90 napos diéta 2009.október 5.-től (beszélgetés)
Sziasztok, én megvagyok. Még élek. Teljesen szét vagyok csúszva, nagyon nem találom a helyem. Jövőhéten ha minden igaz szabin vagyok, és akkor csinálok egy tisztítókúrát, hátha az valamennyire rendbe tesz.
Olga, örülök, hogy ilyen jól megy a számolgatás. Hajrá, tök profi leszel benne. Honnan szedted az értéktáblázatokat?
Kriszta, még mindig tojásozol? Nincs még tojásundorod? :)
Sziasztok!
megjöttünk az ovodából.Tényleg nagyon hideg van kint.Reméllem nem fog megfázni Nikikém ha kiviszik őket az udvarra játszani.
Ami a számolgatást illeti,lemérem a nyers anyagot mérlegen és kinézem a kalóriatáblázatból az adatokat.Mostantól ha veszek valamit,igyekszek megnézni felvan-e tüntetve hány kalória 100 gr.
Az almát lassan nem is kell mérnem,mert legtöbbször azonos nagyságut eszek :-)
Bírom,semmi bajom vele,és úgy néz ki az epém is jó mert nem lázad:-)
Jó kevés kalóriát ettél ma,pedig pizza is volt benne,nem semmi.De tudod,hogy nem kéne ezer alá menned...
Összesen:762 kcal és 45ch.
Jól zárult a mai napom :-)
Mai menűm:
Reggeli:mandarin
Ebéd:3 szelet pizza :-)
Vacsora:karalábé
Sziasztok!
Mára minden porcikám fáj a tegnapi tornától...
Ma nem is mertem semmit se tornázni nehogy izomgyulladás legyen a vége,pedig ej de jó capoeirás dvd-t kaptam Lacikámtól.Most néztem meg.Már a bemelegítés után tuti kinyiffannék!Holnapra a látásomnak is izomlázza lesz :-)
Hú de jó neked Olga!
Moncsi csináltam egy tepsi sült tarját,azt ettem együtt a családdal..Biztos jobb lenne párolt karajjal,de nem kínzom magam jobban mint szükséges.
Sziasztok Lányok!
Nem akarom fájdítani kis szíveteket,de képzeljétek el ma pizzát ettem.Símmán belefért a mai napi kalória "adagomba" :-)
Olga, tökre örülök, hogy tornásztál. A nyerj időt kicsit kapkodósabb, pörgősebb, azt én se nagyon csináltam szerintem végig rendesen, az elején meg főleg nem. nekem ez a torna nem jött be, viszont az tény, hogy jól átmozgat...
Kriszta, ezt a diétát néztem én is anno, de mivel én nem iszok kávét és nem szabad változtatni a menünk, kihagytam. De nekeg hajrá :)
Képzeljétek Lányok,ma reggel tornásztam Béres Alexandrával-Nyerj időt dvd-Azt hittem belehalok.Alig tudtam csinálni,mindenem fáj...
Arról nem is beszélve,hogy tök helytelenül csináltam a gyakorlatokat,éreztem ezt nagyon.Még jó,hogy nem láttam magamat tükörben,hogy bénázok mert akkor tuti elment volna a kedvem az egésztől.Na szóval úgy tünt,hogy legalább 2 órát tornásztam.
Szia!
Már hogyne menne!Nagyon jó a 64,3kg. is.Neked sok izmod van.Engem igazol a zsírszázalékod is :-)
Tény tavaszkor jobb az ember kedve,minden egy kicsit könnyebben megy.Én toporgok a 64 és 65 kiló között,de lesz ez még jobb is!
Kukuccs... Mi van veletek? Gondoltam meló előtt beugrok.
Tegnap anyás este, 64.3 kg a súlyom. Úgy látszik ez télen nem megy :D
A torna nálam is elmaradt sokszor a héten, talán majd ma...
Szép napot nektek!