7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Government Actions
CV 12 780062
Date of Action: 2012.04.10.
On April 10, 2012, the Ohio Attorney General filed a complaint in the Court of Common Pleas, Cuyahoga County, Ohio against Steven Sigman d/b/a Company Express regarding violations of Ohio’s Consumer Sales Practices Act and the Ohio Administrative Code. Count One concerns accepting monies from consumers and failing to provide any service for those fees. Count Two concerns accepting money from consumers for goods and services and failing to make full delivery or a refund. The matter is pending.
(Details for CV 12 780062 are available online at [link]
What government actions does BBB report on?
megnyitod a linket
yes
search bay case number
case cathegori: civil
case year.2012
case number:780062
ALL ra kattintva időrendi sorrendbem jön fel az eddigi tevékenység
az utolsó birósági egyeztetés 10.04 én volt ahol nem született megegyezés
Végső tárgyalási nap:2013.02.26,
És ss nem sajnálja a lopott pénzt sztár ügyvéde van akinek a specialitása pl a fehérgalléros bünőzés és csalás:
reménykedjünk.............
Szia,
Ez alapján próbáld:
Régebben is volt hogy napokig nem ment a bejelentő oldala az AG nek.
Angolul beszélő károsultat keresek, aki a levelezésekben besegítene.
Aki eddig segitett külföldre ment dolgozni.
Sűrgös lenne.
Privátban várom a jelentkezést.skype elérhetőségét.
Köszönöm.
Sziasztok,
Mai információ az Ohio i Ügyészségtől, hogy a per folyamatban van.Türelmet kértek.
Sziasztok,
Az ügyben folyamatban van a Bírósági szakasz.Az Ügyészségi nyomozótól kapott információ, hogy ha további adatokra van szükség a bíró részére, akkor felveszik velünk a kapcsolatot.
Aki kapot levelet az Ügyészségtők az küldje meg legalább a fizetési referenciákat(pl. AlertPay bizonylat, Bankkártya tranzakció stb)
Sigman elég ideges lehet, mert a Facebook oldalán is inkongnitóba vonult...egy irásában valami olyasmit emlit, hogy besározták a nevét!!!!!!!
Akinek esetleg van Sigmantól kapott bármilyen email azt is küldje meg az ügyészségnek.
Sajnos nem tudom mikor kerül Biróság elé az ügy , de ha kapok infot , azt megosztom.
Még egy sajnálatos hír, hogy kérésemre a Külügyminésztérium elzárkozott, attól , hogy közleményben tájékoztasa az Ohioi Ügyészségnél történő bejelentés lehetőségéről a magyarországi károsultakat.
sziasztok!Én ezt a levelet kaptam az ügyészségtől,tud valaki segiteni ezügyben,mert én csak a befizetési bizonylatot tudtam csatolni a levélhez.Előre is köszönöm!
Megkaptuk panasz a fent nevezett szállító.
Sajnos, ha nem adja meg nekünk a beszállítói címet vagy internetes címet, telefonszámot és a nevet a szállító. Mielőtt a további lépéseket lehet tenni az Ön panaszát, ezt az információt meg kell adni.
Kérjük, küldje el nekünk ezt az információt a lehető leghamarabb így lehet feldolgozni a panaszát időben. Ha nem hallunk tíz napon belül, akkor vállalja az ügy megoldódott, vagy, hogy nem kívánnak tovább.
A legfőbb ügyész értékeli a lehetőséget, hogy kiszolgálja Önt.
tisztelettel,
Azért, értesítsetek mindenkit a bejelentésről...
Mi továbbra is dolgozunk az ügyön és szeretnénk, ha SS megkapná a megérdemelt büntetését!!!!!
Ne agodjatok jó a pozicionk és jól haladunk az ügyben!!!!!!!
Kitartást és minden jót kívánunk!!!!!!