hogy Te milyen űgyes vagy!Én nem értek a géphez...
Te meg nekem vagy a támaszom.Éppen most számoltam ki a kcal.Ma egy kicsit túl lőttem a célon...
Elküldtem!
Végre a hasznomat is veszed :-)
Édesek voltatok ahogy felköszöntöttétek a fiadat.
:-)
Akkor most már lehet ünnepelni a "kicsi"fiatok szülinapját!
Lényegében,séta vagy menés egy helyben.Érdekes és nekem nagyon tetszik.Sok esélyem úgysincs arra,hogy bárhovais eljárjak tornászni.Nincs kire hagyni a gyerekeket.Jó ha van egy csomó változatos torna itthon.Hasra is kell valami jót beszerezzen nekem Lacikám.
Írd be a keresőbe Laslie Seansone és kiadja az oldalt :-)
Drága Krisztám,nem lesz semmi baj a férjeddel.Annyira jól takarítják az útakat.Persze akkor fogsz megnyugodni amikor hazaér és megöleled. :-)
Nagyon űgyesen dobod le a kilókat!Csodállak amiért ilyen kitartóan csinálod a számomra hű de nehéz diétát.Le a kalappal előtted!
Lacikám egészen odavan,hogy mennyit fogytam,de leginkább arra büszke,hogy elkezdtem tornázni én aki eddig soha.Nem is győzi letölteni nekem az edzéseket.Nagyon tetszik a Laslie Sansone-tól a Walk at home 5 mile.Valahogy nem sikerült még lemezre írnia jól csak gyorsított felvétellel....
Olga köszönöm a gyerkőcöm nevében is.Aranyos vagy.
Gratulálok a 10.kilódhoz,ez bizony nagy szó.A párod mit szól hozzá?
Reggel én is mérlegeltem,kétszer álltam rá,először 77kg volt,utánna 76,5.A rosszabb verziót veszem igaznak:-).Haladunk és ez a lényeg.
Kicsit aggódom,mert a férjemnek ma Bécsbe kellett mennie,valami tárgyalásra,és féltem nehogy valami baja legyen ilyen rossz idóben az úton.