Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
577. majean (válaszként erre: 560. - 2d539db31c)
2008. dec. 2. 18:55

Köszi, nagyon aranyos vagy. A vénás inj.t majd 3 hónap múlva ismétlik és bizony nekem is volt már vesekövem, ezért átgondolva kell a kálciumot szedni, ezért is csinálnak gyakran labort.

Euthyrox-ból most 100-asat javasoltak, napi 1x.

Nem ártana egy jó kis mínusz, szegény gyerekeket sajnálom amikor megbetegednek, itt is van valami járvány féle.

Elolvastan a töltött káposzta receptedet, én is hasonlóképpen csinálom, nagyon jó, bármikor lehet belőle melegíteni. Nálunk van egy közmondás, hogy a "káposzta hétszer melegítve jó".

Légy jó, pihenjél is! Márta

2008. dec. 2. 16:37

Évike! Csatlakozom a "kis családodhoz". Fogadd jókivánságaimat a te szép napodon.

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni

és a szivedet soha ne bántsa meg senki.

Születésnapod is legyen örömnek napja.

Kivánjuk, hogy a sors ezeket megadja!

Isten éltessen erőben, egészségben, boldogságban.

Puszillak Klári

2008. dec. 2. 16:02

Évi!

Nézd meg e-mail-ed!!!!!!!!!!!!

Puszi

Gabi

2008. dec. 2. 15:42

Szia Timi!

Igen meglestem!! Azért írtam a " kis család " nevében!!!

Mi újság Veled? Remélem azért pihentél egy kicsit az éjjel!!! Hidd el minden rendben lesz!!!!!!!

Puszi

Gabi

573. ae12cc5be5 (válaszként erre: 571. - Sünciné)
2008. dec. 2. 15:09

Mostanában nem vagyok túl gyakran, ill. csak rövidebb időkre nézek fel.

Ma van Évi Szülinapja?

NAGYON SOKÁIG ÉLTESSEN A JÓISTEN BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN!

Puszi: Timi

572. alfoldi13 (válaszként erre: 570. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 2. 13:58
ez az egy mit már nem hagy el az ember különben más már nem igen van...de a kávé marad ...
2008. dec. 2. 13:24

Drága Évike!

A nagy szavak nem érnek semmit,

Elszállnak mint a tavaszi szél,

De a SZERTET ha tiszta szívből ered,

Elkíséri az embert amíg csal él!!!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!!!!!

A Te kis " családod "!!!!!!!!

570. ae12cc5be5 (válaszként erre: 566. - Alfoldi13)
2008. dec. 2. 11:25
Nagyon fincsi volt a kávé!
569. ae12cc5be5 (válaszként erre: 565. - 82f54af148)
2008. dec. 2. 11:25

Szia Nagyi!

Jobbulást Neked, gyógyulj meg mihamarabb!

Puszi: Timi

568. 2d539db31c (válaszként erre: 565. - 82f54af148)
2008. dec. 2. 11:18

Kedves Évike! Nehéz ajándékot adni olyannak, akit nem nagyon ismerünk. Később biztosan egyszerűbb lesz. A ránk jellemző ajándékot szivesen szokták fogadni, mint ahogy mi is a más kultúrából érkezettet. Kedves, mégsem túl személyes. A nászomék Kárpátalján élnek, nekik is olyan csomagot állitunk össze, és küldünk el a gyerekekkel, ami náluk nem, vagy csak ritkán kapható.

A bálba örömmel mentem. Elegáns estély volt, szokásosan a Stefánia Palotában került megtartásra. Kedves ismerőseink voltak az asztaltársaink. És sok, a korábbi években megismert emberrel üdvözöltük újra egymást. Ritkák és éppen ezért kellenek az ilyen gondtalan esték.

