7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
nekem sincs...bementem és kp kifizették
Jó, csak nincs ott folyószámlám. Ünnepeltem, amikor annak idején megszabadultam tőlük.
OTP költség nélkül napi csekk árfolyamon beváltja!!!!!!
Sziasztok! Megkaptam a csekket. Kb. dupla annyit kéne fizetnem a beváltásért, mint amennyit visszakaptam. :)
most jövök az otpből /pólus center/. simán kifizették a csekket, semmi levonás, 211ftos árfolyam. nincs ott számlám
At OTP-nél biztosan beváltják a csekket. Legfeljebb nyitni kell egy számlát. Nekem a számlámra tették, az anyuét kp. kifizették.
Érdeklődtem több bankban is, de mindegyiknél elvárás, hogy náluk legyen folyószámlám. Ezért elmentem a saját bankomba (CIB), ahol közölték velem, hogy 32 dollár a kezelési költség és még 10-12 dollár plusz lehet, ha a CIB és az amerikai bank között még lesz egy közvetítő bank is. Nos, a csekkem 92 dollárról szól, amiből szinte semmi nem marad ha beváltom:( Amúgy kb. 4 hét az átfutási ideje a beváltásnak. Én írtam annak, aki az e-mailekekt küldte a főügyészségről, hogy kaphatnám-e átutalással. Sajnos erre nincs lehetőség, csak a csekk a járható út. :(((
Akkor újra elmegyek a bankba! köszönöm!!!
amcsiknál hónap-nap-év a dátum sorrend, mert ennél nincs logikátlanabb (:
[link]
nem mert június 6 az első dátum, ami szeptember 6án járt le, de addig meg nen kaptam meg a csekket...
akkor az december a 3 hónap 09 hóba kaptad arra van írva és 12 ig érvényes nem?:)
Valakinek már sikerült beváltania nekem a Cib intézi de már két hete. Irja meg akinek sikerült.
biztosan érvényes, mert nálam a varrant date 09.06 2013 és azt írja, csak három hónapig érvényes, azaz már 09. 09 2013-kor lejár? A bankban azt mondták megkérdezik, de az érvényessége elvileg már lejárt.
OTP-nél számlára teszik, költség nélkül átváltják. 30 napig zárolják.
mkb 30 nap 3200 ft ktg el
axa nem váltja a csekket, máshol meg nincs számlám.
kb kitehetem a falra emléknek (:
kinek milyen tapasztalata van a beváltással?
Ami még fontos. hogy az idő most sem nekünk dolgozik, ezért türelemt kérek!
Biztató jelek vannak az ügyben, egyenlőre konkrétumok nélkül írom.
Sikerült megtalálni az archiv oldalt is, ott minden meg van!
nincs ott semmi szerződés..
Egy archiv másolatot a 7dw-ről. A szerződés is itt van.
nekem nem jön be semmi
mit kellen látni?
szóközt ki kell vennni a linkből
hátha most jó:
[link]
[link]
waybackmachine szerint 2003ban is valami hasonló piramisjátékot szerveztek ugyanezen a domainen
Tájékoztatok mindenki, hogy sikerült megszerezni a szerződési feltételeket!
Nem kell tovább keresni, már továbbitottam is az ügyvédnek.
Ez alapján kiderül, hogy perelhetőe Sigman Magyarországon!
Kitartást!
Lezúzzuk ezt a szemét alakot!!!!!!!!!!
7DayWealth Investment Report
Szia ! Van egy 10.21-ei állapotom lementve arról az oldalról.
Nem tájékoztató kell, hanem a szerződési feltételek
Angolul:
Terms and Conditions
Ez kell , ha valalinek volt esze és kimentette anno 2010.10.30 előtt, mikor még müködött a www.7daywealt.com.
Ez kell, más nem !
Sziasztok! Nekem olyan tájékoztatóm van 2010-ből ahol a teljes menet le van írva táblázattal és 100 % garanciával ezt tudom küldeni add az e-mail és máris küldöm.
További ajánlott fórumok: