90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
alig várom az ebédet eszek egy kis sajtos tejfölös tepsis pipit :)nyami
ti mit esztek?
Biztos hogy neked is meg van az eredménye :)
Már én is kíváncsi vagyok hogy neked mennyi ment le :)
Ez igen!! Ügyes vagy! :-)
Mennyi idő alatt ment le? Olyan boldog lennék, ha még ennyi lemenne nekem a végéig.
Na az már 4,7 kg! :) Az tök jó! :)
Én szerintem a 30 nap körül állok majd mérlegre, egyenlőre még tartok tőle... :D Bírnám -8 kilót mutatna :DD Akkor lehet dobok egy hátast! :P
Jó reggelt mindenkinek!
Oh itt is esős idő van bár szerencsére nincs hideg :)
Én ma megnéztem a mérleget és örülök nagyon nagyon öeülök 95,6 ról 90,9 re le ment :)
Szép Jó REggelt Mindenkinek!
Mi ez a pangás itt kérem! ? :DD
A várva várt 21 napom! Ez is eljött... Boldog vagyok! :o)
Ti hogy vagytok ma?
Elég borús ez a fránya idő, tán még esik az eső is.
Semmi kedvem boltba menni... :/
Én pont ezért teszem a viznapom hétköznapra. Ha itthon vagyok jobban megkívánom a rendes ennivalót.
Ha dolgozom ott vannak a finom illatok ( nàlunk sokan munka közben esznek), mégis jobban kibírom.
Magas vérnyomásra: napi kettő pohár céklalé. Állítólag már 30 percen belül csökkenti. Jó meg a spenót, a fejes saláta és más leveles zöldségek ( bár a legtöbbnek van levele..."
Ezt a dietinfo.hu-n olvastam.
Szerintem a répa nem tragédia! : )
Én tornáztam ma 1 órát. Ilyenkor jó mozogni, mert kevesebb kalóriát fogyasztottam, mint amit elégettem ma. :)
Várom a holnapi ebédet én is! :)
nem hát ez tényleg nem sok szerintem sem meg azért nem egy raklappal ettél :) nekem az esték nehezebbek mert mindenki akkor eszik jókat :)
én reggel ettem 1 banán ittam egy kávét édesítővel ebédre banán utána 2 alma most meg egy pici ananász és véletlenül becsúszott egy főtt répa :(
Nagyon szívesen :)
És most elrobogok a lányomért :)
Mindenkinek csodás estét!!! :)
Nyuszika pörköltet ettem :)))
Gyerekek... a víz folyik rólam! Most lettem kész a tornával. Hihetetlen hatással van rám!! :))))
Mindenkinek ajánlom!! :))
Nekem igazából a délelőtti órák nehezebbek, mint mikor a gyümi nap vége felé vagyok. Ma ettem 2 banánt, egy kevés körtét, mert kemény volt mint a fene, most iszom 2 darab narancs facsart levét. Napközben meg ittam 1 liter multit, meg egy marék mogyit is ettem mást nem. Így leírva soknak tűnik! :D
Amúgy, nekem mindegy melyik napra esik a gyümölcs nap. Utána mindig valami fincsit ehetek. : )
Na akkor te már nem vagy éhes :)
mi finomat ettél?