9 ujjúak kreatív fóruma :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Szia!
Sima decoupage ragasztóval kentem be az üveget, és jó szorosan feltekertem a spárgát.Csak a végén kell az egészet átkenni;)
Sziasztok!!
Százlábu:...én úgy csinálnám,h varrnék egy cső alakú hengert ami a földtől a gyerek nyakáig ér,ott gumi fogná össze.....Sőőőőt ha hosszabbra hagyod,húzhatja a földön a maradékot:)mint a potrohát(biologia tudásom zéró...a százlábúnak nincs is potroha:D)...ki vágnám a karnak és a lábaknak a helyet,melyekre harisnyát húznék.....turiból vagy otthoni kinőtt harisnyák szárát kitömném és az oldalára erősíteném:)....az arcát festeném,vmi testfestékkel:)....rem tudtam segíteni:)
Mimmo!
Borosüveghez kérdés: spárgával betekerni, dekupázsolni? :)
Ez nagyon klassz! :)
Caffi!
A jelmezek is nagyon szuperek voltak, igazi kis Mickey és Minnie lehetett a két kis gyerkőc.
A fiam most százlábú szeretne lenni farsangkor - várom a jó ötleteket, hogyan tudnám megcsinálni (minél egyszerűbben) a jelmezét. :)
Drága Ibike!
Vaku ide, vaku oda, a dobozka nagyon szép lett! Ügyes vagy. :) Nem csinálnál egyet nekem is?! :)
Nekem most semmi művem nincs... :( Igaz, az elmúlt hét kicsit sűrű volt, de hamarosan (terveim szerint) kreálok valamit. :)
Köszi csajócák :)
Az anyucimnak nagyon megtetszett, úgyhogy hamarosan újabb teásdobozkát készítek :)
Ha jól emlékszem,van köztetek is varrni szerető és tudó.....háááát ez az oldal baromi jó....annak is ajánlom,aki nem tud varrni,itt megjön a kedve,mint a lányomnak:)
Szia!
Szerintem nagyon szép lett!
Jól harmonizálnak a színek,)
Ügyes vagy!
kész a nagy műűűűűűűűűűűűű
képek a naplómban
(nem röhögni, nekem nagy mű :) )
hali :)
készen van egy teafilter tartó dobozkám :)
holnap dobok fel képet.
egész jó lett, hozzám képest :D
Nagyon jó ötleteid vannak! :)
Sajna megint ennyi voltam mára, a fiam már felébredt vagy 20 perce... úgyhogy kikapcs. :)
Ááááá estére teljesen le vagyok pukkanva....a délelött meg elmegy a főzéssel....ha csk a fiammal vagyunk itthon ak rendelni szoktam a kaját....de most itthon van a férjem is és a lányom is a 2 yorkival,tanul egész nap....van mit pakolni a két kutyi miatt,és az egyik kismama lett:)....ilyen válogatos kis kurv@t...neki külön kell kaját csinálni....de imádni valók:)
Alapanyag hiány miatt,se tok kreativkodni.....a varrás viszont előkerül....ma egy blézert alakítottam át,nem hordtuk,de igy dögös lett....tuti h lenyulja a lányom:)
Valamelyik nap viszont a flotir gumis szélü lepedőket,raktam rendbe....volt olyan amelyiknek teljesen kikopott a használattol a közepe,ezt a részt kivágtam,és pótoltam régi hagyományos vászonnal ill nem használatos paplanhuzattal.....igy még egy darabig használhatók:)
23. még messze van, addig csak eljutsz a boltba :D
Alkottál mostanság valamit?
Nekem most alapanyag kellene... valamit csinálni akarok, de még nem találtam ki, hogy mit. :)
Háááát a család szerint meggyógyultam.....semmit nem segítettek,ki vagyok purcanva....nem baj majd itt a melóhelyen kipihenem magam:D
Persze a tortád is csak álom egyenlőre....mert boltba se jutottam el:(
igen :(
bevallom hősiesen :)))))))
Hello Lányok! Valahol, valaki? :)
Ibike! Te nagyon el vagy veszve... megint a travián?
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Esküvőt olcsón kreatívan
- Katonás rend vagy kreatív káosz?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?