A bacikkal vigyázunk, de jönnek azok kéretlenül is ha akarnak. Most viszont a menyemet és a pici unokámat várom. Már a buszon vannak. Megint egy jó napom lesz. Neked is hasonló szép napot kivánok, puszillak Klári

567. 2d539db31c (válaszként erre: 566. - Alfoldi13)
2008. dec. 2. 10:55
Köszönöm a virtuális kávéra invitálást. Neked is egészségedre. Már a buszon vannak a menyem és a két és féléves unokám ide hozzám. Közösen főzünk, úgy, hogy otthonra is tudjon vinni. Már biztos, hogy szép napunk lesz. Hasonlóan szép napot nektek is.
2008. dec. 2. 10:18
fözők bableves füstöltcsülökkel palacsinta csikis és kakaos...remélem mindenki jól van ihatunk egy kávét közösen ki ráér... én adrinak kakaót csinálok ő a négy éves unokánk ketten vagyunk itthon most
565. 82f54af148 (válaszként erre: 559. - 2d539db31c)
2008. dec. 2. 10:12

Drágám! Köszönöm szépen a tippet! Valami ilyesmire gondoltam én is,de így megerősítve belevágok a " magyarok éjszakájába!" :kissé irigyellek a bulizás miatt,fáj a szívem,hogy megöregedtem és egyedül vagyok,mert még most is szívesen buliznék,sőt táncolnék is.A bacikkal vigyázzatok! nálam elmúlt a nagy nátha és három nap múlva rákezdte a gyomrom.Még most sincs teljesen rendben,de majd csak megjavul!

Kívánok Nektek mielőbbi gyógyulást szeretettel: Éva

2008. dec. 1. 20:46
Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!
563. ae12cc5be5 (válaszként erre: 558. - 2d539db31c)
2008. dec. 1. 20:45

Nagyon aranyos vagy Klári, nagyon megkönnyebbültünk, a nagyfiú holnap délben már megy is vissza a Főiskolára, különben félévet kellene halasztania, holnaptól vizsgázik minden nap! Innentől én megyek be a tesómmal látogatni, ha délelőttös, délután, vagy fordítva, sajnos ez van, félő, hogy elveszíti a munkáját, ha nem megy mielőbb vissza. Arról már nem is beszélve, hogy 48ezret kap az első 15 napban, ha itthon marad, aztán még kevesebbet, a lényeg, hogy dolgoznia kell, bármennyire fárasztó is lesz.

Megyek én is pihizni, mert nagyon fárasztó nap volt, korán is keltem!

Puszi Klári, és köszönöm!: Timi

562. ae12cc5be5 (válaszként erre: 557. - Sünciné)
2008. dec. 1. 20:41

Úgy legyen, és köszönöm Neked is, Gabi!

Puszillak: Timi

561. ae12cc5be5 (válaszként erre: 556. - 82f54af148)
2008. dec. 1. 20:40

Így van, Nagyika, nagyon Boldog vagyok, remélejük, a továbbiakban is jó hírek várnak ránk!

Nagyon közel volt a tumor a beszédközponthoz, még mindig nem tudja kifejezni magát, de ez még normális, és mégsem a légzőközpont!

Köszönöm a drukkot Neked is, puszi: Timi

560. 2d539db31c (válaszként erre: 536. - Majean)
2008. dec. 1. 19:22

Szia drága Mártika! Szépen sorban minkire sort kerítek, akik írtatok. Leírtad, milyen kezelést kaptál a csontritkulásra. Gyógyszert, -én olyan kombináltra gondoltam- nem írtak? Ezeket a vitaminokat én is kapom + mellé tablettát, heti 1 szemet kell bevenni. Jó kis tömény adag. Az orvos szerint infúzióban is létezik. Akkor több hónapra le lehet tudni, nem kell gyógyszert szedni. De vannak kizáró okai. Sajnos nem kaphatom.

PM-re Euthyrox 75-öt kapok, félévente kontroll, ami az orvossal (tanár úr) való találkozásból és vérvételből áll. A vérvétel ereményéért még egyszer el kell mennem Vácra, -telefonon nem adnak ki adatot- újra orvos és a lelet alapján írja ki a gyógyszert.

