80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki? (beszélgetés)
Ilyet nem illik, de :
a jellegzetes szó: r*t*o+ egy "nom" szócska,és előtte tripladuplavé,utána ponthu,és percenként visítozhattok az emlékeken, ahogy én is teszem sokszor :)
Ülök egy ágon, egy szép hosszú ágon,
Leeee meg feeel...
Ki emlékszik Pom-Pom meséire?
(Lehet írtátok már, nem olvastam végig az egész fórumot)
Húúú, nagyon jó ez a topic, eddig nem láttam. De most végig olvastam. Olyan jó nosztalgiázni. Jó világ volt akkor, legalábbis gyerekként.
Casco reklám?
Amikjor a hapi elaludt vmi előadáson, horkolt és azt álmodta, hogy SKODÁJÁVASL belehajt az árokba , a fán lóg és kiabálta, hogy Cascot akarok kötni!
:DDDDDD
Legalább igazi külön egyéniség :DDD
Igen,arra gondoltam,kis fehér sportcipő!
Volt egy másik játék,de az istenért nem jut eszembe a neve,leírni,meg...megfogalmazhatatlan!ejjj!:D
:((( Sajnálom!
De aranyosan írtad :)
Én is '85-ös vagyok, és ugyanígy lepett meg engem is :)
Én édesanyám miatt emlékszem!
Nem megmondtam hogy bontottcsirkétbontottcsirkétbontottcsirkétbontottcsirkétbontottcsirkét vegyél!
:D
Ezeréves reklám, de nekem nagyon bejön:)
Én ezt egy régi reklámokat felidéző műsorban láttam a filmmúzeumon, és nagyon tetszett:)
:) Neked is szió, amúgy :))))
Makk Marci így nem ugrik be :)
További ajánlott fórumok:
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Régi mesejátékok (cseh, orosz...) ki emlékszik címekre?
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- Tapasztalta már valaki a halálközeli állapotot? Mire emlékszik? Mit élt át?
- Első szerelem. Ki mire emlékszik, milyen volt?