Megnéztem a képeidet, szépek vagytok, szép a családod. Tündér a pirinyó unokátok. Gondolom neked is élmény a vele való együttlét. Kár, hogy kilométerek vannak közöttetek, de leküzdhető ez a távolság.

Pihenj, gyógyulj, használd ki az otthonlétet, addig amig csak lehet. Még dolgozhatsz eleget.

További szép napot, jó éjszakát kivánok Klári

559. 2d539db31c (válaszként erre: 553. - 82f54af148)
2008. dec. 1. 18:57

Drága Évike! Ha hallottad volna a hangsúlyt, amivel mondtam, és én?..hol vagyok?

Most a nagylányunk lázas, végigsöpör a virus az összes gyereken. Ő sem szivesen marad otthon, mert eléggé le van terhelve, az edzések mellett a felvételire is készülnie kellene.

A hétvégén buliztunk. Szépen kirettyintettem magam és belevetettük magunkat az éjszakába.

Még nem ért utól a karácsonyi láz. Valahogy távolinak tünik, pedig az eszemmel tudom, hogy itt van. Az utóbbi években már úgy oldom meg az ajándékozást, hogy a gyerekeimnek odaadom az ajándékokra szánt pénzt. Ők jobban tudják, hogy a gyerekek minek örülnének, vagy mire van szükségük, ismerik a méreteket és a módit. Az ajándékot a vásárlás után idehozzák, rám a csomagolás és a felcimkézés marad. Na meg a

felnőtteknek beszerezni az ajándékot. Nekik még sok mindenre szükségük van. És nagyjából tudom, hogy mire vágynak.

Tippet kértél ajándékozásra a vőlegénynek. Én arra gondoltam, hogy egy palack finom magyar bor és egy szép zenei kazetta, vagy egy szép képes album megfelelő lenne. Esetleg a családjának valami magyarost küldeni. Itt hímzett teritőre, vagy egy kisebb csomagra gondolok -szalámi, bor, paprika-. A döntés a tiéd.

Vigyázzatok magatokra, szép estét, jó éjszakát kivánok. Klári

558. 2d539db31c (válaszként erre: 555. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 1. 18:27

Drága Timi! Most már próbáljatok megnyugodni. Végre túl van a műtéten. Tudom és átérzem, hogy min mentetek keresztül. Gondoljatok arra, hogy minden nappal egyre jobb lesz. Kell, hogy érezze hogy mellette vagytak, odafigyeltek rá. De azért arra is vigyázzatok, hogy ne terheljétek, mert neki most sok pihenésre van szüksége. (Engem személy szerint fárasztottak a látogatók. És ez nem hálátlanság).

Most már magatokra is figyeljetek. Pihenjetek, köszönjétek meg a jóistennek a segítséget, bizzatok az orvosában, az ápolókban és abban, hogy ő is mindent meg fog tenni a gyógyulásért.

Ismeretlenül is szoritok érte, és mielőbbi gyógyulást kivánok neki. Nektek és a családjának pedig sok erőt, kitartást.

Puszillak Klári

557. Sünciné (válaszként erre: 555. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 1. 18:19

Drága Timi!

Örülök, hogy túl vagytok rajta!!!! Most azért szorítunk, hogy a szövettan is jó legyen, de szerintem nem lesz baj!!!!!!!!

Vigyázz Magadra és a Családodra!!!!!

Puszi

Gabi

556. 82f54af148 (válaszként erre: 555. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 1. 15:36
Édesem csak az a lényeg,hogy túl vagytok rajta.Millió Puszi: Éva
2008. dec. 1. 15:06

SZIASZTOK!

bOCSÁSSATOK MEG, DE CSAK EGY PILLANATRA TUDOK BEUGRANI!

REGGEL NAGYON ROSSZ VOLT. AZT MONDTÁK PÉNTEKEN, MA A 4. LESZ, DE CSAK FELTÉTELES.

ERRE MA BEMEGYÜNK 9-RE, TESÓM, NAGYFIA, PÁROM MEG ÉN, ÉS MÁR 1 ÓRÁJA A MŰTŐBEN! A NŐVÉREM SÍRT, HOGY NEM VOLT MELLETTE, MILYEN LEHETETT NEKI, ÉN ÁTÖLELTEM, HOGY EZ NAGYON JÓ HÍR, NYUGI, MINDEN OKÉ LESZ.

DE EZT A 3,5 ÓRÁT NEM KÍVÁNOM SENKINEK, BÁR TUDOM, SOKAN ÁTÉLTÉK, ÁTÉLIK, ÉS MÉG MINDIG NEM, BIZTOS SEMMI.

AMIKOR MŰTÉT UTÁN ELMENTÜNK WC-RE, LEMENTÜNK AZ INTENZÍV ELÉ, BECSÖNGETTÜNK, AZT MONDTÁK, IGEN, ITT VAN, MOST VESZI ÁT AZ INTENZÍV, VÁRNUNK KELL, HOGY LÁTHASSUK.

OTT ÁLLUNK, ÜLÜNK, EGY 3/4 ÓRA MÚLVA LÁTJUK, MÉGCSAK MOST TOLJÁK KI A LIFTBŐL. NA, SZEGÉNYRŐL MEGINT LEMARADTUNK A BÍZTATÓ PILLANTÁSAINKKAL.

VÉGRE 1/2 ÓRA MÚLVA BEMEHETETT A TESÓM ÉS A FIA, NEM ALUDT, EGY PÁR SZÓT VÁLTOTTAK, VÉGRE ÉRDEKLI, KI MINDENKI PUSZILJA, MAJD ELMESÉLEM NEKI HOLNAP, HOGY TI IS SZORÍTOTTATOK!

NEM TUDOM ELÉGSZER MEGKÖSZÖNNI NEKTEK, MOST MÁR KICSIT MEGNYUGODTUNK, JÓ HOGY TÚL VAGYUNK RAJTA, BÁR ELÉG NAGY DARABOT TÁVOLÍTOTTAK EL AZ ÁLLOMÁNYBÓL, REMÉLEM, NEM LESZ BAJ, BEVÉRZÉS STB., ÉS A SZÖVETTAN IS JÓ EREDMÉNYT HOZ!

MÉG MINDIG SZERETLEK TITEKET, ÉS KÖSZÖNÖM!: TIMI

554. Sünciné (válaszként erre: 552. - 2d539db31c)
2008. dec. 1. 11:38

Sziasztok!

Klári!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat. Szüksége van az embernek a kikapcsolódásra.

Mi elterveztük, hogy vasárnap elmegyünk valamerre de esett az eső így itthon maradtunk. De ettől függetlenül jól éreztük magunkat. Tudod a férjem ritkán van itthon hétvégén, most kihasználtuk.

Évikém!

Remélem Neked is jól telt a hétvége!!!! Unokád jól van? Nagyon szép kislány büszke lehetsz RÁ!!

Puszillak Benneteket

Gabi

553. 82f54af148 (válaszként erre: 551. - 2d539db31c)
2008. dec. 1. 11:01

Édes Klárikám! Meaculpa,de sokszor!

Itt is szép napos az idő,aránylag enyhe is!

Ügyi vagy,hogy már ennyi mindent elvégeztél,

gondolom el is fáradt kellő módon? Aha most olvastam tovább,unokázásra készülsz,de jó Neked.Nálunk is betegeskedik az unokám,de azt mondta még nincs láza addig nem marad itthon.Kis stréberke a lelkem.

Az szinte hihetetlen,hogy Te nem unokáztál a hét végén.Nagyi társam mi történt? Te a nagyik királya,példaképe ezt hogyan bírtad ki?

El sem tudlak másként képzelni csak mosolyogva és unokákkal körbe véve.

Klárikám készülődsz már nagyon a karácsonyra? Adj lelkem valamilyen tippet,mit vegyek az ismeretlen vőlegénynek? Vigyázz a vírussal!Nálam már volt.

Nagyon sok puszit küldök,unokádnak gyógyulást kívánok szeretettel: Éva

552. 2d539db31c (válaszként erre: 532. - Sünciné)
2008. dec. 1. 11:01

Szia Gabi! Jó buli volt, már jócskán benne voltunk a vasárnapban, amikor hazaindultunk. Emlékszem még az elsőre is, akkor egy-két embert ismertem csak. Néhány év alatt nagyon sok kedves emberrel és társával találkoztam és kerültem barátságba. Általában különböző rendezvényeken találkozunk, a párom a többségükkel napi kapcsolata van.

Nektek milyen hétvégétek volt? Az idő nem kényeztetett el minket. De nem kell feltétlenül kimenni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

Puszillak Klári

551. 2d539db31c (válaszként erre: 550. - 82f54af148)
2008. dec. 1. 10:32

Hasonlóan szép reggel kivánok mindenkinek. Én lemaradtam a felsorolásból? Gyönyörű az idő, ragyogóan süt a nap nálunk. Rögtön jobb kedvre derülök tőle. Már megfőztem, rendet raktam. Subi-dubi enyém a világ. Megyek az unokáimhoz. Sajnos a negyedik sem maradhatott ki a virusból, most ő van otthon. Viszek neki valami finomságot. Tőle pedig a legkisebbhez. Hétvégén nem találkoztam velük, már hiányoznak.

Én is hiányolom a lányokat, nagyon régen nem jelentkeztek. Lehet, hogy meggondolták, mégsem akarják a társaságunkat? Ha olvassátok, kérlek feleljetek rá!

Puszi Klári

2008. dec. 1. 09:16

Szép jó reggelt mindenkinek!Remélem a hét végétek kellemes családi körben töltöttétek?

Taranee! milyen fejlemények vannak? Mikor lesz a műtét,tudtok már valamit?

Camille,Bernuska hol vagytok? már nem kedveltek minket?Írjatok legalább egy sort.

Gics86! Nem írsz,valami baj van? Reméljük nem!

Hanna!!!! és Veled mi van?

Mindenkit szeretettel puszilok: Éva

549. 82f54af148 (válaszként erre: 548. - Majean)
2008. nov. 30. 17:42

Kedves Márta! Én már nemcsak készülődök,hanem tiszta izgalomban vagyok!Mint azt már régebben írtam jön haza Írországból a nagyobbik unokám,Csilla és hozza magával az Ír vőlegényét,aki ezt sem azt sem szereti.

Csak marhahúst és zöldséget akar enni.Az unokám és mi a finom magyaros ételekhez vagyunk szokva.

Nos majdcsak lesz valahogy.

Különben nagyon örülök,hogy itt vagy!

Látom megijedtél a kis csapattól? Mi volt a kontroll eredménye? Légyszíves,ha van időd írd meg a báránytorta receptjét,még nem hallottam róla.Szép álmokat,jó éjszakát,puszillak: Éva

548. majean (válaszként erre: 541. - 82f54af148)
2008. nov. 30. 17:30

Szia Éva!

Dádát nem szeretném és nagyon jó érzés, hogy hiányolják az embert valahol,tudom, a barátság kötelez.

Pénteken belgyógy. kontrollon voltunk, szombaton napi teendők, tortasütés és szülinap, ma a fiamék voltak és közben amikor pihentetni kellett a lábamat gobelineztem.(Tényleg,most van fent néhány fénykép, majd a hímzésekről is, csak később.)

Én nagyon szeretek sütni-főzni,főleg ha van kinek.

Tegnap ez a szomszéd kislány annyira örült a bárány tortának, hogy meg sem engedte kezdeni, de ma már mondta, hogy elfogyott.

Karácsonyra készülgettek már?

Sok puszi: Márta

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook